🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 464
  • 630
  •   1
Отговори
# 540
Тия водещите се скъсаха да се обясняват на Влад как се е справил Финци...
Не знам, въпреки че на пръв поглед битките може да са като за Финци, всъщност са тежки и изискват много издръжливост която той няма...
Е тук намирането на ключа почти от раз му беше голям плюс и битката би трябвало да е негова, но дали няма да си остане и единствената взета... Ще видим Алманаха?

# 541
КараИван много отчетливо се чува да дава съвети, докато Финци играе. После и на Влад дава естествено. За разлика от миналата седмица, тази има феърплей.

# 542
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сеченето, на него разчитам.
Честно казано, сеченето също го бях отписала, но сега се обнадеждих за тази битка. Извади добър късмет и въпреки че се бавеше на пироните, има шанс да е бил по-бърз.
Агитката му наистина много странно се държат, само Яни вика и се вживява истински /на последната игра и Нина/, останалите са като заспали, не окуражават него, камо ли Влад.

# 543
Да им бяха дали да висят от греда Trollface

Е, ти представяш ли си Финци да виси Joy
Сложно щеше да е, да виси ли, да споделя прочувствени слова ли, да хълца ли ...
Не е лесно 'ем да си кадърен, ' ем да си умен , ' ем да искаш и да споделиш колко си мъдър ...

# 544
Чи ми стана смешно, победата на Финци в последната битка била с голяма разлика 7 мин. за него и 9 за Влад. За играта за 4 т., когато Влад спечели с 4 минути разлика, неговите бяха 7 минути и нещо, на 11 и нещо на Финици беше много малка разлика. Така ги представиха. Баси смешниците са тез двамата опосуми.

# 545
На Влад мустаките ме разстройват! И прическата го прави да изглежда като пандизчия.
За дуела нямам какво да кажа. Нямам очаквания.

# 546
Хехе, опосумите са смешни чак. Влад бие с над 4 мин - "Времето на двамата дуелисти е почти равно."  Финци бие с 2 мин разлика  -  " Финци бие с много голяма разлика. "  И как става така,мм?

wiwala75, писали сме едновременно.

# 547
Камелия пак роди голяма мисъл - мъжки тестостерон. Добре, че е тя да разбера, че и женски има.

# 548
  • Вестерос
И Веска се чува за подвиква.
Казаха в началото, че на вечерята са се разбрали всички да помагат на всеки един от дуелистите.

# 549
Май, наборчето шъ спечели, колкото и да ми се иска да е Влад. Баси, чиста душица е Влад, чак го целуна. Достоен млад човек, браво!

# 550
Яни на колко години е, та Финци можел да му е баща??!

# 551
  • Вестерос
Яни е на 33. Финци е на 47 😁😁

# 552
Много мило момче е Влади. Късмет в живота да има! 🍀
Да махне мустаците веднага.

# 553
Неочаквано, признавам си бях го отписала Финци... Браво! 👏🏻

# 554
  • на село
Към 30г е Яни.
Не бях за никого,  но да, очаквах Влад да бие,
е браво на Финци и Влад да беше остал, все ми е тази и двамата не ме дразнят Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт