💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 904
  • 5 334
  •   2
Отговори
# 4 200
Браво на момчетата, как отидоха и прегърнаха Вики, за да я успокоят и да не се чувства зле, макар да бе ядосана на себе си. Ето такива моменти са ми най-важните и хубави.

# 4 201
Гого си отпадна сам, поне в това съм доволна, размаза ги в битката - пъзела го спря, както и припряността. Не мислех, че някой може да бие Жорката по припряност, но Гого пак е номер 1.

Тая ода за Алекса ми активизира рефлукса. 5 минути хвалебствия и между другото и другите двама.

# 4 202
Приятно гледане на финала за всички. Аз бях до тук. Да ти е..... и топченцата. Айде стискам палци на Фифо. Разбий ги ,момче. Аз отивам при Фермата ,там може поне моя фаворит да спечели, че там двама си имам.😁

# 4 203
Яд ме е. Видя се, че Гого е по добре физически подготвен. Направо отвя Жорката и Фифо чисто физически. Малшанс. Жорката не беше доволен, че точно на топчета го победи, а не в нещо по достойно и на Жорката му личеше.

# 4 204
  • Пловдив
Не мисля,че прецакаха с пъзела Гого. Той стига преди Жоро на топчетата. Вкара.първи 2 топчета. Просто, когато Алекса вкара трите ,и психически не издържа. Твърде много взе да бърза. За съжаление, мен ме е яд.

# 4 205
Стига де… само повтарят как Георги взел мястото на Гого под носа му… а Алекса не взе ли и той място под носа на всички???? За секунди било. И Жоро пак показва, че е над нещата. За съжаление, другите не му стискат палци.

# 4 206
То си пролича кои от мъжете са най-добри физически. Алекса в гази част беше пълна скръб.

# 4 207
Реда ще е този, по-който Ралица ги представи.
Виктория -> Гого -> Георги -> Фифо -> Алекса

Вече нямам грам съмнение в написаното от мен Simple Smile

# 4 208
И кой каквото иска да казва. Момче и момиче и за мен беше чест Kissing Heart

# 4 209
  • София
Алекса, като един истински мУж, не спря да се оплаква колко му било тежко. Ми да си беше отстъпил мястото като се видя кои са по-добрите.

# 4 210
Ех,бе Гого!
Минавам на друго аз,вече не ми е интересно.

# 4 211
Аз стискам палци с ръцете и краката на Жорката. И след този полу-финал не мога да си представя битка, в която Алекса без предимство ще победи и Фифо, и Георги, които го превъзхождат във всяко едно отношение.

# 4 212
Гого си се отпадна сам. Никой не му е виновен. Важното е че Виктория не го победи.

# 4 213
"Или Филип или Алекса" - Гого

Хайде бе хора... Георги е на финал. Засвидетелствайте му малко качествата и, че заслужава да бъде тук.

# 4 214
  • Варна
Значи Гого сам си отпадна с това безразборно местене на плочките на пъзела.
Сега го е яд, че отпадна от Жоро и на него не му пожела успех.
Е ,това пък много достойно🙁

Общи условия

Активация на акаунт