Пъзели 49

• 24 512
  • 741
  •   1
Отговори
# 585

Подарявам този пъзел на Gold, 1500 части, но с 2 липси.

# 586
Кремче малкия дявол. В нас така преди години ще пътуваме за нова година в друг град, но не ме пуснаха от работа и останах в нас. През нощта се будя от страшен шум, а то меката връзка на казанчето избила. Кошмар.

Късала ни се е мека връзка на казанчето, избивал е "Аква стоп" на пералня .....

Затова основно правило при всяко заминаване, даже и за 1 нощ - спира се водата и тока, остава само хладилника (на специално направен отделен бушон).

Което не те спасява от протичания през нощта, докато си си вкъщи, но ....

# 587
  • Русе
Мона Лиза,и аз съм ги сложила тези двата на КобълХил в любими,сега са на страхотна цена.Предполагам,че мястото за редене те спира да ги поръчаш.Изглеждат ми лесни.На мен повече ми харесва този с предметите.
Кремче,много гадна ситуация.Как винаги такива неща се случват в най-неподходящите моменти.За сама жена си е направо шок и ужас.Дано бързо се подредят нещата и ти да се успокоиш.

Да кажа,че има презаредени пъзели на Falcon и Jumbo,ако има някой който е следил нещо за презареждане.
Мисля,че и някои пъзели на Равенс за презаредени.

Аз днес ще се опитам да зпочна един пъзел,казвам ще се опитам,че нещо никакво време не ми остава напоследък
Hot Summer,труден ли този пъзел на Gold с двте липси?

# 588
С ръка на сърцето - ДА🤭 Тези тухли на фон са ужасни😁 На мен ми го подариха, след като не са успяли да го наредят. В процеса на висене при приятелката ми са се загубили 2 части.
(Да се има предвид, че тя не е по нашето хоби;) Да не уплаша някого - реди си се;))
Иначе е качествен и със стегната сглобка. Някой, ако иска да го пробва, да ми пише.

# 589
  • София
Два пъзела по 500 части от мен.
Gibsons - Храна (благодаря на Мона Лиза). Затрудни ме в началото, докато установя, че не трябва да започвам с рамката.
Снежковците на Cobble Hiil, които, незнайно защо, ми отнеха повече време. Добре, че Весето се беше погрижила за въглехидратни попълнения  под формата на шоколадов Дядо Коледа Grinning Благодаря, Весе.

Погледнах презаредените, пуснали са ги на редовна цена.

# 590
  • Русе
Момичета,пъзелите на Cloudberries,с матови части ли са или са гланцирани?
Презаредените са на нормална цена засега,дано намалят поне коледните

# 591
  • Варна
Аз съм напълнила количката, ще почакам до заплата, демек след средата на месеца, но засега съм пестелива на купуване. Мисля, че януари ще има по-добри намаления и ще пазарувам повече тогава.

# 592
Момичета,пъзелите на Cloudberries,с матови части ли са или са гланцирани?
Презаредените са на нормална цена засега,дано намалят поне коледните
Coudberries ги правят Jumbo/Falcon, не са гланцови, като восъчно ми седеше покритието на единствения, който наредих, но парчетата пасваха на много места и се разслояваха ужасно.

# 593
  • Някъде Там
здравейте, аз ви следя, но не редя редовно Sad
само когато имам много нужда от релакс и не ме изнервя бавното редене прибягвам до пъзел Simple Smile
Превлече ме съобщението на Бухтичка - за кои дати става въпрос?
ето и нещо малко от мен - мъча го вече година както казах 4 пъти съм го разпъвала за по час може би и до тук съм стигнала, но ми е много сложен, защото се повтарят на различниместа еднакви части Simple Smile

това е пъзела Simple Smile

Благодаря на ТониШу че ми напомни за тази тема Flowers Hibiscus

# 594
A_alex, с това мезе от страни на масата, идвам аз да ти го наредя:) иначе пъзела изглежда доста лесен на пръв поглед.

# 595
  • София, България
Ужасявам се от такива мазньочи около пъзел, не виждам естестиката.

Бухти, така ме съблазняваш, ако можех да оставя Джо щях да дойда, още повече, че не ме видя как редих 30 части 5 часа. Joy

Сали, аз ти казах, много са хубави снежковците, но са по-трудни от очакваното. Всъщност това много ми хареса, защото мога спокойно да си купувам 500 части на Кобъл и да си ги редя едно разумно време, а не преди кафето като евето. Joy

Зори, не ме спира мястото, а това, че няма да мога да ги наредя. Накрая ще се изнервя и ще ги продам и ще се чувствам пълен идиот.

Отивам да зяпам презаредените пъзели.

# 596
Мона Лиза, нали знаеш къде е залата за дружно редене на сложни пъзели Joy
Няма да те оставим да се чувстваш "пълен идиот"! Освен това, при този напредъка няма да е 30 части за 5 часа. Повече ще спори.
За твое успокоене - и аз сложих 30 части, ама за повече време Simple Smile

# 597
Бухти, така ме съблазняваш, ако можех да оставя Джо щях да дойда, още повече, че не ме видя как редих 30 части 5 часа. Joy
Имаш 9 месеца да измислиш къде може да пребивава Grinning Или...да я вземеш с теб Hug

# 598
Озон ме изненадаха неприятно. Вече няма опция за разделяне на поръчката, ако имаш продукти pre order.
Забавят ти цялата поръчка. Ако нещо ти е спешно, си пускаш две отделни поръчки(така ме посъветваха).
И така плащаш две доставки, но пък винаги имаш възможността да направиш две поръчки по 50 лв. вместо една.

# 599
  • Варна
Много благодаря за инфото! Една книга имам на преордър, която майка ми иска да й поръчам, определено ще се съобразя при пускане на поръчка!

Общи условия

Активация на акаунт