💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 629
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 005
Понеже отношението към Георги е абсурдно, аз искам да напиша една реплика в стил Ралица - към  Алекса към моите форумни другарчета:
Жоре, ти напълно заслужаваш да си един от финалистите! Само на 21, а с качества на победител! Брилянтно плуване, бързина, издръжливост и най- важното- абсолютно реална самооценка! Твоето мнение през повечето време съвпадаше с това, което виждахме и ние като зрители! Не се съмнявай и в миг за себе си и в качествата си! Беше удоволствие да те гледаме в цялата игра!

Благодаря Ви за вниманието. 😊

# 4 006
  • Другата България
Много беше смешно и в самото начало.
Идват, сядат. ПЕТ човека.
Ралица: “Войни, вижте се, огледайте се“.
И петимата като по команда започват да въртят глави и да се “оглеждат“.
Направо си представих как зад Ралица тече текста на аутокю, и е пояснено кога точно след кого и какво как да се реагира.

# 4 007
Все пак можем да очакваме изненади от тази продукция. Неприятни.

# 4 008
Ох, още се чудя дали да гледам финалния епизод и това как дават победата на Слипа. От промото ясно си личеше задоволната му усмивка.

# 4 009
  • софия
Приятно гледане, банда! Забавлявайте се,  това е шоу.
 Добри кадри бяха подбрали за всички. Гогича ме разсмя. На Жорката великото минаване под вода не го изпуснаха. Разкошни герои имахме тази година. Наздраве!

# 4 010
Мен пък ми хареса сбогуването.😁 За всички показаха добри кадри. За тези които имат повече за показване победи, на други загубите им.😁На най- добрия пливец, разкошното пливане.😁 Даваййй Гого като на световното, ама не като камикадзе на пързалка.😁😁😁

# 4 011
Георги, Филип и Георги - да знаете, че играхте достойно! Страхотни сте! Много успехи в начинанията! Надявам се да извлечете максимума от участието в продукцията, а иненно- любовта на зрителите! Браво!
( Любимец ми е Георги, тайно стискам палци!)

# 4 012
Наслаждавам се на кадрите на Фифо и след него ми се казва, че един сърбин показал на българите какво е истински мъж.
Отивам за виното, че ще се издрайфам.
Давай, Фифо!!!!!!!!

# 4 013
  • София
Хайде, "малко мъхче" - каквото и да са ти подготвили от продукцията, приеми го с чест, както беше през целия сезон!

# 4 014
  • Брюксел / София
Понеже отношението към Георги е абсурдно, аз искам да напиша една реплика в стил Ралица - към  Алекса към моите форумни другарчета:
Жоре, ти напълно заслужаваш да си един от финалистите! Само на 21, а с качества на победител! Брилянтно плуване, бързина, издръжливост и най- важното- абсолютно реална самооценка! Твоето мнение през повечето време съвпадаше с това, което виждахме и ние като зрители! Не се съмнявай и в миг за себе си и в качествата си! Беше удоволствие да те гледаме в цялата игра!

Благодаря Ви за вниманието. 😊
И със завиден апетит Simple Smile Не се сдържах, но не е с лошо Wink

# 4 015
Ето още няколко снимки от Гого за настроение 🫶🏻 Всички са се събрали заедно да гледат финалът в бара на Джаферович.

Скрит текст:

# 4 016
Приятно гледане!
Успех на Жожи, успех на Филип и Гого!

# 4 017
Абе готино си е предаването Grinning ,стига сте намирали кусури Satisfied
Днес като свърши , на доста от нас ще ни липсва много .

# 4 018
Мира, Мирела.. я гледайте каква хубавица е майката на Жорето, бе хора!!

# 4 019
Ралица пак с брутална изцепка... Нещо като индиректен начин да кажеш на един мъж,че е нисък или джудже.Добре,че Гого явно не е чел приказката за Малкия Мук...

Общи условия

Активация на акаунт