🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 474
  • 630
  •   1
Отговори
# 510
Сега, когато гласувах в анкетата разбрах, че отново съм в малцинство. Ще подкрепям Финци в дуела довечера, нищо че изглежда леко обречен срещу Влад. Харесвам ги и двамата, и двамата са ме дразнили в различни моменти, но...
В този сезон смисълът на Фермата е изграждането на мост, и ако има човек, който пръв проправи път за този мост, това е Финци. Той подаде ръка на всеки, не отказа съвет, помощ, не нагруби никого. Новите го харесваха от самото начало, лесно общуваха с него. Като изключим лиричните му отклонения, Финци е добър и достоен човек, който има умения на истински фермер (още помня как само той можеше да вдигне кравата). Стискам му палци.

# 511
И аз това си помислих като видях гласовете, че ще съм от малкото подкрепящи Финци. Влад не ми допада, не ми пречи това,че е позитивен, но има нещо в него , което ме отблъсква.

# 512
И аз съм за Финци!
Нищо против Влад, но Финци още от неговия сезон си ми е  любимец и в този не ме е разочаровал с нищо. Малко е дразнещ на моменти с неговите сълзливи речи,но сърцето му е голямо колкото него и няма начин да не викам за него

# 513
  • при късмета
За Финци съм и аз, нищо, че и Влад харесвам.

# 514
За Влад съм. Финци ми е неприятно мазен.
Но игрите са добри за Финци, за мен има добри шансове в дуела.

В анкетата от мен :
1. Влад.
2. Не мога да преценя. Трябва да има възможност в играта за двойна номинация на безполезни фермери през седмицата. За мен и двете заслужават номинацията.
3. Слаб 2 от мен.

# 515
Сигурна съм , че продукцията предпочита Финци да остане , все пак той запълва доста екранно време с високопарните си клишета-монолози във възхвала на тази приказка  "Фермата".
Важно е какви битки ще им дадат, ако има с висене, дават рамо на Влад. Ако е с цепене , на Финци.
Дразни ме, че не теглят битките,така си запазват възможността да насочват /манипулират резултата.

# 516
Аз съм за “нека по-добрия победи”. Наистина в този точно дуел - фаворит нямам.

# 517
И аз съм за Финци, защото предпочитам хората с повече умения и житейски опит. За мен Фермата не е просто спортно състезание. Финци е гледал животни, познава фермерския живот, разбира от повечето типични дейности в една ферма, та това са ми причините. Иначе много повече ме дразни от Лили, като започне да се вживява с високопарни изказвания и пропаганда, но приемам, че си е такъв.

# 518
Взеха да стават толкова задружни и сякаш искрени приятели всички... дали би могло някога да хрумне на играчите да се разберат помежду си за наградата? Примерно, остават 10 човека приятели, наградата е 100хил (е, чисти след данъци 60-70, че за "хазарт" са големи данъците, а тези ТВ забавни игри обикновено ги броят в подобна категория) - ами, просто се разбират който и да спечели да делят по 6-7 хиляди лева и толкоз. После шапка на тояга до края на сезона и вече не им пука толкова за игрите и си гледат кефа като сговорна дружина. Simple Smile Сигурно звучи глупаво, но знам, че например в покера понякога се разбират така да си поделят залога по равно в определен момент и да не гледат победител. В игри с елемент шанс това има смисъл, а пък дори в този тип ТВ игри има елементи на шанс.

# 519
Голям смях щеше да е Финци и Чавдар на дуел, щяхме да имаме битка, реч, битка, реч...

# 520
  • Вестерос
Много е енергична първа игра.

# 521
Като гледам игрите и аз имам чувството, че са една идея по-удобни за Финци.

# 522
Откакто започна Световното по футбол не съм гледала Гермата. Моля, ако някой иска да ми обясни къде са Камелия и Нина, защо Аксения е в стария си отбор и защо Новите подкрепят Влад? Знам, че Камелия победи Лили.

П.п. Видях Камелия и Нина.

# 523
Камелия и Нина са оковани заедно и са на самата арена поседнали. Няма да влизам в подробности ще кажа, че Нинчето само се закопча за Камитууу

# 524
Финци е толкова бавен и муден, че изобщо не го виждам да се справи.

Общи условия

Активация на акаунт