💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Прекрасна

И да видим на каква стойност е облечена Ханде

Много ми Хареса как Ханде изряза журналистите. Те вече много прекаляват. Не оставят хората да си вечерят на спокойствие с приятели или с семейството като хрътки са.

# 76
  • София
Ден 3: Любим цитат от Ханде

"Аз не започвам глупости, но мога да ви кажа как свършват"
#HandeErcel: “I don't start shit, but I can tell you how it ends”

Няма отърване от феновете и техните умения да вървят по следите на ХанКер. Снощният купон с приятелките на Ханде е бил в италианският ресторант "Да Марио", в квартал "Бешикташ", Истанбул. Ето как изглежда обстановката в този луксозен ресторант.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 20:04 от БлагаВест

# 77
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте момичета,
Харесва ми предизвикателството на Марги! Yum
1. Ханде я срещнах  в "Любовта не вярва от думи". След това дълго време не гледах турски сериали. До времето на затварянето и лятото попаднах на "Мистър Грешен" , а покрай него клипчета от "Почукай на вратата ми" . Така попаднах тук  в нашата тема и срещнах  Керем. На там е ясно - "влюбих се в любовта им" Heart

2. С една дума не мога да определя Ханде - но да речем - прекрасна фея, чаровница, красота бликаща от цялото и същество с любов към живота и хората. Purple Heart

3. Част от любими снимки с Ханде Ерчел

4. Цитат:
 „Ние сме тези, които износваме света и ние сме тези, които го правим красив. Аз съм човек, който се вкопчва в надеждата с всички сили. Мисля, че ако реша да родя дете на света, то ще дойде с надежда и ще излъчва красота."
Линде, бързо оздравяване Flowers Four Leaf Clover Трябва да се поддържа оптимизма в темата Satisfied Purple Heart

Прекрасна вечер на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 78
  • София
Ново от колекцията на HELLO представена от Ханде с невероятен финес.

# 79
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ден 3
„Обичай, живей, бъди благодарен“

100 милиона прегледа за рекламата на Lipton в Тикток.

# 80
Добър вечер и от мен Flowers Hibiscus

Тъй като много окъснях, ще обединя ден 2 и ден 3 в едно Green Heart

Линде, радвам се, че си отново сред нас. Бързо и леко възстановяване! Sparkling Heart

Дума, с която определям Ханде: свободолюбие
Ханде винаги ще бъде за мен свободен дух, който търси непрекъснато отговори и нови приключения. Желанието за свобода обаче е решение като всяко друго и винаги идва с последствията си. Човек трябва да бъде готов да е лице в лице както с положителното, така и с отрицателното.

Любима снимка: влюбена, щастлива, естествена .... просто себе си

Любим цитат от Ханде - от списание Мари Клер, 2022:
Имах безгрижно детство, играейки игри и мечтаейки с часове по улиците. Мечтите, които имах като дете, бяха толкова живи и чисти емоции, че те ми помогнаха да бъда там, където съм днес. Но с напредването на възрастта мечтите на хората се променят според техния опит. Ето защо построявам за себе си нови мечти и гледам към тях все едно още не са се сбъднали.
Часове, прекарани по улиците, беше и моето детство Simple Smile И аз може би в момента търся онова момиче, което мечтаеше на едро Smirk

Обичам много Ханде и Керем. В моето сърце винаги ще има място и за двамата Heart Exl. Една е Ханде, но Керем също е един. Нейната красота ще привлече много погледи, но неговите харизма и добро сърце също.
Ханде може да даде много, но дали ще получи насреща си същото чисто чувство, както от Керем? Това е въпросът поне за мен. Същото с пълна сила важи и за Керем. Simple Smile

Ние само можем да гадаем какво се случва между тях, но Ханде два пъти подчерта, че е сама и аз уважавам тези две нейни изказвания. Смятам, че на този етап няма какво да се очаква от Керем. В близкото минало той вече веднъж я защити от злостни нападки и не остана безпристратен. Към момента обаче след двете изказвания на Ханде, не би трябвало да има очаквания от него. Ето какво беше написал той преди време:

Скрит текст:
I think anyone, whether it be a supporter or not writing hateful comments towards women including Hande as well, is behavior I do not and never will support. When I catch this type of crapI write a message asking and telling them to please stop. We don’t need hate in this world.

След рубриката си "Искрено и Лично" се връщам на професионална вълна Nerd

Според признатия сайт Adba.TV рекламата на Керем за Липтън се радва на огромен интерес и е достигнала рекордните 100 милиона гледания Open Mouth
https://twitter.com/AdbaTv/status/1594392631190208517

Керем от сцените на A Todo Tren 2:

Снимките на Ханде от вечерта с момичетата, са събрали внушителните милион харесвания за по-малко от час:

Нейната прекрасна усмивка Gift Heart

Хубава вечер от мен и утре пак по същото време!

# 81
  • София
„Те си шепнеха в ушите и се смееха. Взеха си кафето и излязоха. Качиха се в тъмносин автомобил Волво и потеглиха с пълна газ”.
Е добре, аз не го вземам прекалено на сериозно. (Така ни помоли Ханде)

# 82
Още един от партньорите на Ханде се отчита от време на време с някое харесване. Не знам защо съм останала с впечатлението, че те едва ли не не се харесват. Май си е изцяло една интерпретация на фенките му, които се дразнят на Ханде и за най-малкото и изобщо не признават качествата й. Smirk

И нещо съвсем ново от преди малко

Толгахан Сайъшман беше попитан за Ханде в албанска телевизия, където той каза, че „тя има специално място“.

https://twitter.com/merybumiyy/status/1594440489331458048

Да допълня

"Последният видеоклип, който Керем Бюрсин публикува в акаунтите си в сайтовете за социални мрежи Instagram и Tik-Tok, постигна много високи гледания."

Лека нощ! Nature Sparkler

# 83
  • София
Мале Слънчице, сакън. Тези фенки  на Толгахан Сайъшман, сега още повече ще я намразят.    
Цитат
Толгахан Сайъшман беше попитан за Ханде в албанска телевизия, където той каза:
 „Тя има много специално място.

Радвам се, че им е затворил устите. Тяхното мнение не съвпада с неговото.  Бамби, където мине, всичко помита. Оставя незабравими следи. Нищо, че е "бездарна". Може ли да се забрави такава жена, като Ханде. Всеки мъж точи лиги по нея. А фенките нека си скубят косите от яд, че не се съобразяват с техният вкус.    

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 00:20 от БлагаВест

# 84
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Ден 4: Нещо, с което се гордеете и възхищавате на Ханде.
Харесва ми нейната сила и борбеност Wink
„Жената е като пакетче чай. Никога не знаеш колко е силен, докато не го поставиш в гореща вода”
Елинор Рузвелт

„Силните” - / Веселина Атанасова/
Силните плачат сами.
Не ръкомахат. Не викат.
В гръб не забиват ками.
И не се кланят на никого.
Те овладяват света,
без да си губят душата.
Ала вървят и вървят
само напред и нататък!
Въпреки вечния страх.
Въпреки всяка измама.
Никой не може без тях.
Рамо за силните няма.
Те знаят как да простят,
Как на доброто да служат.
Те не поглеждат назад
И не говорят ненужно.
Те са внезапни искри
От небесата дарени.
Тяхната воля твори
Нови, незнайни вселени.
Въпреки цялата мъст
И доживотната завист -
още влекат своя кръст
и до безкрай се раздават.
Мъката не ги ломи.
Прави ги по-всемогъщи
Силните плачат сами.
Но времената обръщат.

# 85
Flowers Herb Добро утро на виртуалното ни семейство!

Revolving Hearts Пожелавам си на Въведение Богородчно, здраве, благоденствие и уют в домовете ни.
Sparkling Heart На любимците ни здраве, любов и успехи ... Защо не и семейство изпълнено с любов и хармония!

Ден 4: Ханде!
Изкуство предоставено на сетивата ни с ЛЮБОВ!

# 86
Добро утро Animal Bee

Попадна ми много забавен фенски колаж и преведох репликите, но предполагам се досещате за случките.Joy

Първото беше нещо от сорта: "Не пиши нищо, което не е излязло от моята уста. Разбра ли ме?" Joy
Второто и третото са когато Акиф цитира грешно думите й от някакви интервюта и тя му казва, че не е разбрал правилно , да го гледа/прочете отново и тогава ще говорят. Joy И последното е вече актуалното от онзи ден. Търпението все някога се изчерпва...

Ден 4: Нещо, с което се гордеете и възхищавате на Ханде.
Възхищавам се на каузите , които защитава. На гражданската позиция, която изразява. Да, не е толкова активна като Керем по тези въпроси , но да си жена в Турция има много ограничения и има граници, които не е хубаво да прекрачваш...
От 2020г:
„Много ме радвате с красотите, които правите на 24 ноември, рожденият ми ден всяка година. Сега, дни преди новата ми година, очаквам вашата подкрепа по един много чувствителен за мен въпрос, искам да сме единни.
За рождения си ден на 24 ноември направих първия си подарък за себе си, като дарих на деца с рак и техните семейства. Знам, че тази болест вреди не само на пациента, но и на близките му, преживяла съм го... Вярвам, че можем да променим и подобрим живота им. Затова вървя със сдружението @kansersizyasam. Даренията, които ще съберем с кампанията, която стартирах чрез платформата за социални дарения @iyilikpaylas, ще бъдат най-добрият подарък за най-специалния ми ден. Сложих връзката в моята биография; Сега е ваш ред, повече или по-малко, искрено очаквам вашите дарения. Ако това ще бъде празнуване на деня, в който съм родена, не мога да си представя по-голям празник от този. Благодаря ти."

# 87
Здравейте, момичета ❤️😍🙏
Започва рождената седмица на Ханде.
Надявам се да бъде изпълнена с красиви емоции, както за нея, така и за нас 🌟

Радвам се, че Ханде е запомнена с добро от нейния колега Толгахан. Ценно е, когато бивши колеги намерят да кажат добра дума - за съжаление не може да се каже същото за фенската маса, която вместо да следи любимците си, непрекъснато гледа в чуждата паница и се чуди как да захапе 😏

Но по същество..... Ден 4
В Ханде се възхищавам от:

Нейните сили и устойчивост срещу нападките, срещу обидите, срещу злобата, срещу провокациите, срещу тъгата, срещу болката, срещу разочарованията и.т.н.

При последната публична изява на Ханде видях едно пораснало момиче и една целеустремена жена ❤️

Също така се възхищавам от нейния талант в изобразителното изкуство. Може би защото аз самата не мога да рисувам, и затова ценя искрено хората, които умеят да го правят ❤️😄

Фенско творчество по темата ❤️

Желая хубав ден с един чаровник ❤️

# 88
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте, виртуално семейство! Heart

Нека в този ден цари любов и признателност към най- скъпите ни същества!

Възхищавам се на Ханде Ерчел от това, че устоява на бурите, от разбирането и за семейството като най-верен и добър пристан в бурите, и не на последно място от добротата и и желанието да помага на болните и страдащите! Heart Това я прави красив човек не само с визията си ,но и със сърцето и.

Хубав празничен ден, изпълнен с много споделена любов! Heart

# 89
  • София
Привет мили дружки.
Днес християнският свят празнува Въведение Богородично или Денят на християнското семейство.
Християнското семейство е един малък храм, където чрез тайнството на венчанието се благославя зачеването, възпитанието и обучението на децата в православната вяра. В това семейство мъжът и жената са едно цяло, а децата – дар от Бога, който им ги поверява, за да ги подготвят за царството Божие.  Голямата духовна символика на празника напомня на родителите за моралните им задължения към децата – да ги възпитат в духа на християнските добродетели.
Нека в този хубав ден да си пожелаем здраве, топло семейно огнище, любов и разбирателство. Бъдете здрави и благословени с любов!
А аз, в духа на празника, пожелавам на нашите патрони да са здрави, щастливи и много успешни. Да достигнат до този момент, когато и те ще имат едно прекрасно семейство, с топло огнище и много любов. В което да отгледат своите наследници. От моите уста в Божиите уши! 

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 13:48 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт