💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 084
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 700
Вики, Вики, как може някой друг да ти е фаворит освен теб самата?

# 2 701
  • София
Целия съвет е брутално режисиран, и изглежда нелепо Simple Smile
Промото беше по-добре монтирано от този епизод. А думите на Ралица, че няма да номинира Виктория, да не би да са разяснение след съвета, защото не ги излъчиха?

# 2 702
Алекса и Виктория се карат като двойка. Каква е тъжна Ралица - според мен може да бие Виктория. А защо предпочита Филип срещу Алекса?? Дори на Георги каза, че иска Алекса да стои, тоест да не се номинира. Логика - няма!

# 2 703
Такъв фарс с този Али Експрес.

# 2 704
Но..Алекса ще запази томахавката за себе си.Вики ще иде срещу Рали и ще я бие.

# 2 705
  • София
Жесток съвет, уникална емоция! Световното пасти да яде!  Joy

# 2 706
  • Бургас
Наблюдаваме любовните драми между Алекса и Виктория.

# 2 707
  • Буркина Фасо
Гого направо каза името на амулета, преди Филип или водещата да са казали .. Явно е знаел. В този случай имунитета не трябва ли да изгори?
ще изгори, ако докажат че е знаел.

# 2 708
Ще умра от смях Simple Smile
Ако не искаше да се прави цирк, просто не вадиш томахавката.
Никой не може да ме убеди, че не е внимателно режисирана тази еФтина постановка тази вечер.

# 2 709
Дано Вики отпадне преди финал, не ми се гледа как се дава на Алеко. Грозна работа ... какви са тези играчи този сезон, бре? Да искаш някой друг да спечели?! Падам

# 2 710
Oф, как мразя подобни семейни протяжни драми, визирам Виктория и Калеко Алеко. Клоунада! 🤡

# 2 711
  • Другата България
Гого като каза, че си пазили гърба с Виктория, направо тя се опули. Защото и тя не повярва на казаното. Гого ме изненада с гласа си към Филип.
Гого НЕ Е номинирал Филип.
Номинира Вики и Алекса.

Предвидим съвет, очаквах повече. Лъскане образа на Алеко, агейн. Ама голямо лъскане, и театро от най-треторазрядните, с главен актьор Алека Калеко с брадвето. Разочарована съм.

# 2 712
Ооо, играта на Паулина и Мартин  ще се играе, дано кукучките се както трябва Joy

Алекса трябва да уважи желанието на Виктория, а и не е като да излиза срещи Филип, срещу когото всеки има намалени шансове за победа.

Мери, не е вярно, даде глас за мъжете, а за Вики каза, че няма да гласува.

# 2 713
Алекса не е актьор, циркаджия е. Връзва ли му се още някой не знам. Освен трите му ейнджъли тук в темата...

# 2 714
  • Мюнхен
Алекса пак се прави на герой. Ако не искаше да я ползва, защо я вади? Можеже да я покаже после. Палячо.

Общи условия

Активация на акаунт