"За около три години бях изложен на толкова много новини, които нямаха основание или реалност, че имаше моменти, в които се чувствах много отчужден от себе си. Правил съм неща, които никога не съм правил преди, и неща, които никога не съм изпитвал, е доказано, че са живели. Като човешко същество бях представен възможно най-различно и пред всички беше създадена личност, която никога не ми е принадлежала. Във всяка новина, във всяко събитие ме поставяха като герой, какъвто не съм. Винаги съм предпочитал да мълча, вярвах на времето, казвах, че времето ще покаже кой какъв е, но този път не искам да мълча. Няма да ти позволя да дискредитираш отношенията ни, като правиш извънредни новини в главата си. Ние сме много щастливи в нашия малък свят. Моля, оставете ни на мира." /ГТ/

щом е уважаван. 
с НЧ какво става нещо ново около него и сериала? 

Не я харесвам заради много неща СС. Неприятна ми е . Ще е гадно да постъпят така с Йозге. Керем Чатай не е коректен . Зави си дали има подписан договор. Може би няма и затова така е постъпил . 

Тя се подготвяше за ролята, а при нея това е много сериозно. И вероятно е отхвърлила други предложения, което е още по-неприятно. Чета разни мнения, особено на разни изтрещели потребителки на ВК форумите, че не подхождала, не била атрактивна и т.н. Глупости! Кой знае какви долни мотиви са изиграли роля в случая.