Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 312
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, душко, ама и в 1+1 същата работа - почти не се чува речта на актьорите.

# 61
  • София
Тук може да се гледа с английски субтитри -  http://www.expressdizi.com/

# 62
Попаднах и на една чудесна фотосесия...

Допадат ми! 👌🍀🌹

# 63
Снимките на сериала Sarmaşık Zamanı  "Бръшляново време" започват на 10.12.22г. 
Жанр: Криминална драма
Продуцент: Голд филм
Актьорски състав:                  
Бурчин Терзиоолу - Езги             
Онур Туна - Керем
Ийт Киразджъ - Йозгюр             
Емре Карайел
Хазал Тюресан - Арзу               
Первин Багдат - адвокат Елиф

# 64

Алп Навруз и Ирем Хелваджиоглу зад кулисите на сериала "Болка в сърцето"

Демет Йоздемир прие предложение от O3 Medya да работи в телевизионния сериал My Name is Farah с участието на Engin Akyürek. Демет ще се превъплъти в мароканката Фарах, която пристига в Турция със сина си Керим, където среща мафиота Тахир. Омразата на една млада жена към боса на мафията ще се превърне в голяма любов.

Не съм им фенка двамата са талантливи и успешни артисти .

Успех и на Онур Туна  и Бурчинка. Харесвам ги двамата .
 Феяз Думан не се е договорил и е напуснал проекта .

# 65
Снимките на сериала Sarmaşık Zamanı  "Бръшляново време" започват на 10.12.22г.  
Жанр: Криминална драма
Продуцент: Голд филм
Актьорски състав:                
Бурчин Терзиоолу - Езги            
Онур Туна - Керем
Ийт Киразджъ - Йозгюр              
Емре Карайел
Хазал Тюресан - Арзу              
Первин Багдат - адвокат Елиф

Благодаря за информацията! 🌺
Харесвам и Бурчин Терзиоглу и Онур Туна!
Със сигурност ще погледна сериала!

# 66

Допадат ми! 👌🍀🌹

И на мен ми допадат . Много Огън има на тези снимки . Nature Fire

Корицата

Heart Eyes

# 67
Здравейте!
Прикачвам снимка с двама мои любимци. Харесах изпълнението им в Пепел от рози..наскоро го изгледах със субтитри - като Каква е вината на Фатмагюл. Прекрасно изпълнение на ролите си имат и двамата - Енгин Акюрек и Берен Саат.
Много хард тоалети са се разходили на това събитие на списание GQ - няма лошо - харесаха ми някои...

Берен Саат със съпругът си.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 23:22 от Stella2021

# 68

Допадат ми! 👌🍀🌹

И на мен ми допадат . Много Огън има на тези снимки . Nature Fire

Корицата

Heart Eyes

На мен пък хич не ми допадат....студенички...Rolling Eyes
Виж Деметка и Енгин са друго нещо ....ще ги гледам. Heart Eyes

# 69
Сенан Кара ще участва в “Моето име е Фарах”. Тя ще си партнира с Демет Йоздемир за втори път.

# 70
  • AMS
Най-дългогодишната награда PanteneAltınKelebek 
с водещи Çağla Şıkel и Cem Davran
тази вечер от 19:30 по KanalD и teve2 >>>

# 71
  • София
Здравейте, момичета!
Бързам да споделя прекрасната новина за мен, че любимият ми "слънчев лъч", малката-голяма актриса Азра Аксу беше наградена със "Златната пеперуда". Много , много съм радостна, все едно мое внуче е наградено. Пожелавам на Азра много да ни радва още и в роли за голями звезди.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 21:00 от Nina NN

# 72
# 73
Честито на спечелилите Златен Келебек. Колкото и да отричат някой тази награда че е нагласено още си е престижна . Не ми хареса почти всичките бяха в черно особено екипа на Присъда .
Роклята златна на Демет не беше нацелена от новата й стлистка. Не ми харесва как и стои.

Цитат
Не много оптимистични новини от Бирсен Алтунташ. Арас Булут Ийнемли, който вложи цялата си душа в образа на първия президент на Република Турция Мустафа Кемал Ататюрк реши, предвид значимостта на ролята, да не се снима в други сериали до излизането на проекта. Тоест няма да се снима поне година.

Не е лесно да играеш Ататюрк . Иска се смелост и концентрация . Четох че Арас се е обучавал за проекта .

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 14:05 от femmi2

# 74
Здравейте!
Малко "забегнах" 😀....то, доста реал, този месец - Здрави да сме! 👌
Та, и много новини из нашият вилает....направо Шаш - къде и какво да възприеме човек...та, почвам  поетапно...
Първо прочетох и видях :
Берк Октай - Фърат от нашият Слънчев лъч - награден от списание GQ  - телевизионно лице за 2022г. - там, аз съм на кантар.....

Берк със съпругата си:

Нинче, изключително много се радвам за нашата Гюнеш - прекрасно, мило и много, много талантливо дете. Аз, като теб, отдавам изключително много на таланта и присъствието на малките деца-герои.
Да й е Честита наградата. 👌💖🌷
..............
За Златният келебек.....много се е изписало,  само ще постна на какво се натъкнах - а, всеки може да си  извади нещо си - за себе си....
Мурат Сонер, който е критик на сериалите в Турция, в отговор на наградите ЗЛАТНА ПЕПЕРУДА е направил свои награди - ЗЛАТЕН МИШ-МАШ. Победителите са определени с гласуване на канала от 2,8 млн. зрители
*Най-абсурден сериал - СКРИВАЙКИ НАШАТА МАЙКА.
*Най-абсурден интернет сериал - МЕЖДУ СВЕТА И МЕН;
*Най-абсурдна сцена - СКРИВАЙКИ НАШАТА МАЙКА - сцената, в която ядат суши;
*Най-абсурдна сцена в цифров сериал - БЯГСТВО - сцената, когато затворен в яма терорист оживява след 3 дни;
*Най-лош сериал - РИБАРЧЕ.
*Най-лоша сцена - РИБАРЧЕ, оглеждането на момичетата в хамама;
*Най-лош цифров сериал - МЕЖДУ СВЕТА И МЕН;
*Най-лошата сцена в цифров сериал - МЕЖДУ СВЕТА И МЕН, сцената  с мастурбацията;
*Най-лош актьор - Акън Акънозю;
*Най-лоша актриса - Демет Оздемир.
🤣 😂 🤣🤣
Пропуснал е скачането на синчетата от креват в креват в РИБАРЧЕ.

Аз, няма да коментирам........
Просто, пускам информация - какво се коментира, върху това, което гледаме....

.............

Утвърдени били актьорите в новият сериал Фара.... За главните роли са подписали Демет Йоздемир и Енгин Акюрек.........и някои от другите  - Вират Таниш, Мустафа Афкиран и Али Нормал Сурмали....
Чакаме.....

Цитат
Не много оптимистични новини от Бирсен Алтунташ. Арас Булут Ийнемли, който вложи цялата си душа в образа на първия президент на Република Турция Мустафа Кемал Ататюрк реши, предвид значимостта на ролята, да не се снима в други сериали до излизането на проекта. Тоест няма да се снима поне година.

Не е лесно да играеш Ататюрк . Иска се смелост и концентрация . Четох че Арас се е обучавал за проекта .
femmi2, наистина Мустафа Кемал Ататюрк е голяма хапка, за който и актьор да е, да го играе. Много са малко тези, които са дръзнали и им прави чест да се въплътят в неговият образ. Ататюрк е една огромна величина за Турция, която уж, всички почитат, но някои вече - за съжаление пропускат тук-таме.
Писа се в темата, аз също поддържам мнението на Димето М и DeniAra.
И си мисля за Арас Булут - напълно естествено е, след запознаването в детайли с характера на тази величина - как се играе следващ образ. Нека му е заслужена почивката. Аз, ще чакам с голям интерес тази изява.

..........
Иии....довечера, ще съм на линия за Малък слънчев лъч. Ако ми попадне линк с озвучка - ще го споделя.
..........
Празниците наближават. Спорна нова, седмица и весели приготовления!🎊🎄
Честито, ако има именяци! Здрави и успешни да са! 🌺🌹

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 22:49 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт