Пъзели 49

• 24 521
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, при вас по колко бяха пъзелите на black sea в Кауфланд? Аз защо останах с убеждението,че са на промоция по 14,99лв? Frowning
Днес ходих до нашият К и бяха на промоция от 39,99лв на 24,99.
Пак ли не съм прочела кат хората, баси...

# 556
  • София
Вени, по 24,99 бяха пъзелите от 2000 части. Имаше един при нас - с ръченицата.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 23:58 от sali

# 557
  • София
Включнам се да благодаря на ТониШу - върна ми пъзела с нещо допълнително, и не какво да е нещо, а почерпка от легендарните й курабийки. Че и рамката на пъзела е отделена, сега видях... Тони, благодаря сърдечно! Heart
Мне Simple Smile Курабии от бабините все още никой не е ял, освен теб Simple Smile Но пък ти не си яла ореховки и ще поправим тази грешка. А шоколдът все още е вкусен и успокояващ Simple Smile

elfi_f, от лампата е - на светло се реди прилично добре фонът.

# 558
Добро утро, дали можете да ми препоръчате пъзел за учител по география, харесва влакове и изкуство?

Намерих "загубения" пъзел! В колата беше действително.
Взех си и коледния Гибсън от работа - https://www.ozone.bg/product/pazel-gibsons-ot-1000-chasti-light-up-the-night/
Гледам го кутията му златна, лъскава и се зачетох, пише че е лимитирана серия и имало сертификат вътре, отварям - верно има сериен номер това нещо. Досега май не ми се е случвало с друг пъзел.
Загледах частите и си отдъхнах, не е смотан като този, който редя.
И тогава ми просветна, може и да е коментирано преди, но аз не се сещам или не съм разбрала Joy В големите правоъгълни кутии са с по-добро качество Гибсъните от малките квадратни.

# 559
  • Варна
Влакове ли прочетох? Satisfied
Ето заповядай.
Cherry Pazzi имат шотландския влак на виадукта, където е сниман Хогуортс експрес. Качеството им е добро.
Master Pieces имат серия картини с влакове Lionel Trains. Отново нямам забележки и имат разнообразни локомотиви, не само парни.
На Castorland червения товарен 500 е много приятен - вчера го редихме с 6 годишния. Самият влак се реди лесно (той го нареди целия), тревата малко по-сложно, но не е много и дава баланс.
Има и други хубави, избери си Nerd

# 560
Ех, пате, знаех си, че мога да разчитам на теб, мерси Hug
А относно реденето на Амстердам цял ден ако сте били с децата това не са никак много часове, направо се записвайте на следващата пъзелмания Grinning

Аз припадВам, умирВам и отивам да плакна око, намерих линк за качен новия каталог на Равенсбургер - https://puzzlesbyliza.com/catalog-2023-uk/

Много кратък обзор, защото го прехвърлих само отгоре отгоре. Решили са да добавят и дървени пъзели, да не остане незаета ниша, има два подобни на unidragon с животните.
Нов чисто зелен крипт, 700 и нещо части, сега не мога да проверя дали е нова матрицата или някоя от старите, сигурно второто.

Цели 3 нови кръгли пъзела от моята серия, но тук признавам съм леко разочарована. Бих ги наредила, но не ми изглеждат като нещо, което бих запазила, първата серия според мен е по-добра.

Има и разни други интересни неща, но аз май съм най-впечатлена от цялата нова серия Дисни принцеси със замъците им. Те се въртяха само замъците преди, имаше ги в Дисни шоп, но ми бяха скучновати. Тези обаче изглеждат много по-добре.

# 561
  • Варна
Малееее, тия принцеси със замъците ги искам й аз! Всичките!!!

# 562
А аз половината😁

# 563
От толкова вълнения пропуснах да кажа, че са заредили Експлодиращите котета и в Озон вече. На мен ми държи твърде много влага от ужасяващото качество на Викът и не мисля да купувам каквото и да било повече.
Има и адвент календар(на друга марка) на твърде добра цена от 54 лв., чак съм леко скептична с какво качество е.

# 564
  • София
За мен от Равенсбургерите почти всичко от Days out, Places of interest & Holiday inspirations Grinning

Днес подхванах този, дано го завърша до края на седмицата Grinning
https://www.ozone.bg/product/pazel-eurographics-ot-1000-chasti-e … -thailand-mosaic/

Бухтичка, добре предупреждаваш!

# 565
  • София
Много се смях на въпрос в групата в ФБ "Как се нарича момиче, което реди пъзел?"
Отговора - "Психопат" най-много ми допада Simple Smile)))))))))

Аз сега редя двата пъзела с барбитата и ги слагам в рамка. Ще ги подаря за коледа на 4г. ми племеница.

# 566
Бухтичка, моето предложение за учителя е:
https://www.ozone.bg/product/pazel-v-metalna-kutiya-eurographics … i-classic-camera/

Скрит текст:
Аз имам жълтата кола от металната серия, определено са много ефектни.

# 567
  • София
Въртях ги, намествах ги, накрая доплатих 40 лв и си похарчих и тези от Портфейл-а:

# 568
Лелее и аз ги искам всички замъци. Да излизат по-бързо!

# 569
  • София
Тези замъци май много хора ще ги искаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт