Пъзели 49

• 24 529
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря  за чудесно прекараното време. Всичко беше прекрасно - компания, редене, условия, домакини. Пъзелът е в такава фаза, че не бих могла да допринеса с нищо за приключването му, но заради всичко изброено ще дойда и на 17-и.
 Което ме подсеща за един стар виц, дето свекървата викала на снахата "
- Ти, дъще, квот' искаш обяснявай.. Аз и на деветях и на четирсетях дена пак съм тук.." Grinning

# 511
Ей, след този пъзел днес, моя вкъщи го завърших за нула време Simple Smile Мислех, че няма да ми се реди скоро, но размислих. Я дайте снимка на пъзела, който редихме от близо, че мъжа ми се смее и вика, че май повече сме хапвали и говорили вместо да редим и искам да му го покажа.
Ето го днешния, страхотен е.

# 512
Ей го красавеца

Пък ние сме до тук

# 513
Кошмарен😬

# 514
Реденето на този пъзел наистина си е предизвикателство, но пък ви е донесъл хубави емоции. Направо греете на снимките. Simple Smile
Браво за страхотната организация!
Ще чакаме продължение..

# 515
И аз ви заподозрях, че сте прекарали времето в сладки приказки... до като не видях горната снимка на пъзела 😂😂😂
Не се сещам, да съм виждала по труден пъзел май.

# 516
Тъй, за 3-хилядника мислех, че ще сте наредили повече, но и също така по-скоро смятах, че няма да се справите за един ден. Факт е, че сега ми изглежда още по-сложен като го гледам, а и аз никога не съм редила толкова части, та не мога да дам акъл.
Ама вие всички части ли сте сортирали и подредили Flushed Това със сигурност е отнело мнооого време.

Но отборът ви е чуден, то да ви кажа, и аз нямаше да искам да свършва Smile

# 517
  • София, България
Добро утро, момичета!
Ако щете вярвайте, пъзелът е много по-труден, отколкото изглежда на картинката! Бухтичка да вземе да дойде да удари едно рамо на 17-ти освен.Joy
При мен настъпи някакъв тотален блокаж, ако някой ми беше казал, че е възможно да редиш от 11:30 до 17 часа и да наредиш 30-40 части, никога нямаше да му повярвам. Не можех да отгранича абсолютно нищо. Накрая трябваше да си тръгнем, защото Джо си прочете тухлата и изяде половин кола сладки. Вече ви е абсолютен фен и верен сподвижник. Joy

Хайде и аз да покажа един пъзел, който е Галисън и не се е разпаднал, но е от 500 части. Беше много хубав за редене, по-труден, отколкото изглежда на пръв поглед.

П.П. Така се бях шашнала, че си забравих даже пъзела, който ми донесе Йоанка и тя накрая си го е взела отново. Joy

# 518
Евала, момичетата, пъзелът изглежда кошмарен. Ще го преборите, де ще иде.
Следващият път - някоя пасторална картина.😂

# 519
Момичета, от утре има намаления на Black Sea в Кауфланд. Аз имам два пъзела в любими, но вероятно няма да успея да ида утре. Някой от София, с който се виждаме лично, а не с куриер, дали ще ходи, ако може да ми вземе?

# 520
# 521
  • София
Йоана, аз ще ходя в Кауфланд, пиши ми на лични да се разберем. Подозренията ми са, че ще пуснат от най-старите пъзели. Но ако има нещо от новите,  ще се възползвам и аз.

# 522
  • Варна
Ние започнахме Амстердам Трефл от Бухтичка. Много е приятен. Тази вечер ще е готов.
И е точно навреме, защото моите поръчани пъзели, макар и да са вкъщи, са в кутията с подаръци. Не смея да ровя там за да не ме спипат малките Sweat Smile

# 523
Голямо предизвикателство е този пъзел Anguished Браво за организацията! Така ми се иска да можех и аз да се присъединя Simple Smile
Да покажа моето съботно - неделно занимание
Ravensburger - Планети, 1000 части

# 524
  • София
Ама какви сте чудни! Имаме ли име на отбора? И отец Данаил кога ще го включим в групата тук? Добър, добър човек - да даде възможност да се съберете така!

Тези дни повечко внимание към дома и малко по-малко пъзели, но ето два броя от мен:
Чуден, чуден, чуден! Ще ходи към HighSpeed, а аз от тук нататък ще настоявам eleyn да ми проверява всяка поръчка - избира пъзели по-добре, отколкото аз ги избирам за себе си Simple Smile  

А този Мaster pieces уж щях за време да го редя, но на първия час бях на средата и се отказах. Не мисля да го продавам, твърде много ми харесват цветовете (не са добре на снимката), а и дядо ми беше бояджия, та ми напомня за него. Искате ли да го добавя в състезателните? Според мен е удачен избор, защото не би затруднил твърде много хора (но предупреждавам и че не е чак толкова елементарен, колкото изглежда (за моя изненада) Simple Smile

От Озон ми добавиха в портфейла 7-те лв от ценова защита (доста пратки ми пристигнаха вчера) и сега имам 40 лв там. Чудя се дали да поръчам 3-те 2000-ка на Cherry pazzi, които съм набелязала или да приоритизирам по най-висока отстъпка. За нататък ще го мисля... Незаменимото в Озон ще се окаже разнообразието. Не намирам друга опция с толкова много марки и различни картини от всяка, че да си пазарувам от там, ако ще на по-висока цена Sad Може би немския Амазон, но пък там ако трябва да се занимавам с Обслужване на клиенти, езиковата бариера ще ми разкатае фамилията. Засега има еидн пъзел в Ориндж, който определено ще взема - 1500 части на Анатолиан и без това не съм редила - хем ще видя качеството.

Ей, Nalsi, писали сме едновременно (то с моя ферман, не е изненада). Единият 2000 части на Cherry pazzi адски прилича на този Равенс, дано някак да се окаже по-лесен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт