💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 681
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 525
Цял ден се моря по преходи в лошото време и ме топлеше мисълта, как ще си седна вечерта, изкъпана и на топличко, ще си вляза в темичката и ще си бъбрим. Влизам и гледам мнението ми от снощи е заметено. Frowning1 И не ми стана приятно. Защо е изтрито, какъв е бил проблемът? Нека разследваме:
-Първо бях задала въпроси към Гого и Вики. Въпросите ми бяха положителни. - не, не съм изтрита заради това.
-После бях писала абсолютния факт, че една от новоизникналите фенки на Алекса е прекъснала седем години пауза от форума и сега агресивно си го защитава. - ха, бинго, затова са ме изтрили!
-Завърших поста си с думите "симпатизирам му, щях да го харесвам, ако не беше бутан" - не съм изтрита и заради това, такива мнения има много и си седят.

В заключение - някой се е напрегнал от факта, който съм написала. Но заради интелектуална немощ не си дава сметка, че като ме трие само потвърждава съмненията ми. Hug

Споменавам ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА ТИ НЕМОЩ, поне да знаеш за какво ме триеш. Kissing Heart

# 3 526
  • софия
Скрит текст:
Постъпката на Алекса не е спорна, смешна е.
Никой не е длъжен да спасява някой друг, особено на този етап от играта. Но след всички приказки, които изприказва Алекса как ще пази своите момичета, как няма да позволи на нито една от тях да излезе да се бие на арената, докато той е там, действията му бяха наистина нелепи и смешни. И отново видяхме двойния аршин в отношението към него от една страна, и към Жорката и Лефтеров от друга. Никой не попита Алекса защо не спаси най-добрата си приятелка, но пък самият той държеше сметка на Жорко и на Лефтеров, а Виктория му пригласяше. Реакцията му беше съвсем очаквана за мен, както и обясненията му, че е уважил желанието на Виктория и че било честно тя да покаже, че е достойна да е там. За нищо ги няма тези думи за чест и достойнство. Съвсем олеква.
Даже не знам защо влизам в спиралата, но ще си кажа. Разликата е огромна. Фейгин искаше да бъде спасена. Виктория искаше да се докаже в елиминационна битка. И отварям една скоба. Не мисля, че Жорката е виновен за това, че не е спасил Фейгин, като гадже. Просто тогава изпуснаха златна възможност да обърнат играта в тяхна полза. И още една скоба: не съм за Алекса, защото физически между четиримата оставащи мъже, той е най-слабото звено. Гого и Фифо са машини. Победител ще е този на когото продукцията е дала най-добра възможност в последната битка.
Съгласна съм - спасяването на Фейгин щеше да тласне играта в съвсем друга посока.
Споделям мнението ти и за победителя, и стискам палци да е един от тройката Фифо, Гого, Жорката.
Нямаше изобщо да обърна внимание на действията на Алекса на последния съвет, ако през целия сезон не ни показваха до безкрайност проповедите му за чест, достойнство и приятелство. На този фон лично за мен беше смешно и го коментирам само от тази гледна точка.

За да Ви отговоря ще трябва да копирам постове, които написах преди малко. Ако само повтаряме едно и също това няма да промени нищо. Не сте съгласни ОК. Просто приемете доводите. Иначе само си говорим едни и същи празни приказки Simple Smile
Приемам ги. Приемете и вие, че изразявам мнението си, въпреки доводите.
Е как с кеф да не приемеш доводите на събеседника.  Благодаря, абсолютна наслада е да се разисква по този начин.
 Мондейче, не се пали, не си заслужава. Искаш ли да спретна едно топло мляко, м?
  Хора, при мен заваля сняг. Щастлива съм. Който обича този момент от зимата да се чувства поздравен.

# 3 527
Имам един въпрос, който отдавна ме терзае, но все изпускам сроковете за задаване на въпросите в подкаст, а и той не е личен, към някого от участниците, просто информативен. Тази година видяхме много по-малко задачи за участниците, докато бяха в Стопанството,  в сравнение с излъчените през последните три сезона, това дали се дължи просто на липса на екранно време при монтиране на епизодите или новият стопанин е давал по-малко конкретни задачи?
Мога да отговоря на въпроса от чутите неща в Надкаста.
Изпаднали са при монтажа на сезона кадрите със задачите, стопанина и стопанството. Иначе са имали достатъчно задачи и добре са се потрудили в стопанството племената.
Аз все се чудех къде се запиля този стопанин … само посрещаше и после никакъв го няма … май само първите в стопанството по ги наглеждаше и следеше да изпълняват задачи -:)

# 3 528
На финал бих искала Гого, Алекса и Филип. Георги е много комплексен, но не го искам на финал. Предаването се казва ИВ, а той не успя да победи най-важният човек себе си. Не прояви воля да остане гладен, докато всички други го правеха.

# 3 529
Неделчо пропусна страхотна възможност да включи в някоя анимация и стопанина.  Joy Щеше да е много смешно и нямаше да му коства големи усилия, все пак стопанинът е comedy material откъдето и да го погледнеш. Trollface

# 3 530
  • софия
Неделчо пропусна страхотна възможност да включи в някоя анимация и стопанина.  Joy Щеше да е много смешно и нямаше да му коства големи усилия, все пак стопанинът е comedy material откъдето и да го погледнеш. Trollface
А всъщност са запазили всички мили спомени от този стопанин. Съпругата му се включваше в лайфовете. Личеше си, че имат много топли отношения стопанин-играчи.

# 3 531
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Имам един въпрос, който отдавна ме терзае, но все изпускам сроковете за задаване на въпросите в подкаст, а и той не е личен, към някого от участниците, просто информативен. Тази година видяхме много по-малко задачи за участниците, докато бяха в Стопанството,  в сравнение с излъчените през последните три сезона, това дали се дължи просто на липса на екранно време при монтиране на епизодите или новият стопанин е давал по-малко конкретни задачи?
Мога да отговоря на въпроса от чутите неща в Надкаста.
Изпаднали са при монтажа на сезона кадрите със задачите, стопанина и стопанството. Иначе са имали достатъчно задачи и добре са се потрудили в стопанството племената.
Аз все се чудех къде се запиля този стопанин … само посрещаше и после никакъв го няма … май само първите в стопанството по ги наглеждаше и следеше да изпълняват задачи -:)
.... и като видя, че нищо не става от тях ги остави на самотек Smiley

# 3 532
Цял ден се моря по преходи в лошото време и ме топлеше мисълта, как ще си седна вечерта, изкъпана и на топличко, ще си вляза в темичката и ще си бъбрим. Влизам и гледам мнението ми от снощи е заметено. Frowning1 И не ми стана приятно. Защо е изтрито, какъв е бил проблемът? Нека разследваме:
-Първо бях задала въпроси към Гого и Вики. Въпросите ми бяха положителни. - не, не съм изтрита заради това.
-После бях писала абсолютния факт, че една от новоизникналите фенки на Алекса е прекъснала седем години пауза от форума и сега агресивно си го защитава. - ха, бинго, затова са ме изтрили!
-Завърших поста си с думите "симпатизирам му, щях да го харесвам, ако не беше бутан" - не съм изтрита и заради това, такива мнения има много и си седят.

В заключение - някой се е напрегнал от факта, който съм написала. Но заради интелектуална немощ не си дава сметка, че като ме трие само потвърждава съмненията ми. Hug

Споменавам ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА ТИ НЕМОЩ, поне да знаеш за какво ме триеш. Kissing Heart
Тъй като и моите постове също бяха изтрити.Wink А подозирах, че вие визирате точно моят профил, си позволих да Ви отговоря. Както се сещате изтрито е. Ще съмаризирам. Логика почиваща на тезата "Тя не харесва, което АЗ харесвам и се е включила след съботажа, значи е трол(грубо/етикет) на продукцията" е Joy Не знам как да Ви убедя, че не сте права. Освен да Ви поканя на кафе? Снощи обясних защо го правя, но явно трябва да е лично. Simple Smile

# 3 533
Има голяма разлика, Жоро не купи гласове за Фейгин, защото не знаеше, че ще бъде застрашена.
Алеко знаеше, че отива на елиминация и вместо по мъжки да отиде на арената, се скри зад гърба на Виктория и прати нея вместо себе си.
Много мъжка постъпка, няма що.

# 3 534
На финал бих искала Гого, Алекса и Филип. Георги е много комплексен, но не го искам на финал. Предаването се казва ИВ, а той не успя да победи най-важният човек себе си. Не прояви воля да остане гладен, докато всички други го правеха.
Алекса пък не устоя на съблазънта да прецака най-близкия си. И той няма място на финала.

# 3 535
Има голяма разлика, Жоро не купи гласове за Фейгин, защото не знаеше, че ще бъде застрашена.
Алеко знаеше, че отива на елиминация и вместо по мъжки да отиде на арената, се скри зад гърба на Виктория и прати нея вместо себе си.
Много мъжка постъпка, няма що.
Как всички знаеха, че Фейгин е застрашена при положение, че те го казаха в прав текст(няма да и простят саботажа). Само Жоро не разбрал.
Двамата са се разбрали, че ако един от двамата е застрашен. Отива Вики. Той просто се чудеше дали да уважи избора и.

# 3 536
  • София
Генчо отговаряше на въпроси, докато разхождаше кучето си. Всички отговори бяха чрез видео, но бяха кратки и ги изслушах. Доста въпроси се повтаряха, някои бяха тенденциозно зададени.

Питаха го дали е съгласен, че Виктория е най-силната жена този сезон (няколко пъти, под различни форми). Не е съгласен, може би ако става въпрос за груба физическа сила, но не и за комплексност. Каза, че е имало много по-комплексни състезателки този сезон, като първо се сети за Михаела, след това спомена и Жени, Мирела, Мани и Елица.

Според него победата в битката между Ралица и Виктория се дължи на късмет.

Фаворитите му за финала, по-точно неговият "топ 5", са само мъже и се извини, ако това звучи сексистко. Спомена: Гого, Филип, Валери, Георги, смята, че петото място трябва да се определи с битка между него и Алекса.

Не е против това, че Алекса си е купил предимство за полуфинал, смята, че грошовете трябва да служат за нещо, иначе напълно се обезсмислят като елемент от играта. Не намира за нормално обаче, че Алекса е изпратил на битка най-близката си приятелка, след като преди това е заявил, че ще пази "малките момичета".

Съжалявал е Георги, като го е виждал толкова самотен (това беше въпросът) в последния етап на играта. Генчо също се е чувствал самотен, дори когато е споделял тясно пространство като Стопанството с още осем души.

Какви са за него Алекса и Виктория - познати.

Фаворитът му за спечелване на наградата е Георги и ще му стиска палци във вторник.

Не гледа Световното, защото по принцип не гледа футбол. Не е неговият спорт.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 23:36 от La Vikinga

# 3 537
Не прочетах всичко до тук , но не видях да е спомената и разликата , че Георги не спаси Фейгин , но той не се биеше в гърдите цяла игра , че няма да допусне да бъде номинирана .
А желанието на Виктория не вярвам , че беше абсолютно искрено . Според мен го направи , за да освободи Алехандро от скрупулите му . Защото тя виждаше и знаеше , че той иска да продължи без още една елиминация и му се доказа като приятелка / в което няма лошо по принцип /
Алекса , можеше да покаже секирата след съвета и да не споменава , че я има .

Това е моето мнение за ситуацията .

# 3 538
Георги не пратил Фейгин на елиминация  за да се спаси, докато Алеко го направи  с Виктория. Това обяснение, ама тя много искала и той не можел да й и откаже е глупаво оправдание за немъжка постъпка.

# 3 539
  • софия
Ей това ме ръчка мен, защо всички изкараха имането на тезгяха.Чакалче, ако ме прочетеш и ако изобщо можете да отговорите с тези договори. Питай някой от финалистите дали е трябвало да извадят задължително всички пари и предимства или е изцяло техен избор.

Общи условия

Активация на акаунт