💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Докога бе хора? ДОКОГА???

Днес Акиф в GazeteMagazin съвсем нагази л**ната!  
Качил е тази снимка и е написал, че Серенай и Керем са кацнали в Ню Йорк с няколко минути разлика  и от там са отлетяли за Тексас. Така тяхната стара връзка започвала наново.

Феновете веднага поискаха Керем да даде пояснение, дали тази новина е вярна.

И отговора на  Керем не закъсня! Както се очакваше, това е напълно измислена клевета!

# 616
Здравейте дами,

На мен друго ми прави впечатление. Досега и двамата при появата на такава „новина”, която им преписва нова връзка, веднага я отричат. Така беше с Ханде, а сега е така и с Керем ( при него даже на 2 пъти). Интересното е, че нито един от двамата не отрече „новините” за самите тях: За сдобряването, за ресторанта и предложението там, за почивката в Бодрум и т.н.

Нищо не казвам или намеквам, просто споделям впечатлението си (нали си обменяме информация).

# 617
  • София
Серенай е качила в сторито си тази снимка на Керем от Майами.
Спокойно, не е онази Серенай, за която пише днес Акиф. Тази Серенай е неговата стилистка. Може би Акиф ги е объркал! Или така му се иска.

Керем каза категорично, че тази новина е пълен фейк и това много ясно показва, какво представляват турските медии.

Ето това заслужават да получат такива неморални журналисти и хора. Аз знам, че в живота няма ненаказано зло. Акиф си го заслужава.

# 618

Здравейте, скъпи момичета 🥰

Последните седмици доста материал за коментари и анализи се събра, и всеки може да направи изводите за себе си. Моето мнение е, че любовта, поне доколкото я има е на пауза. Мисля, че тази географска раздяла е повече отколкото се вижда на пръв поглед. Ханде и Керем вече преминаха през етапа на бурните емоции и страсти още преди година и половина. После настъпи така наречената "раздяла, отследване" последвана от нещо като сдобряване и появата на приятелските отношения и кафета. Тези кафета едва ли са само онова въпросното, просто само то беше засечено от любопитни.
Любимият на всички проект отдавна завърши и двамата доста време са на стенбай. Тази позиция не може да е безкрайна и затова междувременно са търсили решения за бъдещето си като професионалисти. Ханде се върна в университета, а Керем активно се занимава с продуцентската си компания. Освен това намериха проекти, върху които започнаха работа....поне той със сигурност, за Ханде все още няма категоричност, но съм почти убедена, че информацията за сериал с Бурак е вярна. Така че техен приоритет са работата и кариерата. Според мен почивката която са си дали един от друг и запазването на приятелските отношения са неутралната територия в която се чувстват свободни, видимо доволни и щастливи.

Тази почивка един от друг е по-важна от онази светкавична раздяла преди година, защото чувствата, емоциите и мислите, които сега ще изпитват, ще им покажат дали имат бъдеще като двойка или не.

Опроверженията, които правят относно някакви контакти и връзки с други хора, показват, че все още има шанс да спечели любовта. В момента, в който спрат да се занимават с клюките, даже и да не са верни, ще означава, че са се отказали един от друг.

Една малко глупава статия за Ханде във вестник "Труд".
https://trud.bg/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%B … 1%87%D0%B5%D0%BB/

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 20:10 от DeniAra

# 619
Добър вечер момичета.
Прегледах вашите коментари относно фалшивите новини за Керем.
Радвам се че той е опровергал тези фалшиви новини, да затвори устите на лъжливите медии.

Прекрасна Ханде, явно добре си прекарва в Париж със сестра си Гамзе.

# 620
Без проект от 2 години и пак на челни места Wink Trophy
"IMDb Starmeter - средната стойност за всички седмици през 2022 г. Средният ранг е важен за информираността на играча в света. Играчът, който е високо класиран в Starmetre, успя да задържи интереса на определено ниво в продължение на цяла година.
Актуализация: 13.12.2022 г"

Gift Heart

Wink

# 621

1) Алперен Дуймаз и Мелиса Асли Памук, сериал „На човек не може да се вярва / На мъж не може да се вярва“, канал #FOX;

2) Къванч Татлътуг и Серенай Сарикая, сериал "Семейство", канал #ShowTV;

3) Демет Оздемир и Енгин Акюрек, сериал "Казвам се Фара", канал #FOX;

4) Ханде Ерчел и Бурак Дениз, сериал "Чужденецът в мен", канал #FOX.

Моите фаворити за предстоящия сезон са 4. и 3.

Кои са вашите?

# 622
Като екранна двойка - 2.) Къванч и Серенай.
Като сериал - не знам, защото не съм чела резюмета на историите.

# 623
Добро утро момичета!
Прекрасна сряда ви пожелавам.

Относно екрани двойки. Харесват ми 1 и 4. Дано само втория проект между Ханде и Бурак да се получи. Историята и химията по между им да е добра. Защото понякога когато имаш очаквания се разочароваш.  Давам пример както стана с Йозге и Джан Яман с вторият им сериал " Мистър грешен". Той приключи много бързо заради нисък рейтинг, а и историята не беше чак толкова добър. Нещо като че ли му липсваше .
Затова дано Ханде има успех с новия проект

# 624
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 625
Добро утро,момичета!
Прекрасен ден за всички!
За двойките:
1.Алперен е готин,но Мелиса ми е скучна,студена и безизразна/дано да не обидя някой/
2.Серенай играе като лъвица,а Къванч като,че ли зацикли малко!Все едни и същи пози,муцунки!Любимец ми беше,но в последно време не харесвам ролите,които прави
3.Залагам на жестока сценична двойка Демет и Енгин!Демет направи впечатляваща рола в "Между мен и света",расте,развива се момичето,а за Енгин само суперлативи!
4.А за нашето момиче изобщо не се съмнявам,че ще направят запомнящ се филм с Бурак Дениз!Съмнявам се само,че драгият турски зрител ще оцени сюжета,защото подобна версия в "Края на нощта" с Неслихан и Кадир изобщо не събра зрителски интерес!

# 626
Добро утро, момичета 😘

Ще запазя мълчание по темата за бъдещите сериали, защото не знам колко време ще ми остава да следя и да подкрепям в Туитър. Разбира се приоритет ще бъде Ханде, колкото и да не ми се нрави Бурак 😁 Ще поживеем и ще видим ❤️

Браво на Керем, че бързо опроверга новините. Така се прави 😊

Париж е Париж и благородно завиждам на сестрите Ерчел, че са се насладили.

Хубав ден от мен 😉

# 627
  • София
Привет момичета. Желая ви един прекрасен снежен ден!

Сестри Ерчел са се прибрали.

Ханде  в Етилер.

Ще очакваме да се дипломира през тази година.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 13:06 от БлагаВест

# 628
Здравейте Animal Bee

Някаква статия излезе днес за интервю с Ханде. Вероятно е от миналата седмица.
"Записах се отново в училището, сега съм ученик в новия срок. Много се вълнувам, върнах се след години, сърцето ми не спираше. Беше ми много ценно, исках да го завърша ."

„Не мога да кажа много меки неща за насилието над животни в Коня. Мислех, че всеки човек има съвест някъде вътре. Шокиран съм, когато попадна на безскрупулни хора. Надявам се един ден като човешки същества, ще подходим с невинност към животните, природата и всичко, което диша."

Линде, една година ли й оставаше на Ханде да завърши? Знам , че е прекъснала, но не помня колко време й оставаше.

# 629
  • София
Цитат
Линде, една година ли й оставаше на Ханде да завърши? Знам , че е прекъснала, но не помня колко време й оставаше.

Поли, доколкото си спомням Ханде е прекъснала след втората година. Но се надявам да изкара две години за една. Но дори и да са две години вярвам, че ще ги завърши успешно. Само се чудя, как ще съвместява отново обучението с работата. Сигурно си е направила сметката. Вижда се вълнението, което изпитва от предстоящето й обучение. Радвам се за нея. Има нужда да се занимава с нещо, което тя харесва, защото покрай болестта на Мави трябва нещо да я измъкне от дупката.
Четох, че ако подпише договор за нов сериал то снимките ще започнат евентуално през м. март 2023г.

Общи условия

Активация на акаунт