💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 226 970
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 5 190
  • При семейството си
А има ли, ще има ли някакъв каст - над, чакал, пут и т.н с Алекса, би ми било интересно да чуя и него или той няма право на подобни участия, като победител?

# 5 191
  • софия
А има ли, ще има ли някакъв каст - над, чакал, пут и т.н с Алекса, би ми било интересно да чуя и него или той няма право на подобни участия, като победител?
Предполагам, че утре ще пуснат и неговия. Той остана, като победител последен. И аз го чакам с интерес.

# 5 192
И аз съм на Надкаст-ът с Вики, Фифо си го оставих за десерт.😁 Много съм разочарована, толкова ми писна да слушам за този тормоз, че ми иде да си отрежа ушите. Как не им писна и на тях ,не знам. Превъртам части ,защото съм си наумила ,че всички ще ги изгледам.😁 Наистина от мухата направиха слон. Неделчо и Туджарката горките, като съдебно жури са.😁 Единствено Гого ме изкефи ,как бързо я приключи темата с едно- две изречения и без да вземе страна в тъпия спор.😁 Хайде ,стискам си палци да я изгледам до край без да изпуша.🤞😁 Дано спре да се разнищва този тормоз.🙉

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 17:10 от Joy 05

# 5 193
Аз се надявам останалите участници в сезона да са доволни от себе си и да успеят да използват популярността си, за да напреднат в начинанията си, главно собствен бизнес предполагам. Алекса и Елица могат да си вземат стоте хиляди и да си купят една двустайка в Люлин или един Мерцедес втора ръка Grinning

# 5 194
  • софия
И аз съм на Надкаст-ът с Вики, Фифо си го оставих за десерт.😁 Много съм разочарована, толкова ми писна да слушам за този тормоз, че ми иде да си отрежа ушите. Как не им писна и на тях ,незнам. Превъртам части ,защото съм си наумила ,че всички ще ги изгледам.😁 Наистина от мухата направиха слон. Неделчо и Туджарката горките, като съдебно жури са.😁 Единствено Гого ме изкефи ,как бързо я приключи темата с едно- две изречения и без да вземе страна в тъпия спор.😁 Хайде ,стискам си палци да я изгледам до край без да изпуша.🤞😁 Дано спре да се разнищва този тормоз.🙉
Внимавай с превъртанията, има един момент в който разказва как са се сближили с Гогата. Мнооооого се смях.

# 5 195
Аз искам да се обърна към Чакалчето, че преди известно време имаше някакви нападки спрямо него.
Чакалче, кастовете ти са много хубави. Вярно е, че са пристрастни понякога и в доста от случаите необективни спрямо госта ти, но това си ти! Това е твоят канал и ще правиш това, което сметнеш за добре! Винаги ще има недоволни и доволни от публиката, най-важното е ти да се чувстваш удовлетворен от това, което правиш и ни представяш и на теб да ти харесва! Аудитория винаги ще имаш! Адмирации за големият труд, който влагаш в Кастовете си за нас - твоите зрители! Млад човек си! Продължавай да надграждаш! Има още много какво да ни покажеш!

П.с Очакваме те да те видим при Мира и нейните "Сладки приказки" Heart Eyes

# 5 196
Изключителни адмирации към Неделчо и Туджаров, че не заеха типичната подмазваческа позиция на интервюиращ, а си изразяваха мненията в подкаста с Виктория, точно както и през сезона.
Тази жена освен всичките негативи, които видяхме от нея през сезона, показа и още нещо ужасяващо - за нея емоционалното въздействие (и в частност това да разплачеш някого) е стратегия!

Няма да правя преразказ, тъй като съм крайно субективна в случая и няма да е честно.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 16:57 от Clouded Mind

# 5 197
На мен в доста случаи кастовете на Чакалов ми харесват повече, заради непринудения разговор между приятели или познати, изживели същото нещо. При Неделчо и Туджаров пък е по-разнообразно, защото са двама, но и някак по-официално. Хубавото при тях е, че обикновено ако единия е по-пристрастен, то другия балансира. Ето в каста с Вики днес, Неделчо повече я подкрепяше, защото си приличат като характери и той бая викаше в неговия сезон, но Туджаров се опитваше да я накара да види и чуждата гледна точка - че явно Мани и Фейгин са се чувствали много зле, за да саботират.
И двата каста има какво да предложат. Зависи какво му допада на човек.

# 5 198
Надкастът на Вики пари да ми дават няма да го гледам. Адски неприятна и арогантна женица с поведение на мутра. Ще си спестя нервите.

# 5 199
Мишето в малко по-различно обкръжение. Simple Smile Говори много и за игрите.
https://www.youtube.com/watch?v=MHbwBu4cGmM&ab_channel=%D0%94%D1 … D0%BB%D0%BD%D0%BE

# 5 200
Гого кога ще гостува при Гала в "На кафе"?

# 5 201
На над час  и нещо съм от надкаста с Виктория. На йо-та не мърдам от мнението си за нея, абсолютно същата е каквато са я показали и монтирали. Двоен аршин и страшен егоцентризъм, даже сама си противоречи на доста твърдения и могат да се изкарат точни нейни цитати не на едно, две.Тя може да блъфира, бламира или каквото си поиска, но към нея трябва да са открити, честни  и да се изповядват като пред папата.В напъна си да се изкара много достойна, взе че се заизпуска мощно, а в момента, в който се изсили, че е по-силна от Жоро/евентуална секундантска битка с него, вместо Мира/спомена, че колко му било да да му побъзика по психиката.
Споделям мнението  и на други списващи.
Даже не знам дали да продължавам да я слушам.Rolling Eyes Unamused

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 17:17 от Bimbiflo

# 5 202
  • София
Изключителни адмирации към Неделчо и Туджаров, че не заеха типичната подмазваческа позиция на интервюиращ, а си изразяваха мненията в подкаста с Виктория, точно както и през сезона.
Тази жена освен всичките негативи, които видяхме от нея през сезона, показа и още нещо ужасяващо - за нея емоционалното въздействие (и в частност това да разплачеш някого) е стратегия!
Тя е просто още един човек, който не знае какво е социална или стратегическа игра, нито прави разлика между двете, разбира се, отношението ѝ към Мани, Александра и Илиян не е нито едно от двете. Струва ми се, че думите ѝ са пример за това, че не знае за какво говори, повече от всичко останало.

---
Гого и Зори също са били в студиото на "Господари на ефира" днес:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 18:25 от La Vikinga

# 5 203
# 5 204
Чакалче,
Най-сърдечни благодарности за срещите с Гого и Филип! Yellow Heart Blue Heart
Бяха прекрасни по съвсем различен начин!
Гого е пълен релакс да го слушаш, Филип е пружинка, целеустремен и магнетичен.
Препоръчвам кастовете с двамата на всички. На феновете, за да им се насладят. На тези, на които не са им любимци, да разберат защо толкова ги харесваме.Heart

Общи условия

Активация на акаунт