Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 185
  • 749
  •   3
Отговори
# 360
morgana, досега не съм си допаднала с нищо на Dior, но ще отида да я видя тази Отрова.
Ако има някаква ретро нотка, няма да си допаднем обаче. Simple Smile

# 361
  • Бургас
... Оставям го и него, защото си ги разредих. Да се наместят съставите.

Как се разрежда?

# 362
Здравейте, загледах се по няколко аромата на Сансиро покрай намалението. Имам спомен, че съм чела в темата, че техният аналог на Black Orchid е добър, но сега в сайта видях, че има дамски и мъжки вариант, дали имат някаква разлика между двата? Също се чудя и на Zen Shiseido. Ползвала съм на D&P и беше чудесен, ако някой може да сподели впечатления от този на Сансиро ще съм благодарна.

# 363
Не знам това ли е най-подходящата тема да попитам, но кой "марков" парфюм/парфюмна вода най-много се доближава като аромат до Tesori d`Oriente White Musk?

# 364
# 365
  • Истанбул
Sansiro имат промоция и си харесах няколко неща, едното е Hypnotic poison на Dior, някой има ли отзиви за него?
Преди години имах на Сансиро Хипнотик пойзън.Беше отличен,без забележки.Трайност и достоверност на ниво!Дано не са го развалили.Heart

# 366
  • вкъщи
Вчера ми пръснаха Линтерди на Рефан на китката. Сега го усещам от якето как ухае. Не е на сто процента като оригинала,но сам по себе си е траен и хубав.

# 367
  • София
... Оставям го и него, защото си ги разредих. Да се наместят съставите.

Как се разрежда?
На 1 част масло слагам 2 или 2 1/2 части етилов спирт 95% и 1-2 капки глицерин. И в сайта на Гиза го пише при някои от описанията на ароматите.

# 368
Аз продължавам да съм в търсене на топъл, есенно-зимен аромат.
ПС: Без Baccarat Rouge, че не е моето. Grinning
Пробвай ако не си Cloud на Ариана Гранде. Наскоро си поръчвах 3 мл. за проба от Заг и много ми хареса. Прилича на Бакарат, но има една сладост, която много ми допадна. Определено бих си поръчала по-голямо количество.

# 369
Мария, Cloud имах оригинален и го размених. Направо главоболие получавах от него! Grinning

# 370
😃😃😃

Дано намериш твоя аромат.

# 371
  • Пловдив
Rocket, a This is her пробвала ли си? По описание може би и Италика ще ти помогне, мен доста ме заинтригува аромата.

# 372
Rocket, a This is her пробвала ли си? По описание може би и Италика ще ти помогне, мен доста ме заинтригува аромата.

Ох, ще взема да си я поръчам на сляпо тази Италика. Само сладостта в нея ме плаши леко.
This is her ми е в списъка при следващото ходене в Заг.
Даже Scandal на JPG заглеждах, но оригинала. Не съм пробвала имитациите, ама и тях ще погледна, че сега не ми се инвестира много в парфюми.

# 373
Някой знае ли къде има всички парфюми на Aristea във физически магазин, на няколко места виждам само до 184 номер?

# 374

Ох, ще взема да си я поръчам на сляпо тази Италика. Само сладостта в нея ме плаши леко.
This is her ми е в списъка при следващото ходене в Заг.
Даже Scandal на JPG заглеждах, но оригинала. Не съм пробвала имитациите, ама и тях ще погледна, че сега не ми се инвестира много в парфюми.

Изчакайте да се съберат повече мнения, а не насляпо, че....

Общи условия

Активация на акаунт