Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 185
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Пръснах Италика И Старлайт....Италика любив от първата секунда,Старлайт никак не е лош, мек,топъл,по-скромен,не така мощен...има бадеми,познат ми е някак,но разваления ми нос не може да го хване,докато съставките на Ита лика са супер отчетливи,силен,сладко - горчив,уютен,топъл и коледен.Тези дни ще го разнасям да го опозная, Старалайт ще го изчакам още малко 😁 хайде чакам да пишете за Старлайт, как е при вас. Ще пиша и аз пак,като ги опозная.

ПП. Излизам тази вечер и се обгазявам с Италика. Детето влиза и казва- "ехааа,миришеш на ИКЕА, искам и аз". Ако сте ходили в Икеа горе в заведенитето,значи знаете как мирише Италика😆 1:1

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 21:33 от Ре

# 331
  • Burgas, Bulgaria
Ре, носила съм Италика, въпреки, че не съм ѝ фен, интересното беше, че всеки, който я подуши беше силно впечатлен и ентусиазиран да я има, само аз не я харесах и бързичко се разделих с нея. Може би е така заради цианидните - бадемови нотки, не ги харесвам в никой парфюм. Също мисля, че неслучайно аз просто не се харесвам с Xerjoff, не се харесахме и с Naxos, a когато мой колега ме надуши с More Than Words констатира, че му мириша на сливова ракия. Smile Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 21:22 от kolevaangela

# 332
Моя Старлайт го чакам утре и ще пиша.

# 333
Много се изкушавам и аз да взема тази Италика и Ангелите също... Притеснявам се само да не стане като с Лалето и Туили🤣🤣🤣🤣. А, да... И Омайна тубероза. Значи по противно нещо  не бях купувала

# 334
Много се изкушавам и аз да взема тази Италика и Ангелите също... Притеснявам се само да не стане като с Лалето и Туили🤣🤣🤣🤣. А, да... И Омайна тубероза. Значи по противно нещо  не бях купувала
Кои ангели? Нова ли? Иначе на мен Лалето и Туберозата са ми от най-любимите,Ангел Нова също Satisfied Италика няма общо с тях. Италика е точно аромата на заведението в ИКЕА. Все едно млякото ви е изкипяло и загоряло по котлона,добавете и щипкa карамел и доста захар. Много сладко но и горчиво,ароматно и млечно.Абе много е странен,но уютен и за студа направо стоплящ,обсебващ...цяла нощ го усещах Yellow Heart
Boadicea the Victorious – Hanuman - разкошен. Наистина е много близък до Африканския бал.За мен дори по-хубав, по-цитрусов.....като Африканския бал с повечко лимони,но не горчиви ,а леко подсладени. Бала ми е една идея повече ветивер,тук белите цветя,лимона и бергамонта го правят по-лек,по-мек и носим. Страхотен Simple Smile
Honour 43 Woman Amouage (в Гиза - Брилянт) е пичти идентичен с класическия Honour - цветна бомба, стилна, скъпа,женствена, луксозна.Не знам как по друг начин да го опиша. Някак си тежи на мястото, не е просто цветен букет.Много ми е любим и специален. Ще го пръскам с голям кеф Simple Smile
Тази сутрин докъто се опитвах да опиша на Atti Старлайт и казах,че има нещо общо с Мемоар на Амуаж (Магма на Гиза).Отворих Франгрантика и видях,че и в двата има Кардамон и Карамфил Simple Smile Имат еднакво излъчване,но са доста различни.

# 335
А някой друг предлага ли Италика?
Заг, Рефан, МЛ, Мартинез?
Така като ми го описвате хем ми е много интерен, хем ми звучи сладък, хем не толкова сладък колкото Black Opium! 😀
Не ми се поръчва на сляпо сега.

# 336
Италика няма общо с тях. Италика е точно аромата на заведението в ИКЕА. Все едно млякото ви е изкипяло и загоряло по котлона,добавете и щипкa карамел и доста захар. Много сладко но и горчиво,ароматно и млечно.Абе много е странен,но уютен и за студа направо стоплящ,обсебващ...цяла нощ го усещах Yellow Heart

ужасно, искам го Angry

# 337
Сигурно за Angel's Share казва the_demon.
Re, благодаря за мнението за Honour, чаках с нетърпение някой да пише нещо за него, че много му се чудя.
И тази Италика- след токова хубави коментари вече и нея я мисля, хаха...

# 338
А някой друг предлага ли Италика?
Заг, Рефан, МЛ, Мартинез?
Така като ми го описвате хем ми е много интерен, хем ми звучи сладък, хем не толкова сладък колкото Black Opium! 😀Не ми се поръчва на сляпо сега..
Абе сладичък е,но различно сладък Simple Smile Май само Гиза за сега го предлагат.

Бубс,ще ти пусна две-три  капки - Коледен подаръх,хахахахахаах като ти предам Старлайта по трасето Simple Smile
Briliant, Онър е страхотен. А за Италика- да се има предвид,че е нетипичен, да не ме плюете после всички Satisfied

# 339
ре, парфюмно злато си Heart

# 340
ре, парфюмно злато си Heart..
нали,нали Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще ви пусна и Онър Wink
Интересни са ми много и дургите нови,дано скоро някой пише..и Лов на Килиан,и мъжкия Амуаж....

# 341
Здравейте!
Оставям положителен отзив за парфюмите на Martin Lion.
Преди няколко дни научих за тях от група във фейсбук (Варненските мамчета, ако не се лъжа Sweat Smile) и поръчах от сайта https://martinlion.bg/каталог
За себе си взех Erba Pura (U02), а за съпруга ми Invictus на Paco Rabanne (H44).
Още с първото пръскане усетих, че не мирише на спирт в началото, както голяма част от имитациите. Работя в училище и не мисля, че вчера имаше човек, който не беше усетил парфюма ми Grinning Точно моят тип аромат е (оригиналът, за съжаление, не ми е познат), но тази имитация е много трайна.
Бързо обработиха поръчката ми и дори изпратиха подаръче - два лака (не ползвам вече такъв тип лакове, но жестът ми направи добро впечатление).
Съпругът ми също е много доволен, силно препоръчваме.

# 342
Ре, на Килиън Love Extreme ми е първи в списъка за поръчки, тъй че скоро ще дам мнение.

# 343
  • Burgas, Bulgaria
Honour 43 Woman Amouage (в Гиза - Брилянт) е пичти идентичен с класическия Honour - цветна бомба, стилна, скъпа,женствена, луксозна.Не знам как по друг начин да го опиша. Някак си тежи на мястото, не е просто цветен букет.Много ми е любим и специален. Ще го пръскам с голям кеф Simple Smile
Ре, носила съм и Honour и Honour 43 на Amouage в оригинал и не се съмнявам, че Giza са се справили отлично! Но по спомен при мен букетът беше от бели цветя, и двата аромата са силно белоцветни, за любителите на туберозата и жасмина. Аз не съм от тях, Dia girl съм си аз, принадлежа на old aldehyde school . Smile Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 13:05 от kolevaangela

# 344
....Ре, носила съм и Honour и Honour 43 на Amouage в оригинал и не се съмнявам, че Giza са се справили отлично! Но по спомен при мен букетът беше от бели цветя, и двата аромата са силно белоцветни, за любителите на туберозата и жасмина. ...
Даа,белоцветни,но при мен Жасмина и Туберозата не са така изразени(много добре е миксиран може би) ..и не съм се и замислила,че са само за любители на бели цвятя,но аз ги обичам и може би за това Simple Smile Значи който не обича белоцветни - да внимава Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт