💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 849
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Много дребнаво, да не кажа друга дума, от Генчо.
Генчо винаги се радва на лошите коментари по нечий адрес, знам, защото и друг път съм публикувала историите, в които го прави, миймс, с които нарича Зори "мърша" и пр. (не говоря за личните им съобщения, които тя сподели). Това не е нищо ново от него. В предаването просто беше доста умел с думите си, а и спечели симпатии на гръба на антипатиите към Алекса, Виктория и Зорница.

# 3 031
Нищо не са се разбрали слипчето и Вики. Тя съвсем искрено го бранеше, а той съвсем искрено се ската.

# 3 032
Фактите са си факти. За сам - толкова.

# 3 033
Нищо не са се разбрали слипчето и Вики. Тя съвсем искрено го бранеше, а той съвсем искрено се ската.

Какво значи скатал? Ако някой Ваш приятел остане без пари и Вие му кажете "Аз ще ти дам от моите пари", а той Ви отвърне "не, не е честно, твоите пари са си твои пари, спечелени с труд от теб, аз ще си намеря работа и сам ще се измъкна от тази ситуация". После Вие настоявате, той отказва и така сто пъти. Накрая човекът тръгва да се оправя сам, защото така смята, че ще запази достойнство -това ще означава ли, че Вие сте се скатали? Виктория не искаше да я спасява Алекса днес. Искаше да си понесе каквото се е паднало по правилата на играта и да излезе сама от ситуацията, със собствени сили.
Или по-точен пример - борите се с Ваш приятел за работното място на мечтите си и накрая след дълга цедка, след цялата конкуренция оставате само двамата. Той три месеца се е подготвял за интервюто и е придобил много знания. На изпита се пада въпрос, който знае и има предимство пред Вас. Казва Ви: "Знам го това, но няма да го кажа, защото сме добри приятели" . Вие настоявате "Ти си учил за това, спечелил си си знанията и предимството и ще ги използваш...дори и срещу мен". Ако приятелят Ви спечели позицията при тези условия, предател ли ще е или скатавко?

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 00:53 от kiba

# 3 034
За какво вади секирата тогава
И защо й е казал, нали трябваше да е тайна...
Но едни ги издават, други скатават. Така такива стратегии може да дробиш, ехей...

# 3 035
Аз изпуснах съвета. От вас разбирам, че Алексата си купил... предимство на финала!? Че как е възможно това, не са ли равни всички финалисти и колко ще са те, нали има полуфинал? С бели конци е съшит този сценарий... нямам думи просто!

Битката между Раица и Виктория ме изненада с това колко е облекчена. Преди имаше скок в басейна и всеки път като не уцелваха цвета на кукичката се връщаха отново...

Каквото видях - това беше най безинтересният епизод от този сезон, с най-скучната битка. Двете претендентки се спъваха и падаха, изпускаха въжета, кукички... красота.

А Касимката как го изтискаха на елиминация...

# 3 036
Да им имам двойните стандарти на продуцентите - Алеко големият сръбски "джентълмен" предпочете да се скрие зад гърба на жена вместо да отиде на арената . Защо не беше наречен мишка и страхливец? Защо не беше обвинен в предателство на приятер както Георги за Фейгин? Как грозно му държаха сметка на Георги? Защо не държат сметка на Алеко?
Има доста голяма разлика в двете ситуации. Ако Жоро беше казал на Фейгин "Искаш ли да те спася с моите грошове?" и тя му беше отказала или ако на другия ден ѝ беше казал  "Вземи ме да се боря за предимство за теб" и тя му беше отказала, ситуациите щяха да бъдат подобни. Алекса каза "Имам брадва, но няма да я използвам срещу Вики (ще изляза аз)"...тя настоя, за да заслужи един вид финала. Човек гради самоуважение чрез личните си победи, а не когато постига нещо, благодарение на протекциите на друг. Те са спортисти и го знаят. Затова Алекса я остави да излезе на елиминация.
Той направо великодушен ще излезе, като й заби секирчето. Виктория може да си гради самоуважение, ама Алекса какво изгради, като прехвърли своите номинации на приятелчето си? Жоро да не би така да се е измъкнал?
Да не припомням и великият мъжкар как продаде Елица за 200 гроша, още като беше резерва и спечели, но отказа да влезе при любимата, ами предпочете да вземе грошовете.
Но, съгласна съм,  все пак нормално е и няколко човека в България да харесват Алекса, иначе ще е грубо.

# 3 037
Чак сега гледам... и си мислех - от топ 6, които бяха преди днешния епизод, всъщност има трима от Резервите и само по един от оригиналните племена: Георги от Непобедимите; Ралица от Безстрашните; и Гого от Супергероите. Особено за Ралица е доста впечатляващо, че точно тя остана от всичките чудесни Безстрашни. Харесвах я от самото начало, но изобщо не очаквах да стигне толкова далеч.

Стигнах до битката... Уау, толкова куки и рингове - в които все има късмет. При толкова много късмет в тази битка, тя щеше да е идеална за плана на Рали да излезе срещу Фифо - можеше да има реален шанс да го бие просто с повече късмет. Жалко, че този план тотално се провали в един от най-интересните съвети за всички времена, изпълнен с обрати и изненади.

# 3 038
  • София
Купи си предимство на полуфинала, ако успее да стигне до там. Това беше преди разиграванията на утвар.

На мен епизодът ми хареса, по принцип Виктория не ми е неприятна, а днес ми беше направо симпатична. Както се видя, кара се на всички и всичко - на ринга, който си е избрала, но не успява да закачи, и на себе си дори. Grinning Държаха се мило една с друга с Ралица и до последно беше на косъм, нямаше видни нагласации. Поне за мен де, аз не съм от най-наблюдателните.

Може и да имаше малко театралничене на съвета, но чак толкова добри актьори не са и емоциите им бяха истински, в моите очи.
А като гледах тия приятелски прегръдки, потупвания, рошене на коса и заровено лице в шия, направо не знам Елица как се е чувствала. Blush

# 3 039
В понеделник май няма да има епизод, нали, направо във вторник е финалът ли?

# 3 040
  • София
Така писаха тук, но не разбрах защо. Какво има в понеделник, та пречи? Три часа епизод... Rolling Eyes

# 3 041
Да им имам двойните стандарти на продуцентите - Алеко големият сръбски "джентълмен" предпочете да се скрие зад гърба на жена вместо да отиде на арената . Защо не беше наречен мишка и страхливец? Защо не беше обвинен в предателство на приятер както Георги за Фейгин? Как грозно му държаха сметка на Георги? Защо не държат сметка на Алеко?
Има доста голяма разлика в двете ситуации. Ако Жоро беше казал на Фейгин "Искаш ли да те спася с моите грошове?" и тя му беше отказала или ако на другия ден ѝ беше казал  "Вземи ме да се боря за предимство за теб" и тя му беше отказала, ситуациите щяха да бъдат подобни. Алекса каза "Имам брадва, но няма да я използвам срещу Вики (ще изляза аз)"...тя настоя, за да заслужи един вид финала. Човек гради самоуважение чрез личните си победи, а не когато постига нещо, благодарение на протекциите на друг. Те са спортисти и го знаят. Затова Алекса я остави да излезе на елиминация.
Той направо великодушен ще излезе, като й заби секирчето. Виктория може да си гради самоуважение, ама Алекса какво изгради, като прехвърли своите номинации на приятелчето си? Жоро да не би така да се е измъкнал?
Да не припомням и великият мъжкар как продаде Елица за 200 гроша, още като беше резерва и спечели, но отказа да влезе при любимата, ами предпочете да вземе грошовете.
Но, съгласна съм,  все пак нормално е и няколко човека в България да харесват Алекса, иначе ще е грубо.

Да, "продаде" я като изкара още грошове и стигна до финал. Интересна Генчовска логика Simple Smile Много хора харесват Алекса, вижте анкетата.

# 3 042
И Жорко стигна до финал, същата логика  като на Алекса.

# 3 043
Абе, Вики да не е вкарана вътре с тайна мисия да го бута? Що за глупости? Дори не мога да се ядосам, аз съм изумена от простотия.
От доста епизоди си го мисля и вече съм убедена. Пълни артисти. Язък за свестните момчета Фифо, Гого и Жоро.

# 3 044
  • София
Явно не става ясно, но аз се шегувам за Елица, не ме вълнува особено дали е ревнива. А и да е, ако ще и да се разделят, все тая, тя не ми допада особено, а пък приятелски чувства приветствам, даже и повече от това да са, пак хубаво, големи хора са, те си знаят.

Общи условия

Активация на акаунт