💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 413
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Привет!
„Регистрирах се отново в училището, сега съм училище в новия срок. Много съм развълнувана, върнах се в след години; сърцето ми не спираше. Много ми е ценно, исках да го завърша." "Започвам от втори клас. Имам уроци, които съм дал, и неща, които не съм дал част е малко сложна"
https://www.tvdunyasii.com/haber/hande-ercel-okula-tekrardan-kay … luyum-artik-14989

# 631
Без проект от 2 години и пак на челни места Wink Trophy
Скрит текст:
"IMDb Starmeter - средната стойност за всички седмици през 2022 г. Средният ранг е важен за информираността на играча в света. Играчът, който е високо класиран в Starmetre, успя да задържи интереса на определено ниво в продължение на цяла година.
Актуализация: 13.12.2022 г"

Gift Heart

Wink
Вярно, все по челните места. Trophy
Като изключим спреженията кой с кого, имаха си появи и съответно поводи да ги споменаваме. Предлагам да обобщим в няколко поредни дни. Разбира се, ако имате желание.🙃

Nature Snowflake Ханде и Керем през 2022г.
1. Любими снимки от фотосесии, случайно уловени на улицата или в домашна обстановка

2. Събития на които са присъствали

3. Пътуванията им по света

4. Изказване/интервю на двамата/или някой от тях през годината, което ни е докоснало

5. Рекламите им през годината, които намираме за въздействащи

6. Премиера и/или тийзър на проект с участието на някой от двамата

7. Времето им прекарано с любими хора

8. Синхрон при думи или действия на двамата

9. Някое значимо постижение/подкрепяна кауза

10. Песен, мисъл, стих и т.н. - нещо, което ни напомня за Ханде и Керем

# 632
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

От предстоящите сериали, моят интерес е единствено към Ханде и Бурак. В други теми не пиша, чета тук-там, но истинско любопитство към други актьори не проявявам. Не симпатизирам на идеята да му е партньорка след събитията при него в последно време, но ще загледам сериала. Ако ми хареса, супер...ако не, ще се осведомявам от вас и от Туитър как върви.

Нови снимки от втори сезон

Скрит текст:

1. Любими снимки от фотосесии, случайно уловени на улицата или в домашна обстановка

# 633
  • София
Здравейте! Grinning

Лека вечер ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
  • София
Ханде и Керем през 2022г.

# 635
По дневното предизвикателство Wink Sunglasses
Дамата Gift Heart

... и кавалерът Gift Heart

# 636
  • София
Позволявам си да допълня точка 1-ва с  "Любим момент от СЧК."

Това е епизод 1-ви. Целувката между Еда и Серкан. Онази незабравима целувка, която според мен изигра огромно влияние и върху личните взаимоотношения между Ханде и Керем. Защото след нея, Мурат вече изревнува жестоко и постави ултиматум на Ханде. Тя пък от своя страна използва този ултиматум, за да вземе окончателното решение за край на връзката й с Мурат. Тази целувка не беше изиграна само заради сценария, тя дойде от вътре, спонтанно. И точно заради това е толкова естествена. Колкото й пъти да я гледам, винаги ме кара да се вълнувам. Не знам, какво са чувствали двамата докато се целуват, но аз оставам с впечатление, че въобще не им се искаше да спрат. Сякаш забравиха, че ги снимат. 

https://twitter.com/AriHKmiyy/status/1603096194095452162

Цитат
Тя все още се целува, това е невероятно...

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 21:33 от БлагаВест

# 637
Малко от архива Sunglasses
14.12.2020
🐼🐣 #HanKer

Sparkling Heart

Линде, малко да онагледим Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Привет и от мен в дъждовната вечер!
Марги, за предизвикателството Heart
1.Любими снимки от фотосесии, случайно уловени на улицата или в домашна обстановка

Страхотни са - обичам ги усмихнати, одухотворени и щастливи!
Много усмивки и за всички вас Kissing Heart,
Щастлива вечер! Heart

# 639
По темата:)

# 640
Прекрасни сестри Ерчел

# 641
Здравейте Animal Bee

Марги, чудесна идея да обобщим годината. Heart Exl

По темата на деня: тази година най-много ми харесаха и при двамата фотосесиите за списание Вог.
Керем

Ханде

# 642
  • София
Лека нощ момичета, с тази невероятно красива песен на Кърач - "Тръгвам"

# 643
  • София
Цитат
author=Margarita N.
Ханде и Керем през 2022г.

Среднощен привет, прекрасни! Flowers Hibiscus

Знам, ще се повторя отново, правя го непрекъснато с думи за благодарност, с думи за извинение, с думи за нашите любимци ..... Успокоявам се единствено с факта, че да периода от юли 2000 година до днес е практически невъзможно да не го правя (а и не само аз!), затова след това кратко въведение ще напиша отново: Марги страшно много харесвам бликащите от теб нови идеи и оригинални предизвикателства, които регулярно се появяват в любимата ни тема и благодарение на което тя е такава, каквато е! Сърдечна, приятелска, задушевна, открита! За което искрено ти благодаря!

Изключително трудно се избират любими снимки на обичана актриса и невероятно красива жена като Ханде Ерчел, но на предизвикателство като на предизвикателство! Едни от любимите ми снимките на Ханде Ерчел са тези от колекцията пролет/лято 2022 на модния бранд Nocturne, интерпретираща по превъзходен начин основната идея на рекламата: неспокойната енергия на града със силни цветове и новаторски силуети, черпейки вдъхновение от свободната жена!

Такъв, какъвто виждаме Керем Бюрсин с неговия позитивизъм, безкрайна енергия и чаровна усмивка, едни от любимите ми негови снимки са тези от фотосесията за есенния брой на Esquire 2022. Морско пътешествие край бреговете на Черна гора: ярко слънце, лазурно синьо море и един невероятно харизматичен Керем Бюрсин:

Скрит текст:
Извън темата:
Много бих искала да имам възможността да се включа във всяко едно от предизвикателствата през следващите дни, но е възможно да не успея, за което съжалявам и се извинявам предварително! Наближава краят на моя служебен ангажимент и престой далеч от дома и вече съм в трескава подготовка за завръщане! Там, където ме очакват топлина, уют, много нежност и любов! Heart

Хубав, усмихнат и успешен четвъртък, мили дами! Nature Snowflake

P.S. Линде, и аз много харесвам музиката на Kıraç/Кърач! А една много любима песен, освен тази която си ни оставила ти, е  Yıllar Sonra/След години! Ако я харесваш, чувствай се поздравена с нея, както и всички останали момичета, на които им харесва извираща от сърцето музика на Кърач!

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 08:17 от nrgmama

# 644
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт