💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 876
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 450
  • София
Минаха 3 дни и вече всичко лошо за Джафи го забравих, даже ми липсва да врътне някоя интрига накрая:) Изгледах Надкаста с Мира - абе момчета, Мира е красива верно, ама вие съвсем с изплезени езици, толкова пък безкритични и необективни не сте били. В повече ми дойдоха хвалебствията за мъжа й, крайно се е обидила, че я нарекли слабо звено и ще прави готварски подкаст/влог. Толкоз горе - долу.

А какво ще кажете затова, че не намира нищо нередно в поведението на Алекса и Виктория спрямо Мани и Фейгин - "те са си такива". А в същото време дава примери от живота с нейни приятелки, които били тормозени/тъпкани от половинките си и колко несправедливо било това.
Значи според нея за Мани и Фейгин такова отношение е приемливо, но за нейните приятелки не е. И други противоречащи се изказвания имаше, но няма да правя преразказ на целия подкаст сега.

Признавам, не я изтърпях до край, скучна ми беше и това не съм го чула. Не исках да звучи като хейт, но в игрите, когато говореше по-малко ми беше много симпатична. От това, което чух при Надкастите се разочаровах честно казано и реших да не си губя времето повече.

# 3 451
Нещо сладко преди вечеря 😍😍😍

# 3 452
  • софия
Нещо сладко преди вечеря 😍😍😍

Али, хахахахах. Сега пак ще трябва да наемам екзорсист. 🤣🤣🤣

# 3 453
Продължава да се лансира версията, че Мрънкащата Тройка са били тормозени. Ама това го твърдят само те.
Никой друг не го е видял, усетил, забелязал.Ако наричат “тормоз“ нехаресването, то и аз ги “тормозя“. Е, не само тях де.

# 3 454
  • София
Два сезона на игрите гледам - този и миналия от половината, но наистина съм ревала от смях на Мани 1.0 и един неѝн опит за плуване. Предполагам, че тези, които са я гледали от началото на сезона, не споделят чувството ми за  хумор и им е яко писнало от нея, ама като не съм я гледала от началото, тогава си поревах от смях направо.
На мен Мани 1.0. ми беше забавна от начало до край. Smile

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 19:39 от La Vikinga

# 3 455
  • София
Продължава да се лансира версията, че Мрънкащата Тройка са били тормозени. Ама това го твърдят само те.
Никой друг не го е видял, усетил, забелязал.Ако наричат “тормоз“ нехаресването, то и аз ги “тормозя“. Е, не само тях де.

Ох, айде стига с тая песен, колко участници го потвърдиха, дори такива, които вътре ги упрекваха, когато излязоха казаха, че като са разбрали какво са търпяли ги оправдават. Ама у форума най-добре знаем.

За мен лично дори само това, което видях на екран към Фейгин, Мани, Касим и Жоро беше психически тормоз, но в БГ са ни много размити границите на търпимост на насилие, затова и много жени чакат и търпят, докато ги намерят опаковани в чувал край Перник. Нулева търпимост към такова нещо трябва да има, особено в предаване в национален ефир.

# 3 456
# 3 457
  • Sunshine state
Мани ми беше много забавна. 😅

# 3 458
  • София
Жестът на Неделчо и надеждата, която напусна Стоян. Smile

# 3 459
Продължава да се възобновява една и съща тема постоянно.Аха,аха да стане малко по-ведро и доди някой в стил-->аз само да си кажа/изтропам за нещо толкова издъвкано, че сока му го няма вече. Кой я лансира тази версия? Аз чета, че хората си пишат за най-смешни моменти от предаването.
Даже Алия нямам против да си качва снимки за Алеко, кефи я, кефи я като мъж, поведение, ОК.

# 3 460
Мене пък въобще не ме радваше Мани, защото бях за червеното племе. (Както и Куков... между другото). 🙃 Ако беше при... жълтите например, сигурно и аз щях да се смея. Май най-много й се радвах... като я пратиха при сините... макар и за малко. 😁

# 3 461
Така и така си припомняме смешни моменти в момента, не мога да отмина отношението на стилистите към Александра с лека ръка. Ето класически пример:
Скрит текст:

# 3 462
Като видях Мани, крампирах, без да влизам във водата, но като видях Александра, ослепях! Joy
Дай още!

# 3 463
  • София
Така и така си припомняме смешни моменти в момента, не мога да отмина отношението на стилистите към Александра с лека ръка. Ето класически пример:
Скрит текст:
Дори нямам спомен, че някога е изглеждала така. Sweat Smile Този outfit е заровен дълбоко в подсъзнанието ми. Все пак за начина ѝ на водене на фона на последните три години, имаше доста по-малко коментари защото липсваше запазената марка на Ралица по време на съвети да се държи снизходително с участниците и да им променя вота, то нямаше и съвети, де, минаваха по бързата процедура, и все пак не е променяла нечий вот по мои спемени.Sweat Smile

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 20:38 от La Vikinga

# 3 464
Скрит текст:
Дори нямам спомен, че някога е изглеждала така. Sweat Smile Този outfit е заровен дълбоко в подсъзнанието ми. Все пак за начина ѝ на водене на фона на последните три години, имаше доста по-малко коментари, защото липсваше запазената марка на Ралица по време на съвети да се държи снизходително с участниците и да им променя вота, то нямаше и съвети, де, минаваха по бързата процедура, и все пак не е променяла нечий вот по мои спемени.Sweat Smile
Продукцията "еволюира".
Ралица няма вина за това, което говори на съветите. За отношението и към играчите по време на съветите съм съгласен с теб.

А Александра никак не ставаше за коментатор на игрите, лично мнение. Аз бях много за нейната смяна, все още мисля така. За водеща на коментарно студио на ИВ или на съветите е добър избор, но на терен - твърдо не.

Общи условия

Активация на акаунт