Азиатска козметика и грим - 24

• 71 314
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
И аз не пазарувам от БГ, да се случвало веднъж-два пъти за нещо, което съм забравила да поръчам и то само, ако е на добра промоция. Но Ани пита и реших да съм полезна Grinning Ето го новия(май) вариант на слънцезащитата, намален Grinning

Отзив: последно ползвах на Mary&May слънцезащитата и на моята суха през зимата кожа много ми хареса. Може би за лятото би била още по-подходяща, защото е супер лека. Затова пък на MIssha - Velvet vinish SunMilk-a не ми хареса изобщо - едно, че ми беше сухичък, второ ми белееше и нещо не си пасна с тона на кожата ми.
Днес взимам от пощата два - Cosrx Aloe Soothing Sun Cream и Misha All-around Safe Block Aqua Sun и като имам отзив ще пиша. Кожата ми е суха зимата и нормална, с леко омазняване в т-зоната, през горещините.

И въпросче - как подновявате над грим? По някакъв екстра деликатен маниер или...?

# 601
  • Бургас/Пз
Благодаря, момичета. Понякога поръчвам от чужди сайтове, но само когато имат директна доставка и няма риск да се занимавам с митници и превозвачи. Като например ихърб. С корейските сайтове не се справям и определено не ми се рискува с тях. Понякога се включвам в общи поръчки, които правят други момичета и наистина цените са доста по-ниски. В повечето случяи обаче поръчвам от бг, като ползвам кодове и промоции.

# 602
Аз съм с мазна кожа, акнетична и чувствителна и изпозлвам първата от снимката

Започнах да я използвам от ноември и не знам как ще се държи в голямото слънце, не съм и супер спец по слънцезащитите. Засега съм доволна, че не ми запушва порите, и е чудесна основа за грим.

# 603
И аз ползвам същата. Сподели, ако се сетиш как е при силно слънце. Сега си поръчах синята на  Benton, надявам се да не запушва порите и да пази максимално 🙂

# 604
В СтилВана спомената слънцезащита май излиза най- добре
https://www.stylevana.com/de_DE/shiseido-anessa-perfect-uv-sunsc … version-90ml.html

И използвам поста да попитам може ли в следващата тема в първи пост да се сложат рефералните кодове в YESSTYLE на момичетата, които непрекъснато споделят и помагат в темата?

# 605
Момичета , след много гледане и ровене в инстаграм реших да си направя рутина с тези продукти:
 -измивен гел
 и после :

CosRX Propolis Synergy Toner

след това

Medi-Peel Peptide9 Volume All In One Essence 100 мл- в описанието пише ,че след нея се нанася директно крем

и се чудя след него дали да слагам ампулата Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule 30ml  или да редувам есенцията и ампулата.

# 606
Дами, една бърза питанка. Искам да вкарам азелаинова киселина. Имам на Cos de Baha и на The Ordinary, и двете са по 10%. С коя е удачно да се стартира?

# 607
  • Germany
Мисля,  че не е възможно да се публикуват кодове, темата не е в раздел “На пазар”. Ако греша кажете, ще сложа в началото.

Cosrx aloe soothing sun cream e моята слънцезащита. Смес от физични и химични филтри. Нямам проблеми с нея, не подновявам, но пък и при силно слънце, и много време навън почти винаги съм с шапка. Лунички също по принцип си имам, но пък петна не ми излизат. Аз все си мисля, че си е до кожа понякога. Имам приятелка със светла кожа, все се мацоти и пази, а всяко лято редовно и излиза по някое пигментно петно.
Candy, аз бих ги редувала. Есенцията гъста ли е като консистенция или редичка, като тонер?

# 608
Candy_girl, пробвай и двата варианта и ще видиш кой по-добре стои на кожата, всичко ти е съвместимо, но докато не опиташ как стои на кожата няма как да разбереш.

kati_v, естествено cos de baha, в темата за азиатска козметика сме. Grinning

# 609
Интересуваше ме нaй-вече дали са съвместими  . Благодаря

# 610
Добро утро, честит празник!

https://jolse.com/category/hidden-deal/4263/

# 611
  • София
Момичета, взех си един два продукта корейски. Но все още не съм много запозната. Бихте ли ми препоръчали дневен крем, на 45 съм,  с розацея.
Искам да си взема някакъв крем, не не знам какво да избера. Благодаря ви.

# 612
Случайно попаднах на този продукт и ми напомни някои мои бази за грим със СПФ:
O HUI The First Geniture Sun Base SPF50+ PA++++ 40ml

# 613
Случайно попаднах на този продукт и ми напомни някои мои бази за грим със СПФ:
O HUI The First Geniture Sun Base SPF50+ PA++++ 40ml

Аз съм с много добри първи впечатления от този бранд-сдобих се със сет.
Оправдаха си високата цена и са много икономични откъм текстура.

# 614
Момичета, бихте ли споделили впечатления от така наречените tone-up sunscreen? Кожата ми в момента клони към суха, чувствителна е.Не съм много по грима, а уайт каста ми идва в повече понякога, особено при нанасяне по сто пъти на ден…та да не плескам сто неща на чувствителна кожа се питам дали tone-up sunscreen ще е вариант за изравняване малко на тена, без да изглеждам като гейша? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт