Какво ще купя отново - 6

• 102 367
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
Тази седмица има кашвакал Витоша на промоция във Фантастико 400 гр.  8.49 лв. И аз не съм ходила скоро в техен магазин и не знам цените.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 16:07 от ravi

# 136
Елби 4,5% кисело мляко бях купила веднъж от Кауфланд за домашно крема сирене.. Беше ужасно блудкаво, по-скоро приличаше на 2% или на недозаквасено...Изцедих много течност от него, че и в готовото крема сирене се събираше отгоре течност. Не знам...партидата ли беше такава тогава, но повече не чосмях да купя Елби...🤔

# 137
Няма смисъл да се пита за цените. В България те са еднакви навсякъде...

# 138
  • София
Елби 4,5% кисело мляко бях купила веднъж от Кауфланд....
Дай му пак шанс. Имам съмнения, според което описваш, че К са прекъснали температурния режим и то не за кратко.
Щом ти хареса Балкан 3.6, смятам че LB 4.5 също ще ти пасне. Аз лош продукт на LB не съм засичал въобще през живота си.
Кисело мляко винаги държа някакво време извън хладилник преди да консумирам - от 10 минути лятото, до минимум час зимата.
Но съм имал случаи неволно да остане повече - е точно тогава съм усещал някаква нотка на блудкавост, каквато описваш.

# 139
Знам ли, може да е било инцидентно нещо. Но и вкъщи в хладилника си стоеше все така блудкаво, рядко и воднисто (като за 4,5% още повече).🤔 Може да му дам пак шанс.

# 140
Няма смисъл да се пита за цените. В България те са еднакви навсякъде...

Питам изрично за фирмения магазин, едва ли са различни цените.

# 141
  • софия
Във фирмения магазин на ЕлБи цените са такива като тези на промоция в супермаркетите.

# 142
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Във фирмения магазин на ЕлБи цените са такива като тези на промоция в супермаркетите.
Къде има фирмен магазин на ЕлБи?

# 143
  • софия
На Женския пазар, на Димитър Петков, на пазара на Красно село. Сигурно и на други места. В сайта им трябва да има информация.
От техните магазини дробеното сирене ми е топ продукт. Идеално за баница и други ястия, шопска салата. Но не винаги има.

# 144
Rolling Eyes
https://lbbulgaricum.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
Само в Сф и Видин фирмени магазини, в друг град (Пловдив) има ли?

# 145
Киселото мляко Лактима Балкан 3,6% в Кауфланд е 1,99 лв.🙄  Наблизо имаше и в бутилка продукт с име "кисело мляко", пак на Лактима Балкан...🤔 Не пишеше "айрян",  беше с консистенция на много гъст айрян може би (доколкото се виждаше през бутилката).🙂

# 146
Да, да, това било кисело мляко в бутилка. Скоро гледах реклама из социалните мрежи 😀

# 147
  • София
У нас изпробвахме заквасената сметана на Вършец и прясното им мляко (отворили са фирмен магазин на пазара в Младост 1) и сме много зарадвани Simple Smile
Скрит текст:
Млякото е 3.20 за литър, по толкова и нагоре купувам доста по-фалшиви млека от Ебаг, та определено ще купя пак от тяхното и да видим дали ще го развалят. Сметаната я взехме за сервирне към пикантно ястие и добре се справи с неутрализирането на лютото; опитах я и с лъжица - не ми киселее като други сметани (не знам дали е хубаво това, но все пак купуваме неща, за да ги ядем и вкусът за мен е важен)
.
И в Младост 3 с/у Патиланци (в блока на BLD).

# 148
Да, да, това било кисело мляко в бутилка. Скоро гледах реклама из социалните мрежи 😀
Интересно...как ли се консумира? С лъжица или се пие като айрян?😃

# 149
  • София
Наскоро взех случайно кисело мляко "Манастира", изобщо не е лошо. За прясно мляко залагам на "Président" и "Elle & Vire", да видим докога.

Общи условия

Активация на акаунт