Пъзели 49

• 24 522
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ооо, възглавничките са жестоки! Добре ме подсещаш, че има и ветрила Wink

# 541
  • София
Да отчета посещението в Кауфланд (Младост 3). Както очаквах, нищо интересно. Имаше няколко пъзела от най-старите. Ето тези, плюс още един, който не запомних, нещо тъмно беше.
Йоана, съжалявам, не можах да изпълня поръчката. Ще трябва да разчитаме пак на добрия стар Озон Grinning
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-1000-cha … -mark-fredriksan/
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-1000-cha … ta-docheva/ 

# 542
The Ice Rink
1000 части
Falcon de luxe

За мен си е типичен Фалкон/Джъмбо, стегната сглобка, а частите влизат където си искат.
По-изнервящото е, че отворих Гибсън, а той още по-зле горкия. Изобщо с всеки следващ вървя надолу в качеството Smile Много се моля коледния Гибсън, който поръчах сега от Англия да не е толкова кофти, защото ще се изям от яд.

И успях да загубя един пъзел Flushed Обърнах всичко и няма и няма, а е коледен Фалкон, иска ми се да го наредя сега, в чудо се видях. Накрая се сетих, че може и да е в колата, но не съм проверила още Joy Разнасям си там едно кашонче с месеци и съм си наумила, че вътре има два Равенсбургера, но май е само един с Фалкона.

# 543
  • Варна
Тези бухалчета бяха на толкова атрактивна цена, че ги купих без много да мисля. А те излязоха много красиви и приятни за редене.

От Кауфланд пъзели не купих, малък избор и нищо, което да ми хареса.

# 544
  • Русе
Ходих и аз до Кауфланд да търся специално този пъзел
  ,но естествено го нямаше.В Русе избора беше много малък,само от най-първите пъзели.

# 545
И аз единствено за този на Венета Дочева се замислих и принципно бих го взела, но ако имах място Joy Засега ще се въздържа, не съм ходила да гледам за нищо, не знам дали го има при нас. Но ако някой го вземе да знаете, че имам мерак да го наредя някой ден Satisfied

# 546
Castorland 1000 Mountain Christmas

След гъчканицата в Истанбул, реших да си отдъхна малко сред снега.
Много красив, типичната добра сглобка за марката, прави и трудните картини , приятни за редене.

Тази Пролет на Венета Дончева и аз се бих се пробвала да я наредя, но ще чака по добър момент.
А Фалкон дори и да влизат на чужди места частите, никога няма да изпаднат от топ 3 за мен, само да имаха по разнообразни картини.

# 547
Да намина да ви кажа здрасти....
Мистериозната кутия е у нас. Запълни ни два следобеда.
Да благодаря на Бухтички за удоволствието, което ни достави и за споделеното време с децата, което ни осигури.

Ето едно Равенсче за път...мини частички със сортерче в кутийката, чудно ми запълни 20 Мин в парка докато децата вилняха на площадката, а аз си пих кафето.

# 548
Момичета Heart  моля дайте ми съвет за този пъзел- трудно  ли се реди?
Аз съм пълна трагедия, ама мерак Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-500-chasti-so … a-lunna-svetlina/

# 549
  • Срещу планината:)
Момичета Heart  моля дайте ми съвет за този пъзел- трудно  ли се реди?
Аз съм пълна трагедия, ама мерак Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-500-chasti-so … a-lunna-svetlina/

Аз мисля,че е амбициозно дори за 500 части с тия бели сови Smile Но пък може да се окаже по-лесен от очакваното.

Колежката е поръчала наред с едни други и този, че видиш ли да върви по-бавно Laughing
https://www.ozone.bg/product/cobble-hill-51811-wolves-by-moonlight/

# 550
  • София
Трънче, на мен не би ми бил в графа "лесни", но ако много, много ме привлича, бих си го взела. Щом е Равенсбургер, има нареждане Simple Smile

R_Dew, вас ви знаем какви сте бавни, моля ти се... да не би цели 4 дни да му отделите?

# 551
  • Срещу планината:)
Трънче, на мен не би ми бил в графа "лесни", но ако много, много ме привлича, бих си го взела. Щом е Равенсбургер, има нареждане Simple Smile

R_Dew, вас ви знаем какви сте бавни, моля ти се... да не би цели 4 дни да му отделите?
Хахах имаме си и ние нашите пикове и спадове. Този няма да е най притегателния 😂
Не съм ги снимала готови, но това са последните 4 които сме отметнали
Скрит текст:

# 552
Включнам се да благодаря на ТониШу - върна ми пъзела с нещо допълнително, и не какво да е нещо, а почерпка от легендарните й курабийки. Че и рамката на пъзела е отделена, сега видях... Тони, благодаря сърдечно! Heart

# 553
Да взема вече да се включа и аз. Напоследък много неща съм захванала и вечер само ви прочитам, а за писане време не остава.
Взех аз пътуващия пъзел с дървото в един ужасен студен и ветровит ден. Благодаря на Florida за топлата среща! Hug
Отварям аз пъзела и гледам 3 торбички ( рамка, горна част и долна част). Казвам си : Тук някой се е престарал, все пак е само 1000 части. Мисля, мисля, пък реших да не ги смесвам, за да ги сортирам по-лесно. Рамката ясно - лесна и приятна. Почвам горната част ( че после ще ми е скучно само фон). Надписът - добре. Отделям жълтите парчета от дървото и .... ужас. Толкова са трудни тези жълти нюанси, особено на лампа... Е сега вече разбрах, че има смисъл да е разделен. Благодаря за старанието! Като го приключа ще има и снимка Simple Smile

# 554
  • София
Ходих и аз до Кауфланд да търся специално този пъзел
 ,но естествено го нямаше.В Русе избора беше много малък,само от най-първите пъзели.
Зори аз го имам и след като го наредя няма да го пазя, вече имаш един при мен запазен Simple Smile
Щом има толкова желаещи за картината на Венета да взема да го наредя за да го пусна напред назад.
Дървото аз го наредих бързо, но си е тегава работа затова го разделих още в първия ден като го изпратих напът.

Общи условия

Активация на акаунт