Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 130
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Сега ако кажа, че в rose intense почнах да усещам кафе😂 определено розата премина в нещо меко и сладко с лек отенък на кафе.

# 496
Бях се запътила към магазинчето на Рефан на бул. "Мария Луиза", но с изненадах видях, че вече го няма. Споделям информацията, ако някой друг е решил да ходи.

# 497
  • Истанбул
Странно,сравнявам цените на Lattafa парфюмите в България и Турция.Тук в Тр.са 3х по-високи.Няма парфюм под 1000 т.л.Frowning

# 498
  • BG-DE
Нищо чудно да са напълнили Rose Musk вместо  Intense cafe Joy
mystique то хубаво,но абсолютно никакво кафе не долавям.Щях да го отдам на Ковид,но не съм го карала,носът ми е като на куче Grinning само роза е в тоя парфюм.
Преди 2 часа си пръснах на жилетката,да не би пък да избие нещо друго,ами не,роза и мускус Confounded
И в оригинал този парфюм е основно роза, кафе аз в него не усещам. Доста прилича на Роза и ванилия от Мансера.

# 499
Аз усещам кафе в оригинала, но доста назад и ненатрапчиво.

# 500
Джуд, магазина  на Рефан си го има на Лъвов мост, просто е преместен малко по-надолу в посока спирката на автобусите за Младост. Има малък базар, влизаш навътре и от дясната страна е Рефан.

# 501
  • BG-DE
Нямам го този, но по погрешка получих мостра на Rose Musk и си мирише съвсем монталски. Връщай, щом не ти харесва. И аз ще връщам 4, изобщо не са моите, но и не бях мирисала оригиналите преди това.
Ох, ,защо пробвах мострата. Искам го 😂😂😂
Ако познавате оригинала бихте ли споделили дали версията на Дивайн е близка, а и като трайност как е?

# 502
  • Sofia
Като близост е неразличим според мен. Като трайност - ще го тествам още веднъж, че снощи беше преди лягане.

# 503
Да се похваля. Чакат ме в Спиди спрейове на Гиза - Starlight, Italica, Angel's Share и Moonlight in Heaven. Последния мислех да го поръчавам пролетта, ама за нищо друго за сезoна нямах желание и го ползвам за да не плащам доставка Grinning С това ако не приключа годината вече не знам!

# 504
Благодаря, Briliant! Някой познава ли Nina Ricci ricci ricci и копието на Рефан? Може ли мнение?

# 505
Току - що ми дойде пратката от Гиза /поръчах си още една "Италика"/. Изпаднах в шок просто....Все едно се опитвам да помириша чешмяна вода. В опаковката имаше напечатано на листче съобщение, да изчакам 3-4 дни, защото парфюмът е пресен....Но на мен не ми допада този начин на търговия - да продадеш нещо, което към момента на продажбата няма никакъв аромат...За мен е редно в момента на продажбата парфюмът да си е парфюм, а не ...кой знае какво, на което трябва да му "баеш", та да стане годно за употреба /евентуално/...Направо ми се развали настроението. Предишната "Италика" я отворих още в Спиди и си беше съвсем нормален парфюм....Това нещо, ако не замирише до ден - два и го връщам на....как и беше името...на Милка...

# 506
Аз имах същия случай миналата седмица. Точно все едно вода пръскаш, дори се стичаше надолу по китките ми и не се задържаше въобще маслено на ръката. Никакъв аромат. След няколко пръскания дойде аромата ....

# 507
krewellaa7, значи все пак има надежда..../ Благодаря за отзива ти/... ОК, чакам значи.

# 508
Аз имах същия случай миналата седмица. Точно все едно вода пръскаш, дори се стичаше надолу по китките ми и не се задържаше въобще маслено на ръката. Никакъв аромат. След няколко пръскания дойде аромата ....
И при мен беше така само при един от 6 аромата. Пръснах 2-3 пъти и ....вода. След  като се прибвах пръснах още 2-3 пъти и си излезе парфюма.Не ми се беше случвало до сега.Все едно по тръбичката е имало вода,която е трябвало да изпръскам ,преди да стигна до парфюма.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 21:35 от Ре

# 509
  • Варна
Че сте прави прави сте ама сте като пирани Grinning. Няма кога да узреят. Разрежда жената и ви ги засилва веднага. Иначе има да чакате по месец минимум. Тя няма фабрика като Рефан нито половин декар склад. всичко си го прави сама в магазина. На мен точно това ми харесва - личното отношение.
 Моята Италика ми я наля пред мен и интересно...от първото фъс си миришеше за страх. Аз обаче не я ползвам...твърде обсебваща ми е. Предпочитам да си се пръскам с Белугата. Някакси ми е по-комфортен.

Делийната на Дивайн е другия ми ежедневен в момента. Двата Бакарат са тотал греда. Поредните,които не усещам Grinning.
 И един положителен глас за RED TEMPTATION на Зара. Тоя го усещам и си мирише точно както трябва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт