Какво ще купя отново - 6

• 100 990
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
Такива мини кроасанчета по витрините нямаше ли някъде?

# 466
Значи, ще ви скоча на фасона. Joy Не мога да спра да купувам месни продукти на Елко.
Големи подстрекателки сте, но ви благодаря за споделеното инфо. Бактиса ми да ядем скъпи боклуци. Мезето може да е скъпо, но си струва всяка стотинка.
Скрит текст:

Един суджук или луканка излизат средно около 8лв. Плюс минус 0.50ст. Поне от магазина от който аз ги купувам.
Давам превес на суджука, просто защото подправките в него са точно по наш вкус. Но и луканката не лъже. Страхотни мезета.
Петрохана ми дойде една две идеи по мазен, но и той бива, особено тънко нарязан.
Като цяло - чудесни продукти с къс състав и си личи. Месо, подправки и общо взето това е.

# 467
  • ВАРНА
Джаста,от Т маркет ли ги вземаш?

# 468
У дома харесвахме московския салам на Елко, но спряхме да го купуваме, когата изключих глутен. Забравила съм вече какво точно съдържаше, но май имаше някакво нишесте или фибри. Иначе беше вкусен.

# 469
Джаста,от Т маркет ли ги вземаш?
Не, от един квартален магазин.

# 470
Супер са луканката и суджука на Елко, дълго време купувахме и ние от тях, от квартално магазинче в Младост 3 в София. Вероятно още ги зареждат там.

# 471
Супер са луканката и суджука на Елко, дълго време купувахме и ние от тях, от квартално магазинче в Младост 3 в София. Вероятно още ги зареждат там.
Кое е това магазинче?И аз живея в Младост 3.

# 472
В трафопоста зад 319 бл., срещу 321Б.

# 473
Продукти на Елко има и в Т Маркет, витрината с обслужване.

# 474
  • София
Във Фантастико също.

# 475
  • In transit
Джасте, може ли снимка на състава на показаните от теб мезета на Елко?

# 476
А някой от Бургас знае ли  къде могат да се купят тези Елко?

# 477
В ТМаркет, х-л Атаген. 39лв./кг е редовната цена. Следя промоциите и падат до 30.

# 478
  • София
Ей, и аз гледах днес продуктите на Елко, ама не взех. Другият път ще купя. Ние бяхме пробвали луканката и се хареса.

Да попитам някой с отзиви за този кашкавал. Днес го загледах, но не посмях да купя. Както и за продуктите на бачо Илия.

Скрит текст:

# 479
Аз идвам да похваля тези сладоледи от Лидл. Много ни харесаха, цената направо е смешна 3,50 за 6 сладоледа.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт