Азиатска козметика и грим - 24

• 71 303
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета! Имам въпрос относно направена поръчка от Yesstyle. За първи път си поръчвам продукти от там, начислиха ми и ДДС.
Въпроса ми е пратките отиват ли на митница и как се процедира, какви документи изискват?
Доста четох назад и разбрах, че преди са спирали всяка пратка, но сега как стоят нещата щом ДДС е платено?

# 616
Получаваш си директно пратките, не дължиш никакви митнически такси
.

# 617
  • Варна
Здравейте, бих искала да попитам за stylevana.com , редовно ли изпращат пратките . Тези, които са  до Германия имат ли проследяващ номер , с DHL  ли  пристигат.  Благодаря!

# 618
  • Germany
Преди наколко дни получих пратка от Yesstyle, с DHL до вкъщи (но съм в Германия, предполагам и в Бг куриер ще я донесе).
Взех си наколко нещица на Sulwhasoo. По принцип не съм фен, но сега пък изведнъж много ми допаднаха, явно нещо кожата ми се е променила😉 Кремчето с женшен - Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Cream, малко ми е тежичко, но пък така отвреме-навреме да омажа бръчката, много добре ми се стори. Чудех се и каква нощна маска да си взема, след Мишата и реших да си припомня Overnight Vitalizing Mask. Преди някакси ми се струваше, че нищо особено не прави, а сега много ми допадна… не знам, не е хубаво така на такива скъпи продукти да ставам фен.
А, и отворих един тонер ONE THING - Artemisia Capillaris Extract, много неприятна миризма. Някой с отзиви? Ползвала съм пелин на други марки, нямам спомен чак пък толкова гадно да е миришел.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 16:42 от PeaPink

# 619
Аз съм с много добри първи впечатления от този бранд (O HUI)-сдобих се със сет.
Оправдаха си високата цена и са много икономични откъм текстура.
Коя серия и кой сет си избрахте? Simple Smile
Аз имам няколко продукта на този бранд (серията The First) и винаги съм любопитна за другите им продукти. Например зелената им серия (Prime Advancer) при мен не сработи замина към приятелка, която не може да я нахвали!

Взех си наколко нещица на Sulwhasoo. По принцип не съм фен, но сега пък изведнъж много ми допаднаха, явно нещо кожата ми се е променила😉 Кремчето с женшен - Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Cream, малко ми е тежичко, но пък така отвреме-навреме да омажа бръчката, много добре ми се стори. Чудех се и каква нощна маска да си взема, след Мишата и реших да си припомня Overnight Vitalizing Mask. Преди някакси ми се струваше, че нищо особено не прави, а сега много ми допадна… не знам, не е хубаво така на такива скъпи продукти да ставам фен.
Съгласна, хич не е хубаво, но този крем е чудесен като нощен за мен. За дневен предпочитам серума им от същата серия (смесена кожа)! С нощната маска също се обичаме.

# 620
  • Prismatica Aerie

А, и отворих един тонер ONE THING - Artemisia Capillaris Extract, много неприятна миризма. Някой с отзиви? Ползвала съм пелин на други марки, нямам спомен чак пък толкова гадно да е миришел.
Специфична е миризмата, но бързо изчезва, а и се свиква с нея, до степен, че започва да ти харесва.
Това е естественият аромат на билката, но различните компании не я екстрактират и обработват еднакво, а и ползват различни суровини и концентрации - оттам разлики в аромата.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 17:55 от Catalano

# 621
А, и отворих един тонер ONE THING - Artemisia Capillaris Extract, много неприятна миризма. Някой с отзиви?
Имам тяхната центела и също ми се стори доста неприятна миризмата в първия момент, даже на спирт ми биеше, отделно консистенцията е много рядка. Преди това ползвах на Skin1004 и бях малко разочарована (тази на One Thing ми я похвалиха, че била по-хубава). Не ми раздразни кожата и си я ползвам, но само да свърши и минавам обратно на жълтата ампула на Skin1004.

# 622
  • Germany
Моят тонер точно на трева си мирише, както казва Catalano, но не на много приятна трева 😉 Аз по принцип съм ок с тази по-натурална миризма в корейската козметика, но тази съвсем неприятна ми се стори. Признавам си, че не съм и чувала този бранд, спонтанно си взех тонера, ей така да има (тонерите никога не са ми излишни).

# 623
Моят тонер точно на трева си мирише, както казва Catalano, но не на много приятна трева 😉 Аз по принцип съм ок с тази по-натурална миризма в корейската козметика, но тази съвсем неприятна ми се стори. Признавам си, че не съм и чувала този бранд, спонтанно си взех тонера, ей така да има (тонерите никога не са ми излишни).

Аз имам екстракта от хутиния на ONE THING, също понамирисва на ливада, не е непоносимо, но пък е много успешен за чувствителна кожа, плискам смело по 4-5 слоя след почистване, ако случайно реши да ми се опне кожата въпреки всичко или слагам като маска с тънките тампончета за 5 мин. Изненадващо добре хидратира, особено с напластяването.

# 624
Аз съм с много добри първи впечатления от този бранд (O HUI)-сдобих се със сет.
Оправдаха си високата цена и са много икономични откъм текстура.
Коя серия и кой сет си избрахте? Simple Smile
Аз имам няколко продукта на този бранд (серията The First) и винаги съм любопитна за другите им продукти. Например зелената им серия (Prime Advancer) при мен не сработи замина към приятелка, която не може да я нахвали!

Скрит текст:
Съгласна, хич не е хубаво, но този крем е чудесен като нощен за мен. За дневен предпочитам серума им от същата серия (смесена кожа)! С нощната маска също се обичаме.
[/spoiler]
The First Simple Smile

# 625
Мислих, че съм се спряла на минерална слънцезащита за бебчо, ама вие с рая сухота ме разубедихте. Пак влязох във филма. 😀

# 626
  • софия
Мислих, че съм се спряла на минерална слънцезащита за бебчо, ама вие с рая сухота ме разубедихте. Пак влязох във филма. 😀
Parusheva, сигурна ли си, че сме В един и същи филм? Blush
Тук обсъждаме впечатления и реакции на корейските слънцезащити върху възрастни и (често) проблемни кожи-с бръчки, петна, сухи-мазни, реактивни, който с к'вато!Голямата част от продуктите са насочени точно към тях.
Не вярвам да са идентични с кожата на "бебчо".Blush
Не намираш ли задоволителна от не малкото европейска бебешка козметика, налична по аптеките?

# 627
Аз съм процес на избор в момента и без това си следя темата за мен. Но така или и инъче се чудя поне химична или минерална. Бебешката кожа и без това си има нужда от хидратация, та за това де замислих. Не толкова от марката. Мисля, че няма как да е корейска, защото не съм срещата подходяща. Но като самият вид слънцезащита има в предвид. Това ми е филмът 😀
За мен не съм намерила такава слънцезащита, която да е по-добра от корейските, та затова ми се искаше да осигуря добра защита и на дребното, ама явно няма как.

# 628
Честит ни празник, дами!

Аз отпочнах празнуването със 7 часа в корейски Спа център - вкл. домъкнах и корейски маски и козметика за безкрайно забавление на приятелката ми и да ви кажа, не е никак зле. Но си беше поамериканчено де, да не си помисли някой, че е било чак толкова хубаво! Wink

# 629
Момичета, този сезон в чудо се видях, силно напукани устни. Пробвах от европейски продукти до бабешки мазила. Ефект краткотраен. Препоръчайте корейски продукт, моля. Благофаря

Общи условия

Активация на акаунт