💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 628
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 425
Димо ще реве от щастие 😶‍🌫️

# 4 426
Алекса от видяното до момента на пъзела се справя много по-добре от Фифо.

# 4 427
Не гледам особено внимателно, че гледам и мач, но до момента не видях да е подбутван Алекса в играта.
То по инерция Joy

Филип какво го гледа този пъзел, все едно уравнения от висша математика подрежда. Много се забави и загуби цялото време, което бе дръпнал на Георги и малко по-малкото на Алекса. Като добавим и удрянето на дъските с тъпия край на чука. Много груби грешки от негова страна. Ще видим дали ще му изядат главата.

# 4 428
Оуууу, на мен ми изглежда, че Алекса е най-напред... еххх ...на Фифо как пък пъзел му изяде главата, той нали е инженер

# 4 429
  • София
Това титулуване с крал и кралица, ме връща в детската градина. Или най-малкото на абитуриентската вечер. Joy

# 4 430
  • София
Стори ли ми се или Жоро качваше двата края на веригите горе, а другите само единия и долу по трасето снаждаха?

# 4 431
  • София
За момента и Алекса, и Георги редят по-бързо от Филип (съдя по изоставането, което Георги навакса), без нито един от тримата да е редил пъзела преди това. Няма помощ в тази конкретна битка за някого. Само в първата имаше - за Алекса, Филип и Виктория, защото вече бяха минавали това трасе.

# 4 432
Оф, ще кажеш, че е ядрена физика. Фифо, аре бе.

# 4 433
  • София
Ох, елементарен е този картинен пъзел, какво му се чуди толкова Фифо.

# 4 434
Фифо милият май бе свикнал пъзелитие да не ги мисли, защото са нишата на Жени.

# 4 435
  • Другата България
Да, и аз очаквах помощ в математиката, не виждам такава до момента.
Филип се омота много, трябваше да започне да реди от вън навътре. Той започна по обратния начин, така ми се стори. Сам се прецака. Имаше предимство, загуби го по баламски начин, много баламски. Пффффф....
А този Бог на Игри на волята май бил онзи дървен чукундур, дето го разбиваха с брадвата.....

# 4 436
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Филип какво се оплете в този елементарен пъзел? Остава да се надявам Жорката да се справи по-бързо от Алеко. Давай, Жорка!

# 4 437
За момента и Алекса, и Георги редят по-бързо от Филип (съдя по изоставането, което Георги навакса), без нито един от тримата да е редил пъзела преди това. Няма помощ в тази конкретна битка за някого. Само в първата имаше - за Алекса, Филип и Виктория, защото вече бяха минавали това трасе.
И само един го мина отново с лекота.

Този пъзел е елементарен. Алекса си печели финала честно. Не стигна до него по правилния начин, но на тази игра нямам какво да му кажа.

# 4 438
Алекса е най-напред...

# 4 439
  • София
Не ми се гледа направо....

Общи условия

Активация на акаунт