💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 898
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 540
Хора, какво се връзвате да обсъждате този палячо Алексата. Въобще не си струва да се занимаваме с него. Само Фифо, Гого и Жорето. Те вече са победители. Я, колко хора сме за тях 🙂🙂🙂🙂🙂

# 3 541
  • София
Не е точно по темата, но вече на няколко места мяркам заглавия, че Елица чака бебе. Дали е вярно?

# 3 542
Ей това ме ръчка мен, защо всички изкараха имането на тезгяха.Чакалче, ако ме прочетеш и ако изобщо можете да отговорите с тези договори. Питай някой от финалистите дали е трябвало да извадят задължително всички пари и предимства или е изцяло техен избор.
По-интересното е защо не предложиха на останалите момчета предимство - малко, средно, средно голямо 😎😎😎

# 3 543
На Георги чак и водещата му натякваше, че не спасил Фейгин, сега на Алекса за очевидното предателство - ни гък, ни мък. Да заминава да участва в Ергенът, видно, че му се връзват жените на сладките приказки.

# 3 544
Георги не пратил Фейгин на елиминация  за да се спаси, докато Алеко го направи  с Виктория. Това обяснение, ама тя много искала и той не можел да й и откаже е глупаво оправдание за немъжка постъпка.
Алекса никога не е коментирал. Вики го направи и във предаването и извън него. В предаването не беше ясна. В един лайф го обясни надълго и на широко. Ако е истина, че това е била тяхна договорка и това е изборът на Вики. За мен да уважиш правото на личен избор е най-човешката постъпка.

# 3 545
Каквото и да си говорим постъпката на Алекса на последния съвет беше абсолютно непоследователна на образа му до момента. Може да се извърта както си иска - веднъж пази жените, друг път ги уважава като амазонки, които ще се доказват, трети път ги спасява, за да ги изгони той и да му е по-лесно(Елина), но то се вижда.
Мисля, че дори феновете му, ако са обективни, ще признаят, че сам си лепна петно на образа на рицар-закрилник, но не го очаквам, а и няма значение всъщност.
Пък и има хора, които обичат сладките лъжи пред истината. Аз харесвам истината, дори да боли, затова ме кефи Фифо от самото начало. При всичките си недостатъци, че наистина не може да губи, има голямо его и не смята жените за достойни и силни противници, той си беше искрен отначалото. И нито веднъж не е казал нещо, което не е изпълнил.

# 3 546
Миналата година казахстанец, таз година сърбин дай боже догодина бежанец откъдето и да е .

Аз и преди казах, че следващата година ще е украинец. И тази година можеше да е, но украинците още не знаеха къде се намират и не са се записвали. Затова и ще пропусна кастингите за пети сезон и ще се запиша за шести и именно мен ще направят победител, защото съм мелезче - украинка, македонка, рускиня и най-вече българка.  Trollface Само не знам как ще правя шоу ... защото съм по-мълчалива и от Андрей и нямам намерение да ближа шоколад от лъжицата на чуждите мишлета.

Много ми е интересно какви битки ще гледаме във вторник. Четирите момчета са силни на арената и се надявам да е епично. Не подценявам Вики, но просто не очаквам да е кой знае колко голяма конкуренция на точно тези мъжове. Thinking Но ще видим.

Dundinka, не визирах твоя профил, твоята пауза дори не е 7 години. Simple Smile  Вероятно са те трили, защото влизаш в обяснителен режим с доста хора, не заради самото ти мнение. Не го казвам с лошо.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 00:28 от mon day

# 3 547
  • софия
Ей това ме ръчка мен, защо всички изкараха имането на тезгяха.Чакалче, ако ме прочетеш и ако изобщо можете да отговорите с тези договори. Питай някой от финалистите дали е трябвало да извадят задължително всички пари и предимства или е изцяло техен избор.
По-интересното е защо не предложиха на останалите момчета предимство - малко, средно, средно голямо 😎😎😎
А, де. Тупаревска му работа. Така решили, така действали.
 Ухаа, взривоопасен коктейл си, Мондей. Яко!

# 3 548
А, де. Тупаревска му работа. Така решили, така действали.
Решили са да изравнят силите на най-слабия с фаворитите 😎😎😎😎

# 3 549
  • София
Излъгах, че това ще е последната снимка за днес. След бара на Жени част от гостите вчера са продължили партито другаде:

# 3 550
  • софия
Което автоматично го прави най-голямата жертва на продукцията. И го постигнаха всъщност. От както Жени я няма да дели хейтът с него, познай кой го отнася.
 Нагоре прочетох, че има приказки, че Елица е бременна. Ще се радвам да си сбъдне и това. Мира също иска бебе, пожелавам им го от сърце.

# 3 551
  • София
... защото съм по-мълчалива и от Андрей и нямам намерение да ближа шоколад от лъжицата на чуждите мишлета.

Ай, това го бях забравила! Stuck Out Tongue Closed Eyes Не знам, за мен и там имаше някаква романтика. Grinning

И мен ме интересува дали не е било задължително условие да се изкара всичко на тезгяха на последния съвет.

# 3 552
Да обърна темата и да ви питам на кой играч се оприличавате от този или предните сезони? Нямам спомен дали сме коментирали това, а сигурно ще е забавно.

Яко, но у нас всеки говори на български и по някое време подсъзнателно превключва на майчин език, а тези езици са много близки един до друг. От цялата работа аз изговарям  правилно български, по говорене рядко може да ме хванеш, че съм шарена, но супер много бъркам словореда. Trollface

# 3 553
  • София
Само не знам как ще правя шоу ... защото съм по-мълчалива и от Андрей и нямам намерение да ближа шоколад от лъжицата на чуждите мишлета.
*war flashback* А бяхме в разгара на пандемията тогава. Sob

# 3 554
И да кажа още нещо относно последния съвет - там постъпката на Виктория беше много достойна, защото тя подкрепи човекът, на когото държи най-много да си ползва всички предимства, които си е спечелил за себе си и да стигне финала, а не да пази нея и поиска сама да иде на дуел. За разлика от Фейгин, която обвини пред всички Жоро как не я е спасил, при положение, че той наистина не беше сигурен дали ще е номинирана. А представям си ако беше отклонил своя номинация към нея...

Общи условия

Активация на акаунт