💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 067
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Другата България
Тия хора си вярват, че една лъжа повторена няколко пъти, и става истина.
Никой освен двамата фена на Женя в Интернет не вярва в линията за сексизма, която прокарват зял сезон и с която очерниха толкова качествени български момчета и мъже. Кому беше нужно и Димо да се излага, още не проумявам. Не им ли стига, че всеки излязъл навън участник опровергава тези глупости, и казва, че нито Фифо, нито Гого имат нещо общо с това, което им вменяват? Тотална излагация, и Димо най-големия суфльор Тупаревски.
Пфффф....

# 2 146
  • София
Филип сега може да "падне" от който му е изгодно, на него имунитет не му трябва, само не трябва да е последен. Дали би хитрувал така?

# 2 147
Доволна съм .Жени отпадна.Можеше и Ралица да вземе със себе си ,но нищо.Другия път😄В тази игра виждам Георги като победител.

# 2 148
На мен хем ми е криво, че Жени отпадна, хем радостно, че Генчовите грошове стигнаха до Жорето. Съдба! Сега ще стискам палци най-много на Жорко май, но и от Фифо не се отказвам.

# 2 149
Филип сега може да "падне" от който му е изгодно, на него имунитет не му трябва, само не трябва да е последен. Дали би хитрувал така?
Не вярвам според мен ще си играе на макс.

# 2 150
  • Другата България
Изобщо не ме интересува Филип сега, той си има всичко.
Сега ми е за Гого, че нещо май му се точат да го пращат срещу Фифо и Гошо, и Алеко.

Алеко обаче наистина като Биг Босо Мафиото, и поза, и реч, и изказ....започва да ме страхува.....

# 2 151
Димо какви глупости говори. Пиян ли е?
Той е знаел предварително, че Жени отпада и е ударил едно. Изпреварил ни е 🤣🤣🤣
А бе поне 3 е ударил, Димо е от нашта група 😂 и като го е напекло и одухал вятъра... затуй такива ги приказваше, обърка пиесите 😂

# 2 152
  • SF
Сега да я видим Ралица с кого ще играе.

# 2 153
  • София
Не вярвам според мен ще си играе на макс.
И аз така си мисля принципно, ама може да е прихванал нещо от Жени 🤣

# 2 154
АХАХАХАХАХА

Виктория е втората жена, победила мъж в тази игра след Йоана.
Подарената от Вайс победа на Джери не я броя.

# 2 155
Ох, Гого, все мокър над камерката да излизаш. Мале, мале.

Може ли някой да направи гифче на излизането му от басейна?  Ще черпя с шоколад!

# 2 156
Тази игра не е за Гошето за съжаление. Дано Гого или Филип вземат имунитета, че тоя Алекса не го трая.

# 2 157
Ама големи сладури тези Георгевци бе.😃😃😃

# 2 158
Мдам, Жорко е някак дървен..

# 2 159
Жени обаче буквално умря от смях, когато Ралица се разплака, че съжалява. Направо подигравателно ѝ се смееше 😁

Общи условия

Активация на акаунт