Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 805
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Каан Й. публикува в ИГ опровержение на новината за раздяла с Пънар.

"За около три години бях изложен на толкова много новини, които нямаха основание или реалност, че имаше моменти, в които се чувствах много отчужден от себе си. Правил съм неща, които никога не съм правил преди, и неща, които никога не съм изпитвал, е доказано, че са живели. Като човешко същество бях представен възможно най-различно и пред всички беше създадена личност, която никога не ми е принадлежала. Във всяка новина, във всяко събитие ме поставяха като герой, какъвто не съм. Винаги съм предпочитал да мълча, вярвах на времето, казвах, че времето ще покаже кой какъв е, но този път не искам да мълча. Няма да ти позволя да дискредитираш отношенията ни, като правиш извънредни новини в главата си. Ние сме много щастливи в нашия малък свят. Моля, оставете ни на мира." /ГТ/

# 91
Благодаря още веднъж LU4IQ,  за някои доуточнения....относно Пънар и Каан....особено вторият не ми е познат, но наистина доста шум се вдигна около връзката им.
Това е снимка на Каан в медиите, съпроводена с думите : Колко те обичам..... Те, си знаят.....

# 92
Здравейте и Честит празник да си прекарате весело и да хапнете рибка. Чачи и той има празник като заклет рибар и моряк.
Ще ни почерпи и с винце от неговата изба. Нали знаете че купи земя и лозя и отглежда грозде и произвежда вино.
Не го прави за печалба ,за него е удоволствие.
Да разберем нерде ще се продава и ще си купим.
Бутилките няма да стигнат за феновете по цял свят. Такъв кеф е да го вкусиш.

Интересни постове сте споделили за турските Оскари и малинки.
И аз бих чела с интерес критика от Мурат Сонер.
Така е модерно да е в ютуб разбира се си плащаш. И аз се засмях че му се обаждат за критика и се редят на опашка Joyщом е уважаван.
За рибарчето прав е макар да не го гледам се ориентирам. Какво толкова му харесват турците?!
За някой неща ни се разминават мненията нормално е.

По въпроса за Каан и Пънар Дениз добре е опровергал. 
Личната снимка с ваната предполагам е правена от него. Не го познавам мисля, че е достатъчно умен и скроен човек да дига скандали за такива неща. Хора различни има  които биха забранили на половинките си такива снимки. Снимката във ваната е  хубава и не е пошла. И аз бих си сложила такава за кеф.Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нека се обичат готина двойка са. Не познавам много личният живот на двамата. За Каан знам че  е разведен и има дъщеря.   

Пепелче Heart Eyesс НЧ какво става нещо ново около него и сериала?

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 19:25 от femmi2

# 93
femmi2, Каан се разведе с Езги Ейюбоолу преди три години, но нямат деца - следя го от същото време, тогава участва в "Халка". После имаше връзка с Хадисе - преди тя да се омъжи за Мехмет Динчерлер тази година /вече се разведоха./
От заможно семейство е - баща му Хакан Йълдъръм е основател и председател на борда на компания, която внася медицински продукти и също така ги произвежда, има и отдел за научноизследователска и развойна дейност.

Следващия понеделник започва сериал с негово участие

# 94
За Каан знам, че от заможно семейство.
Ако не греша е учил и в чужбина. Хадисе няма късмет в любовта.
Като певица я харесвам. Мехмет Денчилер го е закъсал в бизнеса и семейството му.  Пръстена за който се съдеха не бил с висока стойност какъвто го представял. С Хадисе издържаха няколко месеца брак.
Мерве Болур се разведе за втори път. Не е добре с главата и психически след развода с певеца.
Ще участва в  Турския  Сървайвър на Аджун.

# 95
Феми, 😍 на никулденски гости  съм, но НЧ го следя изкъсо. 😂
Поздравява те. 😂

# 96
Днес рожденичка е Туба Юнсал (41). За нея четох, че е с български корени.
Тя е участвала в сериала “Клетва”, излъчван по БТВ през пролетта на 2010 г.

# 97
Набързичко прелитам....

# 98
Според Бирсен Алтунташ, точно преди снимките на сериала Family, продуцентът Kerem Çatay е решил да се откаже от идеята за повторно събиране на Ozge Ozpirinci и Kıvanç Tatlıtuğ в сериала Family. Серенай Саръкая ще играе главната роля в проекта. Озге, която се подготвяше за зпроекта, говори за бъдещата си работа с журналисти, затвори къщата си в Бодрум и дойде в Истанбул с дете, тя беше изправена пред факта - показаха й вратата. Ситуацията шокира много актрисата. Не е известно какъв лост е използвала мениджърът Серенай, за да накара клиента си в тази роля, но ситуацията изглежда изключително грозна.

Дано не е вярно.Head Band Не я харесвам заради много неща СС.  Неприятна ми е . Ще е гадно да постъпят така с Йозге. Керем Чатай не е коректен . Зави си дали има подписан договор. Може би няма и затова така е постъпил .

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 16:45 от femmi2

# 99
  • София
Според Бирсен Алтунташ, точно преди снимките на сериала Family, продуцентът Kerem Çatay е решил да се откаже от идеята за повторно събиране на Ozge Ozpirinci и Kıvanç Tatlıtuğ в сериала Family. Серенай Саръкая ще играе главната роля в проекта. Озге, която се подготвяше за зпроекта, говори за бъдещата си работа с журналисти, затвори къщата си в Бодрум и дойде в Истанбул с дете, тя беше изправена пред факта - показаха й вратата. Ситуацията шокира много актрисата. Не е известно какъв лост е използвала мениджърът Серенай, за да накара клиента си в тази роля, но ситуацията изглежда изключително грозна.

Дано не е вярно.Head Band Не я харесвам заради много неща СС.  Неприятна ми е . Ще е гадно да постъпят така с Йозге. Керем Чатай не е коректен . Няма да му е лесно на Квоо и феновете му .
Феми, аз също никак не харесвам Серенай Саръкая, ама никак. Сега по принуда я гледам в "Малък слънчев лъч" и много е слабо изпълнението на ролята й . Йозге, според мен е много добра актриса, която направи запомняща се роля в "Жена"/"Една жена". Жалко, че така са постъпили с нея и се надявам да не е верно.

# 100
Нинче Heart Eyes като редактирах писах че вероятно няма подписан договор , защото ако има продуцента няма да постъпи така.
Външно ми е като мъжкарана , нищо женствено . Шахмеран заради Буракджъм мислех да го погледна не знам дали ще се прежаля.  
Нинче , помоли се да се появи Чачи не сме му виждали лицето на джентълмена . Снимат в секретност.  
Теб може да те послуша.
Как играе в Слънчев лъч Серенай нещо си се объркала . Да не я бъркаш със Серай Кая.
Те са отделни актриси няма общо със Серенай.

ето я Серенай тази в червеното

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 17:55 от femmi2

# 101
  • София
Феми, веднага изпълнявам " Нинче , помоли се да се появи Чачи не сме му виждали лицето на джентълмена . Снимат в секретност . 
Теб може да те послуша."
Скрит текст:
Феми не мога никога да сбъркам Серай Кая. Как я бях намразила в "Жена"?!? Сега образа на Елиф в "МСЛ"е много положителен, който ни представя и за мен тя е много талантлива актриса.
Да съм се заблудила са Серенай Саръкая ??? Възможно е, но това е актрисата, която играе в "МСЛ" и аз я мисля за Серенай.Ще проверя в действащите лица. 

# 102
Феми, веднага изпълнявам " Нинче , помоли се да се появи Чачи не сме му виждали лицето на джентълмена . Снимат в секретност . 
Теб може да те послуша."
Скрит текст:

Да съм се заблудила са Серенай Саръкая ??? Възможно е, но това е актрисата, която играе в "МСЛ" и аз я мисля за Серенай.Ще проверя в действащите лица. 
Здравейте!
Днес, само Ви чета в движение....
Нинче, аз също не съм гледала Серенай Саръкая, но тя не играе в Малък слънчев лъч - това е друга актриса.
Доколкото съм чела Серенай се изявява доста успешно /колко успешно - поне има такива суперлативи/.....и си мисля, че тя няма да "падне на ниво" да играе второстепенна роля....

# 103
Даже в случая няма значение харесваме или не Серенай Саръкая- аз лично май не съм я гледала никъде и нямам мнение.
Постъпката спрямо Йозге е недостойна извън всякакви граници. Rage Тя се подготвяше за ролята, а при нея това е много сериозно. И вероятно е отхвърлила други предложения, което е още по-неприятно. Чета разни мнения, особено на разни изтрещели потребителки на ВК форумите, че не подхождала, не била атрактивна и т.н. Глупости! Кой знае какви долни мотиви са изиграли роля в случая.
Много съжалявам- и заради свинското отношение към Йозге, и защото ми се гледаше неин дует с Къванч.
Но дали може да ме учуди нещо в турската дизи индустрия- не. Нищо.Trollface

# 104
oncee, аз не съм гледала нито едната, нито другата,  но номерът е повече от гаден, наистина. Ноооо, тези неща стават във всяка една сфера на общуване, работа.....и т.н.
Някои / за съжаление..../ така и пробиват и се изявяват,  ноооо.... донякъде. Жалко за изиграните!

Общи условия

Активация на акаунт