💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 793
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 435
  • София
И пак от Димо, когато Ралица беше във водата - "Ралица плува в стил "пазя си косата"" Grinning

# 3 436
И да няма кой знае колко поддръжници, все тая. На теб пък само Алекса ти е в устата. Почти всеки коментар ти е за него.
Почти 500 гласували и 20 човека за Алеко народния любимец евала.
Обаче веднага някой като го спомене се агресирате спокойно победител е радвайте се.

# 3 437
  • Sunshine state
Къде пък видя някой да агресира? Насосваш си ги както ти дойде. И моля без спойлери в тази тема.

# 3 438
“Иииииииииииии, да!“ ще си остане като емблема на сезона, що се отнася до Димо.
Няма как да е емблема на сезона, за трета поредна година го повтаря Simple Smile
По-скоро може да е емблема на Димо Simple Smile

# 3 439
  • Другата България
“Иииииииииииии, да!“ ще си остане като емблема на сезона, що се отнася до Димо.
Няма как да е емблема на сезона, за трета поредна година го повтаря Simple Smile
По-скоро може да е емблема на Димо Simple Smile
Скрит текст:
Не знам зали ще има доброволец да събере всички култови реплики на Димо през целия сезон.
Къртовски труд е, защото такива има на всяка една битка. Вероятно “жената-чудо“ за Евгения би повела класацията,
но за мен “Иииииииииииии, да!“ ще си остане като емблема на сезона, що се отнася до Димо.
За мен. От трите поредни години аз гледам и слушам само тази. Логично това ще запомня.

# 3 440
Да, анкетата е показателна колко подкрепят Алекса Simple Smile. Просто чакам да видя как ще го залее народната любов след финала и ще се чуди в коя миша дупка да се скрие.
При толкова силни мъже като Фифо, Гого и Георги да дадеш победата на Алеко ще е пълна  смешка и подигравка спрямо зрителите.

# 3 441
И когато Алекса каза недейте да хукайтеее шефски и Гого: не хукайте!

Кукам = хленча; Немоj да ми кукате = стига сте ми хленчили.

И още: Кукавица = страхливец (или по разговорному: мишок). Много актуална дума за този сезон Simple Smile

Между другото, до голяма степен неприятното усещане, че Алекса преиграва и е някак фалшив, се дължи на разваления му български. Нямат същата енергетика думите и не знаеш сега превзема ли се, или просто се мъчи с превода. Брате, причай си на српски да те цео свет разуме, бре Simple Smile

# 3 442
А, Балабан, благодаря! Точно си мислех, че не съм сигурна дали я предавам думата правилно.
Два сезона на игрите гледам - този и миналия от половината, но наистина съм ревала от смях на Мани 1.0 и един неѝн опит за плуване. Предполагам, че тези, които са я гледали от началото на сезона, не споделят чувството ми за  хумор и им е яко писнало от нея, ама като не съм я гледала от началото, тогава си поревах от смях направо.

# 3 443
За Мани 1.0 моето мнение е, че заради нея миналата година гледахме доста слаба първа фаза. Безумно е, когато едно от племената има такава тежест във всяка междуплеменна игра. Отделно от всичко, Продукцията умишлено направи така, че да няма освобождаване от нея.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 19:01 от Bengun

# 3 444
Предлагам на продуцента да го превърне пети сезон в тотална клоунада. Както в "България тъси талант" да има възможност някой да си спечели златния тотем, който осигурява място директно на полуфинала и да се дава на типажи като Мани 1.0,Куков,Катя и т.н.Няма нужда други участници да отпадат, заради продуцентската промисъл да бута някой за сметка на други.
Изслушах Надкаст с Мира. Няма промяна в мнението ми, в настоящият момент  е шесс за политиката, лъзга се добре.

# 3 445
За Мани 1.0 моето мнение, че заради нея миналата година гледахме доста слаба първа фаза. Безумно е, когато едно от племената има такава тежест във всяка междуплеменна игра. Отделно от всичко, Продукцията умишлено направи така, че да няма освобождаване от нея.

Но какво самочувствие имаше, не е истина направо.А пък до къде стигна в игрите- пълен кошмар

# 3 446
Как няма да агресирам на Алекса, всеки път като му видя мазната физиономия и му чуя геройския патос, ми иде да го сритам в то...да му зашия един шамар Joy
И Куков имаше нещо мазно у себе си, ама той е секси бее, неговото мазно беше готино Joy Този не ми го хвали...
Виктория също искам да я набия, ама е много висока, ще й стигна до кръста максимум Joy

Виждам, че обсъждате Мани Мигломайсторката. Хич я нямаше, но падаше смях с нея, а сега едно тегаво...

# 3 447
  • Другата България
Гого Сладура пак се съмнява в ...нещо.

# 3 448
За Мани 1.0 моето мнение, че заради нея миналата година гледахме доста слаба първа фаза. Безумно е, когато едно от племената има такава тежест във всяка междуплеменна игра. Отделно от всичко, Продукцията умишлено направи така, че да няма освобождаване от нея.

Но какво самочувствие имаше, не е истина направо.А пък до къде стигна в игрите- пълен кошмар
Да, аз пропуснах сериозна част от игрите, тогава не бях толкова навътре в стратегии и правила и ми се струваше точно комично как тази жена е там.

# 3 449
  • софия
Гого Сладура пак се съмнява в ...нещо.

Моментите от които е този кадър много се смях с Гогата.  Като малко дете беше. Така гори в играта, даже и в момент, когато той не е на пангара. Срам, не срам ще си призная, че тогава гледах него, а не битката. 🤣
 Мани дъ фърст ме докарваше до шизофрения.  Хем ми беше жал за Дечката и Морунов,  хем се смеех от сърце на комичните ситуации. А, когато им я върнаха буквално ревях от смях на реакцията на Неделчо.

Общи условия

Активация на акаунт