Пъзели 49

• 24 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Касторланд са хубави, подреди си ги по брой уши, и гледай размера и формата на ушичките и дупките. Ако ги наредиш на лист хартия върху пъзела, можеш да доближиш до някое местенце и да въртиш и да гледаш.
Аз понеже имам опит с черно-бялото коте съм голям спец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 616
Момичета, минавам да ви се оплача... БЯСНА СЪМ !!! Rage Отивам да си взема поръчката от Спиди, питам ги дали може да отворя кашона и те ми съобщават, че няма преглед ( от кога е така ??? ). Въпреки това още там си отварям кашона, защото не съм с кола и не ми е удобно за носене... и какво да видя ... По кашона няма никакви дефекти, пъзелът ( който е за подарък) със смачкана опаковка и от натиск даже се е скъсала ....Rage интересно, че фолиото на пъзела не е скъсано ... и естествено няма виновни ... как пък така не се научиха озонци, че стоката им отива при хора... и картофи да бяха пак трябва да се пазят от нараняване. По всичко личи, че ударът не е от транспорта, защото този пъзел беше между други пъзели ... Rage и сега за награда ще го поръчам отново, защото съм човек, който цени изключително много отношението и няма да си позволя да подаря такъв пъзел, макар и вината да не е моя. Знам, че за много фирми това е само бизнес, но аз не мога да се примиря, че грам не ги е грижа за клиентите... Rage
Извинявам се за негативния пост, но си мисля, че поне тук бихте разбрали какво чувствам Hug

# 617
  • Свищов
Днес си взех пратка от Озон и имах преглед, ама не я прегледах. Аз купих за ММ за Коледа този https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-ot-1000-chasti-s-priyatel-na-plazha/. Отдавна му се точи, че го харесвал. В нормално състояние беше, доколкото мога да преценя.

# 618
Елфи, много добре те разбирам! И аз го изпитах това чувство!
Тъй като наскоро четох внимателно общите условия на Озон, знам, че в тях е включено задължение на купувача да си провери поръчката при взимането й от куриера... И как става това без опция за преглед - не знам.
Бих те посъветвала да опиташ да се обърнеш към тях, да се подготвиш да не губиш хладнокръвие каквото и да ти кажат и да настояваш за удовлетворително решение на проблема.

# 619
  • София, България
Момичета, минавам да ви се оплача... БЯСНА СЪМ !!! Rage Отивам да си взема поръчката от Спиди, питам ги дали може да отворя кашона и те ми съобщават, че няма преглед ( от кога е така ??? ). Въпреки това още там си отварям кашона, защото не съм с кола и не ми е удобно за носене... и какво да видя ... По кашона няма никакви дефекти, пъзелът ( който е за подарък) със смачкана опаковка и от натиск даже се е скъсала ....Rage интересно, че фолиото на пъзела не е скъсано ... и естествено няма виновни ... как пък така не се научиха озонци, че стоката им отива при хора... и картофи да бяха пак трябва да се пазят от нараняване. По всичко личи, че ударът не е от транспорта, защото този пъзел беше между други пъзели ... Rage и сега за награда ще го поръчам отново, защото съм човек, който цени изключително много отношението и няма да си позволя да подаря такъв пъзел, макар и вината да не е моя. Знам, че за много фирми това е само бизнес, но аз не мога да се примиря, че грам не ги е грижа за клиентите... Rage
Извинявам се за негативния пост, но си мисля, че поне тук бихте разбрали какво чувствам Hug

Elfi, задължително снимай пъзела и говори със съпорта на озон, според мен ще го сменят. Не поръчвай  преди да си говорила с тях, не смятам че ще откажат смяна.

# 620
  • София
Мона Лиза ме е изпреварила. Елфи, и аз съм да говориш с Озонци, това наистина е безобразие.

# 621
Задължително говори с Озон. Ще ти го сменят според мен.

# 622
  • София
Мен два пъти са ме компенсирали с някаква сума в портфейла точно заради смачкани кутии. Обясни им, че е за подарък и дано го сменят. Иначе ми пишат всеки път, че адресирали проблемите в склада. Да, бе, да Simple Smile
Последната ми пратка пристигна по Еконт (без да съм го искала аз изрично), като кашонът беше в потресаващо състояние. Нямаше проблем да отворя и да видя пъзелите вътре - добре си бяха, за щастие.

# 623
  • Варна
Аз пък съм недоволна от Еконт. Кретени. Последния ми пъзел (чадърите от Тони Шу ❤️) са го сложили в твърде малка торбичка и при затварянето вместо капачето на торбичката (тяхна, фирмена) да се захлупи върху найлона и лепливата ивица да го залепи, то се е захлупило, но понеже е дошло късо, лепливата лента се е лепнала върху кутията на пъзела. При отлепянето част от кутията леко се повреди. Знам, че е натоварен период и бачкат като луди ама колко точно спестиха като сложиха по-малък  размер торбичка?! Много мразя такива тарикатлъци на дребно.

# 624
  • София
Разкрих ги скритите снощи Stuck Out Tongue Winking Eye нека следващия мераклия да ми пише, че не знам кой как е с времето Hug

# 625
HighSpeed, и аз им се дразня понякога...те не пИчелАт от това...само набутват...ама се правАт на УЖ, по-еФтяни, набутвайки нещата в по-малък плик. тОрбичките ги плащаш пак ТИ - като получател...или изпращач, в зависимост от това кой плаща куриерската услуга. Нооо последната се оскъпява, ако добавиш бабъл фолио, стреч-фолио, по-голяма торбичка, смс уведомяване, да не говорим за техен кашон/кутия... Имам някакъв спомен, че преди години се плащаше и стикера "чупливо", скоро не съм ги питала.
Те и Спиди си имат подобни такси, но май техните бяха по-евтини или не за всичко. Не съм им обръщала внимание.
Правило ми е впечатление, че изпращам пратка по Еконт - торба с детски дрехи (от типа била торбичка), натъпкана до пръсване, без нал. платеж, но за сметка на получателя и служителят не я опакова пред мен в плик, а я слага до него на земята, приключва товарителницата и ме изпраща. Аз учудена питам няма ли да сложите в плик или поне фолио, така ли ще пътува?   Отговори ми, ще я опаковаме... Но в какво не разбрах...после забравих да питам жената как ги е получила. 12 кг бяха двете торби, към 10-11 лв струваше услугата, преди година. След този случай чакам търпеливо и нагло да ми опаковат нещата. Напоследък дори не ме питат искаме ли смс уведомяване или не, директно го нахулват. Това тук, в Ст Загорския офис.  Но пък аз тук им правя сечено - питам колко струва услугата и звъня директно на получателя.  Уведомявам го по телефон от офиса на Еконт и казвам утре е при теб и после отказвам смс уведомяване...тая простотия я правя, когато подарявам дрехи по групите, че има мами, които искат да не им се добавя, за да не се оскъпява куриерската услуга. При мама винаги ме питат искам ли смс уведомление, тъй че май е до служители... Спиди ми пращат на Вайбър съобщение, но нямам спомен да го таксуват...
Но като пращам пъзели държа да ми лепят стикер Чупливо, без значение как е опакован.

# 626
Christmas Emporium
1000 части
Gibsons

vartoglava, всички товарителници си подготвям сама, един профил в базар.бг и дават 10% отстъпка. За Спиди пък подготвям през ОЛХ, те и Еконт ги върнаха пак там, но не съм проверявала дали има остъпка.

Елфи, пиши им задължително и другите ти дадоха достатъчно съвети, вярвам, че ще се разрешат нещата Hug

Елейнче, виж, проучи я тая сватба кога ще е Grinning Ако е в София вярвам, че трябва да се резервира от рано всичко и нямат кой знае колко време за мислене така или иначе Smile

# 627
  • София
Добро утро на 8 декември.
Първо да поздравя едно  форумно другарче и да му пожелая да е живо и здраво, много радост и успехи да има! Честит рожден ден, Мона Лиза!
И честит 8 декември на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти.

# 628
  • София
ЧРД, Мона Лиза!!! Здраве, късмет, професионални успехи (да ги разбиваш на всякакви там конкурси) и мноого време за каквото ти си избереш! Cake

# 629
Мона Лиза, честит рожден ден! Flowers Rose Бъди здрава, сбъдвай мечтите си и нека има много поводи за радост в живота ти!

Общи условия

Активация на акаунт