Какво ще купя отново - 6

• 101 022
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • София
Преди от Фантастико или Ремедиум. Вече ги поръчвам онлайн, защото трудно ги намирам и не ми се обикаля.

# 572
Много благодаря! Марката ми беше препоръчана, но забравих да питам в кои магазини ги има.

# 573
  • In transit
Много благодаря! Марката ми беше препоръчана, но забравих да питам в кои магазини ги има.
В много магазини се предлага тази марка. Конкретно за тези бисквити не съм гледала, но имат много подобни продукти, без захар, без глутен и прочие. За Варна мога да кажа: Май Маркет, СВА, Via Uno, Билла. Почти съм сигурна, че и в Кауфланд се продават.

# 574
# 575
Бихте ли ми препоръчали някаква марка лозови листа, които да не са стари и да не остават жилави след сваряване?

# 576
  • София

Ползвам го седмица и много си харесвам косата. Дори има обем, което ме изненада. Много съм доволна към момента.

# 577
Дъщеря ми го ползва повече от година и се справи в тийнейджърския пърхот

Пристрастена съм към тези бонбони

# 578
Обожавам ги!!

# 579
  • София
За първи път купих кумкуат и честно казано много се хареса. Ще купя пак.

# 580
  • In transit
А сладко и ликьор от кумкуат, ако знаеш колко ще ти харесат. С ликьора стават чудни коктейли лятото. Heart Eyes
Пускат ги в Лидл по време на гръцки тематични седмици.

# 581
  • София
А сладко и ликьор от кумкуат, ако знаеш колко ще ти харесат. С ликьора стават чудни коктейли лятото. Heart Eyes
Ей, вярно ли? Сега ще ме зарибиш да следя за гръцка седмица, че не пазарувам често в Лидл. Мерси, че сподели.

# 582
  • София
Да подшушна, другата седмица е гръцка.

# 583
  • In transit
Ей, вярно ли? Сега ще ме зарибиш да следя за гръцка седмица, че не пазарувам често в Лидл. Мерси, че сподели.
Ето как изглеждат:

Не ги видях в брошурата от понеделник, но може да ги пуснат.

# 584
Миналата в Испания не знам колко килограма кумкуат изядох, направо бях като пристрастена. Тук не съм виждала, от къде го купихте?

Общи условия

Активация на акаунт