Азиатска козметика и грим - 24

• 71 356
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Абе... всеки луд с номера си, а Агентчето с козметика си, а по-лошото е, че това не е всичката, а само зимната. Не съм завиждане, цял живот се боря с мазната си кожа си и когато тя реши леко да се кротне аз взех че остарях.

Моята препоръка е да се поръчат тестери (или травъл сет с миниатюрки) от Южнокорейски търговци на Ибей. Някои от сайтовете имат и магазини на Ибей.
От същата тази серия е чудесен и крема (creme intensive).

НЕ подминавайте с лека ръка коментара на Каталано, че корейската козметика е мислена и правена да се ползва като система, ако искате да видите истинския и ефект. Купуването на 1 продукт не разкрива потенциала и.

Поръчах си тестерите от Ebay Simple Smile.Още веднъж благодаря за съветите!!
А този сет с мини опаковки как ви се струва като цена?

https://moiatakozmetika.com/product/anti-eydj-set-zlatna-seriya- … st-geniture-o-hui

Кой от двата да избера.....искам да сложа поне 1-2 продукта заедно с околоочния...
Този е на Ebay: https://www.ebay.com/itm/123526360359?_trkparms=amclksrc%3DITM%2 … &epid=25026726431

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 19:09 от Berussa

# 556
^^^  Toва не е сет с минита, това е сет с 2 пълноразмерни продукта и няколко минита като подарък.
Каква е равностойността на 360 лв в момента? 200USD?

Ето го същият сет на Ибей с уговорката, че не зная как ще бъде обмитен при доставка в БГ.

А ето това е сет с миниатюри.

# 557
Скъп е, пълноразмерни тонер и емулсия само. В корейските сайтове изпадат много по-добри цени.
Ибей калкулира ДДС -то в количката като зададеш страна в ЕС.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 16:42 от zari65

# 558
Прекъсвам лукс дискусията с молба за мнение за бакучиолите на Papa Recipe и Purito, интересува ме предимно аромат и консистенция. С търсачката нищо не ми излиза. Иначе онлайн ревюта бол, но искам да си чуя мнение от "моите" хора. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://m.jolse.com/product/papa-recipe-retinol-bakuchiol-serum-150ml/56645/
https://m.puritoen.com/product/bakuchiol-timeless-bloom-revitalizing-serum/106/

# 559
  • Стара Загора
От Ибей не съм поръчвала от 3-4 години сигурно. Вероятно има промени и ако дабавя ДДС ще е чудесно.
Моята кожа е комбинирана, като носът ми се омазнява най-много. Кофти си е и ми е писнало вече. До скоро ползвах Bioderma Sebium Pore refiner, но за съжаление има ефект, само когато се използва. Единствения плюс на мазната/ комбинирана кожа е, че се състарява по-бавно. Grinning От една страна се радвам, че не знам какво е да те опъва кожата, но от друга да ми лъска основно носа е непоносимо.

# 560
^^ Да, Ebay начислява предварително  ДДС.

# 561
Единствения недостатък на ибей, е че доста високорейтингови продавачи на корейска козметика не доставят до бг и се налага да се ползва превозвач.

# 562
Момичета, знаете ли какво означава    Mitnicheski sklad in BRSC   Record item customs . Като си проверя пратката това излиза( от Джолсе) ?

# 563
  • София
Момичета, знаете ли какво означава    Mitnicheski sklad in BRSC   Record item customs . Като си проверя пратката това излиза( от Джолсе) ?

Спряна ви е на митница, като имах такава и писах на мейла на митници, ми отговориха:
Здравейте,
Моля да посетите сайта на Български Пощи - bgpost.bg - от където можете да прочетете указанията и да свалите необходимите документи за освобождаването на Вашата пратка от агенция "Митници".
Приятен ден
Важно!!!
За да бъдете коректно обслужени моля не сменяйте "Subject" полето
Поздрави,
http://www.bgpost.bg

# 564
А известиха ли ви по някакъв начин, че пратката е на митница?

# 565
  • София
Не, видях я по тракинг. Първа и последна поръчка до БГ ми беше, от тогава само с превозвач до Англия.

# 566
Много благодаря за бързия отговор, ще се свържа с тях
Не, видях я по тракинг.

# 567
Вчера си взех пратката от stylevana🤩започвам околоочния крем на some by mi Retinol Intense Advanced Triple Action. Някой има ли впечатления?

Кремът за лице на същата марка с AHA, BHA, PHA е божествен! За жалост ми свърши опаковката, докато ми дойде пратката, и веднага започнаха неравностите около брадичката и челото. Даже мисля да си взема измивния гел на същата серия.

# 568
Здравейте, от скоро ползвам азиатска козметика и влизам да дам моите 5 цента по темата. Наясно съм, че са коментирани продуктите, но все пак...
Моят starter pack включваше тонера и серума на Пюнкянг юл. Ужасно много ми харесват! Попиват отлично, оставят кожата приятно хидратирана и не омазняват твърде много (с мазнееща т-зона съм). Крем си слагам много рядко, не усещам необходимост.
Впоследствие включих тонера и серума с витамин Ц на Миша (този с помпичката). Не са лоши, но не предизвикаха и уау усещане в мен.
За почистване на лицето ползвам стика на Неоген със  зелен чай, харесва ми много!
Сега стигам до големия ми препъни камък - слънцезащитата...
На BoJ ми е твърде глоу, на Миксоон направо ми омазнява Т-зоната, а уж е точно за по-мазна кожа. Заподозрях го и че ми предизвиква едно леко, но неприятно дразнене на очите.
Поръчала съм зелената на Бентън и се чудя какво още да пробвам с по-матов финиш... в краен случай, ще се върна към европейската слънцезащита. Чакам и няколко серума и тонера на Мери и Мей, Сулуасу, Isntree и RNW, стискам си палци да ми харесат, че какво ще ги правя иначе не знам... Grinning
П. П. Вечер, след почистване, ползвам само продукт с ретинал, в момента - Avene A-oxytive, ред чакат и още няколко вида.

# 569
  • Prismatica Aerie
.. и се чудя какво още да пробвам с по-матов финиш...
PURITO Daily Soft Touch Sunscreen

Общи условия

Активация на акаунт