Какво ще купя отново - 6

• 101 012
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Миналата в Испания не знам колко килограма кумкуат изядох, направо бях като пристрастена. Тук не съм виждала, от къде го купихте?
От магазинче до нас (плод и зеленчук).

Да подшушна, другата седмица е гръцка.
Мерси! Значи ще ида другата седмица.

Mikkey, и на теб мерси за снимките.

# 586
  • Sofia
Белите ли го или цяло го хапвате?

# 587
Не беше ли горчив кумкуата? Имам спомен да съм купувала и че не ми хареса, с много семки беше, но може и да бъркам. Гледам го във Фантастико, но мислех, че е за сладко.

# 588
  • София
Не беше ли горчив кумкуата? Имам спомен да съм купувала и че не ми хареса, с много семки беше, но може и да бъркам. Гледам го във Фантастико, но мислех, че е за сладко.
Аз взех някакъв испански, сладникав и почти няма семки. Продавачът ми обясни, че имало различни сортове- едни кисели, едни нагарчащи, други- сладникави.

# 589
  • София
Днес ходих до Фантастико за кумкуат, но нямаше. В началото вкуса е леко горчив, кисел, накрая сладко. Много го обичаме.

# 590
Има Фантастико до нас, утре ще проверя.
Кумкуата се яде с кората, всъщност тя е сладка, а плодчето кисело, на мен комбинацията много ми допада.

# 591
  • In transit
ze-ze,  в Кауфланд има почти целогодишно. В малки картонени опаковки с целофан. Миналата седмица гледах, че още го продават.

# 592
Благодаря, ще погледна и там.

# 593
Каква е цената на това чудо?

# 594
Аз се включвам с нещо нехранително - пастите за зъби на Arm & hammer. Конкретно тази се превърна в любима след като не можех да намеря обичайната Splat, която ползвах от месеци.

Потвържвам, страхотна паста, която поддържа зъбите красиво бели.

# 595
ze-ze,  в Кауфланд има почти целогодишно. В малки картонени опаковки с целофан. Миналата седмица гледах, че още го продават.
Така ли къде горе долу се намира,на кой щанд/коридор 😇за първи път ядох в Гърция 2019

# 596
  • In transit
Така ли къде горе долу се намира,на кой щанд/коридор 😇за първи път ядох в Гърция 2019
Съвсем в началото на плодовете/зеленчуците, до входа. Обикновено на първия стелаж са екзотичните и дребните червени плодове. При тях ги търсете.

# 597
Кумкуат има и по магазинчетата за ядки, като сушен стои. Също е много вкусен, миналата година придаде на козунаците страхотна нотка. Grinning

# 598
  • София
Каква е цената на това чудо?
Различно 7-10лв варира.

# 599
  • Sofia
В кварталният плод зеленчук е 36лв./кг 🤑

Общи условия

Активация на акаунт