Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 118
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Ново от Мартинез,пробвахте ли ги вече?

# 511
Какъв е тоя Fame, не съм чувала,  да не би пак да е някакъв техен си бъркоч на Мартинес?  Аз изпаднах в потрес от техните предишни напъни, а цените им бяха......без коментар....

# 512
  • Бургас
Не е бъркоч, стана ми смешно Smile ето го https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Fame-74962.html

# 513
Да е на новия на Пако Рабан, не е ли твърде скоро? Lady Gaga? То пък да беше един Fame…

# 514
  • Варна
Не само, че трябват 2-3 дни да се изчакат парфюмите, за да се смесят масло със спирт, но е добре няколко пъти(също 2-3 пъти през деня) да се разтръскват леко. Аз сам си ги смесвам и съм писал вече, че веднага след смесване, първите впръсквания са само спирт, изветряващ за секунди. Маслото стои горе в цялата консистенция за известно време.
Ако Милка е пробвала дали помпичката работи, преди да изпрати поръчката, нормално е да се напълни самата тръбичка само със спирт в началото, все пак тя ги смесва на момента. В магазина й има единствено множество колби с масла. Няма нищо общо с наливните Рефан, при които има вече някакъв процент есенция в спирта и добават отделно капки.
Потретвам - с рефанския Sauvage Elixir имах същото преживяне. 3-4 впръсквания минерална вода, може да измиеш краката и зъбите ако щеш, файда йок, файдасъз. Все едно някой ти се е изкихал на ръката. Престоя няколко часа и вече не се трае. Имам го от 10 месеца, съвсем втасал и скоро ще го понося, не ми се мисли, в какво се е превърнал.
Подобни ситуации съм имал и с някои парфюми Lattafa, след 6 месеца станаха още по-силни и трайни. Явно съвсем пресни съм ги получил.

# 515
Няма кога да узреят. Разрежда жената и ви ги засилва веднага. Иначе има да чакате по месец минимум.
Искаш да кажеш, че ти е нормално да ти пратят нещо, дето ще стане на парфюм /евентуално/ след месец ли ?

# 516
Здравейте, какви са ви впечатленията от парфюма на Zara red temptation WINTER?

# 517
Като стана дума  за Lattafa какво ви е мнението за този парфюм, взех го за сина ми за подарък скоро има рожден ден.

# 518
  • Варна
Като стана дума  за Lattafa какво ви е мнението за този парфюм, взех го за сина ми за подарък скоро има рожден ден.

Купих го миналата Коледа за около 24лв. Скоро изтичах до Дъглас, за да го сравня с Y EDT и Y EDP. Адски близък е до тях, особено до EDP. Няколко седмици по-късно си поръчах втори флакон. Обожавам го, вчера бях с него и днес още го усещам силно по пуловера ми, въпреки че цяла нощ беше на терасата за проветряване. Пет часа след последното впръскване по шията ми и след два часа фитнес, пак го усещах по врата ми при движение. Много е траен, обаче носът свиква бързо с него, т.к. ароматът е плътен. Сладък, с лека свежест, малко кехлибарен. Идеален за млади мъже през хладни и студени дни. А презентацията, въпреки кичозността, е много впечатляваща. Много тежка капачка.
Чудесно попадение по мое мнение и втората ми бутилка вероятно ще дам също на сина ми, т.к.100мл са ми преееедостатъчни.
В последните месеци излязоха много ревюта в youtube и само позитивни отзиви от опитни колекционери хора с колекции за десетки хиляди долари/евро.

# 519
Здравейте, какви са ви впечатленията от парфюма на Zara red temptation WINTER?

Аз си го взех наскоро, няма общо с Red temptation, за мен е доста ориенталски, като сладък и тютюнев мога да го определя, подправки също се усещат сякаш. Интересен аромат е, не съм помирисвала нещо подобно. Усеща се цял ден осезаемо.

# 520
  • Стара Загора
Чета, че купувате на синовете за подаръци...и в тази връзка може ли идея за леко, свежо парфюмче за младеж на 10-11 години.

# 521
  • Бургас
Аз харесвам много Аква Марин на Булгари, както и Фаренхайт.В Гиза съм виждала, че ги имат.

# 522
Чета, че купувате на синовете за подаръци...и в тази връзка може ли идея за леко, свежо парфюмче за младеж на 10-11 години...
Нещо на Заг Зодиак свежичко или някой на ЗАРА !

# 523
  • Sofia
Днес го тествах на китката, трайност окло 5 часа, но и длед това продължавам да го усещам леко.
Нямам го този, но по погрешка получих мостра на Rose Musk и си мирише съвсем монталски. Връщай, щом не ти харесва. И аз ще връщам 4, изобщо не са моите, но и не бях мирисала оригиналите преди това.
Ох, ,защо пробвах мострата. Искам го 😂😂😂
Ако познавате оригинала бихте ли споделили дали версията на Дивайн е близка, а и като трайност как е?

# 524

Купих го миналата Коледа за около 24лв. Скоро изтичах до Дъглас, за да го сравня с Y EDT и Y EDP. Адски близък е до тях, особено до EDP. Няколко седмици по-късно си поръчах втори флакон. Обожавам го, вчера бях с него и днес още го усещам силно по пуловера ми, въпреки че цяла нощ беше на терасата за проветряване. Пет часа след последното впръскване по шията ми и след два часа фитнес, пак го усещах по врата ми при движение. Много е траен, обаче носът свиква бързо с него, т.к. ароматът е плътен. Сладък, с лека свежест, малко кехлибарен. Идеален за млади мъже през хладни и студени дни. А презентацията, въпреки кичозността, е много впечатляваща. Много тежка капачка.
Чудесно попадение по мое мнение и втората ми бутилка вероятно ще дам също на сина ми, т.к.100мл са ми преееедостатъчни.
В последните месеци излязоха много ревюта в youtube и само позитивни отзиви от опитни колекционери хора с колекции за десетки хиляди долари/евро.
Благодаря за отзива,точно това исках да чуя,ще се хареса...сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт