🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 488
  • 630
  •   1
Отговори
# 495

Con te partirò
Paesi che non ho mai
Veduto e vissuto con te
Adesso sì li vivrò
Con te partirò
Su navi per mari
Che, io lo so
No, no, non esistono più
Con te io li vivrò 🎶

# 496
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 72 (25.11.2022)

# 497
Много ревлив епизод...много емоции, много сълзи. Но беше и доста истинско, според мен...Влад как беше щастлив, че са дошли при него да спят съфермерите. На нас ни изглежда странно, но там явно емоциите са на макс. Всичко живо се скъсва да реве. Много интересно колко хората се променят от това, в каква среда живеят...според мен с тия ревове построиха моста:))))

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 03:35 от quinoumene

# 498
Ще чакам с интерес дуела. Очакван беше.
За Влади съм.

# 499
Последните два епизода бяха много силни.Може би най-силните за сезона.Истински.Емоционални.
Когато няма останали вече дразнители (без нинчето донякъде) се получи някаква магична смес между участниците.Продукцията нямат участие тук,просто стана случайно,но много красиво и истинско.Така го усетих аз.
За двубоя съм за Влад, по ми е на сърце.

# 500
  • Разпиляна във въображението
Сега доглеждам епизода. Писмото на Камелия ми дойде фалшиво. Напуши ме на смях, докато описваше връзката си с Калин Simple Smile Та той искаше да се отърве от нея Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 10:07 от Miriel

# 501
На Камелия всичко изглежда фалшиво, но на фона на целия епизод, който беше изключително прочувствен, даже и нейното писмо успя да мине за искрено. Разбира се, няма как да се реабилитира... Епизодът, макар и доста сълзлив си беше приятен.

# 502
Аз ли съм станала от камък, толкова ли лъжи и фалш, и злост изсипаха, че грам не ме разчувстваха, нито повярвах на определени хора. Ма то има приказка за лъжливото овчарче... Точно пък за Камелия Фермата била приятелство, 'айде, моля ви се!

# 503
  • София
Камелия се сближи много с Иван. Може би наистина го чувства като приятел.
Последните дни бившите Нови доста се капсулираха, така че е възможно когато е писала писмото точно така да се е усещала.
Там сякаш живеят ден за ден - съвсем им се заличават случки и събития от първите седмици след влизането в играта.

# 504
Азалия, не си сама, и мен не ме разчувстваха изобщо, само все по-често ме карат да въртя очи. Нямам търпение да приключва вече.

# 505
  • София
Пуснах анкетата за деня

Изгледах, по-късно ще ви чета.
Отново хубав, позитивен епизод. Хареса ми.
Само Нина вгорчи някак си атмосферата с поредните си йезуитски изпълнения...

Браво на Акси, че застана зад Влад, а не постъпи фалшиво, като много други този сезон...
Поредното тъпо наказание. Да ходиш в тоалетната с друг е отвратително, както и да лягаш с него при тази хигиена там...

Изборът на Валд бе очакван, без изненади.
Игрите от това което чух са в полза на Финци
Ще има въпрос в анкетата за тази лоша практика тръгнала от миналия сезон... Но в следващата, за да я съчетаем с оценките ни за дуела.

Дано да стане хубав дуел, аз съм за Влад!

# 506
Ся, като казах, че е прочувствен епизода, не съм седнала да роня сълзи заедно с участниците. Просто всичко беше идеи по добронамерено от обикновено, нямаше толкова нападки, злоба и други отрицателни емоции. Иначе вярвам, че вътре въпреки всичко не са влезли най-големите злодеи на планетата. Камелия, колкото и да е фалшива и неприятна, със сигурност е създала и приятелства и искрени емоции.

# 507
Според мен Камелия се страхува да не загуби подкрепата на тримата глупаци и затова седна да им драсне три прочувствени реда. Никой не обича да е празна агитката му на дуел.

Сигурна съм, че такова преживяване влияе на нервите, ама аааайде чааак толкова сълзи. Поне едно хубаво нещо има в Камелия - не реве.

# 508
  • София
Кораво сърце носи тя. Като буца лед.

# 509
  • София
Изчетох ви.
Всичко сте казали.
Но според мен повечето ако не всички в този епизод бяха искрени, защото им вярвам и на тях и на много други, в други риалити формати. Тази изолация от 3 месеца изкривява и те наистина го живеят истински този филм.

Общи условия

Активация на акаунт