💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 764
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 065
Тези " идиоти" да не са слели полу- финал и финал.😬😬😬 Това ще е най- голямата глупост...

# 4 066
Я гледайте Жоро как описа Гого и Фифо- точно като нас. 😎 Аз като ви казвам, че Жоро е зрител с физически качества. Затова и стана Любимец заедно с неоспоримите двама.

# 4 067
  • Пловдив
Много сладки бяха. Сестричката на Гого е сладкиш и половина. И Гого накрая ми хареса - каквото и предимство да имаш, ще го наваксам.  Хареса ми това. О иначе всички други също бяха много мили. Признавам си,че и Алекса ми стана симпатичен сега. Вече е искрен. Само.Вики ми остана в черната листа.

# 4 068
  • София
Приличат си малко:

# 4 069
Как така не питаха какво е Рубикон?
Ха, ха! Може да си мислят, че е кончето на Рубик Simple Smile

# 4 070
Да, добре, разбрахме, хлипане, реване и надъхващи слова. Да започват битките вече!

# 4 071
  • София
Сега като гледам вилата, ако не се бъркам, се сещам какви простотии ги караха да говорят в началото - топ вила, лукс, някой обясняваше на колко скъпи места в България и чужбина е бил, и как тази вила е мега луксозна. То мръсни мебели от на баба ми времето, скъсани и закърпени, шарения... Не бих си го причинила доброволно.

# 4 072
Хахаха останалите последни главорези.😁😁😁

# 4 073
  • Другата България
Ако следвам логиката на Викинга, човекът с най-много синхрони дотук е....Гого.
Значи, отпада пети. Или Георги, но по-скоро Гого.

# 4 074
Плуване ще има сега.Жорето първи

# 4 075
Пет минути прокламация на "сила и чест" .. аман.
Всички знаем мотото на Игрите, няма нужда от набиване в канчетата допълнително.

# 4 076
  • София
Много хубави бяха всички видеа.
Изключително симпатични ми станаха семействата на Жорко и Гого. Другите също бяха трогателни.
Единствено се почувствах неловко от появата на Цветан. Дожаля ми.

Идва ми малко too much това разтягане - над 40 минути дотук.
Съгласна съм с това мнение. Бабата на Филип също е много симпатична. Heart Видео поздравите бяха супер, можеха да спестят малко минути от ретроспекцията в началото, както и от кадрите в Резиденцията.

# 4 077
Ох не искам да съм мъж на 20 и кусур години и майка ми да излезе по телевизията и да ми каже "Жожи" Grinning

# 4 078
  • софия
Боже, колко е готино да ги гледаш как се наслаждават на предизвикателството и всеки отдава дължимото на другия. Без да се налага да се ослушват от къде ще им дойде.

# 4 079
Ако следвам логиката на Викинга, човекът с най-много синхрони дотук е....Гого.
Значи, отпада пети. Или Георги, но по-скоро Гого.
Реда ще е този, по-който Ралица ги представи.

Виктория -> Гого -> Георги -> Фифо -> Алекса

Общи условия

Активация на акаунт