💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 802
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 615
  • SF
В Надкаста с Елица ѝ бяха задали въпроса защо Алеко имал разминаване в това, което говори в синхрони/сам пред камера/и реални действия. Спомням си, че отговори в негова защита, че той НЕ ЗНАЕЛ, че трябвало да си споделя пред редактора какво мисли, за ходовете си, затова /актьорствал/.
На мен ми е малко тъпичко това обясненение, но явно той е имал ясната промисъл да си гради някакъв образ. Пресоли манджата с балканските си маниери, за действията му съм мйех,то се вижда.

Оставям личния ти коментар на болднатото и конкретно за него: Много от участниците НЕ споделят открито ходовете и намеренията си с редакторите - Гого, Филип, Генчо са сред тях.
Мани и Илиян решиха да споделят намеренията си за саботажа, което аз намирам за голяма грешка. Саботира се като Генчо, който оправяше въжетата, докато другите дърпаха, или не поемаше инициатива, защото имало капитан, който му дал пост да лежи на припек и да се запознава с Мани. Мани и Илиян се разприказваха, а после "защо продукцията издаде". Защото те се издадоха пред продукцията. Въобще не коментирам тъпия начин, по който го направиха с ваденето и зариването, заснето от камерата.
Валери и Мирела също отказваха да коментират отношенията си пред редакторите. Някакви мрън-мрън от Мирела, които не можеха да се монтират. Казва нещо, а когато я помолят за подробности, започва да се усмихва и да отговаря с "не знам още". Отказаха и да заснемат възстановка на разговорите помежду им. Тук всички им се смяхте, колко са тъпи и си говорят с мрънкане. Те просто не искаха да разиграят флирт пред камери. Валери не е никак тъп.
Гого пред камера също само се усмихва, намества си думите, не откровеничи излишно. Докато бяха много участници и имаше избор за синхрони, с Гого почти няма, защото неговите са безинтересни, нищо ново и интригуващо няма в тях. Филип също отговаря с "да", "не" и "ще видим" или "рано е да се каже, но може и така да се каже". Примерно: вярваш ли на Джаферович? - "ще видим". Ще играете ли заедно? - "Още е рано да го кажа." "За битката довечера..." - "Надявам се." На въпроси към Гого, свързани с играта на друг участник, отговори почти не могат да се извадят - "Ми не знам, аз гледам себе си и играта ми да върви напред...", за нечия постъпка "Ми не знам, те така са си решили, явно така са го мислили..."
После на съвет изведнъж: Ние с Виктория си пазим гърбовете от самото начало.
И всички са изненадани, защото той по никакъв начин не е издавал, че разчита на Виктория за гръб.

# 3 616
  • софия
Аз съм спорил с Викинга и с теб само защото ми се струваше, че е невъзможно да са толкова прости и елементарни и финала ще е друг (все още има минимален шанс ако спечели Виктория). А не че не съм бил спял и не съм го виждал.
Оказаха се точно толкова прости и елементарни.
Но големия въпрос е защо? Защото не е случайност, а е целенасочено търсен ефект.
Е това за мен е големият въпрос. Защо толкова очеизвадно и плоско го направиха, че и най-ограничения да схване намека и да се настрои срещу Алеко. Сякаш си отмъщават,  а не го правят победител.
 Аз още се надявам да е една дълбока конспирация и да са ни надхитрили и победителят да не е предизвестен. И тогава ще се смея много. И за Ергена така се надявах, не ми се получи. Още малко остана, скоро ще разберем.

# 3 617
1) Собственика на Нова е сърбин
2) ИВ Сърбия сезон 1 2023
3) За да вкарат Елица в играта, а това е огромна реклама за шоуто и им вдигат много акциите, контрират със Стоичков във Фермата
4) Искали са да направят победител някой образ с най-много битки и победи и едновременно да е хитър и да стане любимец на зрителите и реклама за Игри на волята. Обаче тотално сбъркаха с човека и със сценария, защото с такива битки срещу жени (95%) и с подобна елементарна игра която си беше чисто хиитреене и след като непрекъснато си противоречеше объркаха фатално пропорциите.
Едно и особено две са много сериозни аргументи според мен за този прозрачен едит, за мен си познал отговора на въпроса защо.

# 3 618
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гого пред камера също само се усмихва, намества си думите, не откровеничи излишно.
И всички са изненадани, защото той по никакъв начин не е издавал, че разчита на Виктория за гръб.
Той хубаво не е издавал, че разчита на Виктория, но очевидно от дискретност и на нея е забравил да каже, защото тя остана най-изненадана от всички. Joy

# 3 619
  • SF

3) За да вкарат Елица в играта, а това е огромна реклама за шоуто и им вдигат много акциите, контрират със Стоичков във Фермата.

Тук малко от качествата на Алекса и ние сме вложили.
Къде е Елица, къде е Стоичков?

Да уточня, че има много постове из темите, в които споделям личните си симпатии към Елица и успехите й като спортист, медалист и пр. Харесвах я и като участник в предаването, и по интервютата след отпадането за мене си е голяма сладурана и въобще е много симпатичен човек Но отговорът на конкурентите и Стоичков, май не е продиктуван от участието на Елица. Simple Smile Но звучи много готино за самата нея!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Елица във формата на Нова???? - Оооо, ако не можем да я ударим с Меси или Федерер, поне да опитаме със Стоичков. Simple Smile

# 3 620
На мен ще ми е интересно да видя Вики след предаването, не мога да преценя дали тя наистина е държала юздите на Алекса или й е промит мозъкът от него, че тя е в тази позиция. Объркана съм, защото наистина се оказа по-умна, отколкото я мислих, но пак не ми се връзва. Може и да е била манипулаторът в сянка, но после да я е уцелила стрелата на купидон и затова да е станала придворна?

Ще е интересно и да се види мнението на Жени, защото от кадрите излезе, че тя наистина смята Вики за главата на змията. Не ми се връзва, защото да, тя вижда Алекса само в крайното му превъплащение на умряла лисица, но Мани и Генчо са й разказвали със сигурност и други неща. Жалко, че няма да ходи на подкасти.

# 3 621
Абсолютно всеки играе - едни повече, други по-малко. Просто при Алекса е наистина фрапиращо, защото на моменти се изкарва най-големия герой, а в другия злодей, стратег итн. Просто не е автентично и зрителите ги дразни.

Иначе това да не споделят по синхрони продукцията сама си го прави и смятам, че ще става все по-зле след като издадоха саботажа. Жалко, защото идеята на Игри на Волята е страхотна и с много потенциал, но тотлно се съсипва всичко по този начин!

А лично за мен най-дразнещото е, когато дори след излизането си хората се правят на ударени и не си казват всичко - явно е част от нашата народопсихология - другия какво ще си каже за мен.

# 3 622
Мисля, че Виктория е като Жени, играе по определен начин с определена причина, но е нещо като човек на продукцията, подставено лице или не знам и аз каква. Едновременно е себе си, но и движи пореден сценарий. Ако го прави несъзнателно, а не платено, евала на психолога. И жалко за нея. Не е приятен човек. Като Жени.

# 3 623
'достойния' алекса седмица след седмица не охлажда влюбеността на викиту. а нейната неадекватна влюбеност ми измества малко нехаресването ѝ защото имам жал към неадекватните жени

# 3 624
Дяволче, не омаловажавам Ели ни най-  малко, но не мисля, че е съпоставима с Христо Стоичков. Не относно постиженията, просто той като спортист, е някак символ за България, ако чужденец трябва да ти каже за известен български спортист, шансът за се сети за него, е огромен. А собственикът, че е сърбин- абе този човек такава реклама ли иска да си направи на нацията ? 😀 Има логика с прелюдията за ИВ в Сърбия- един вид ще им увеличат интереса на съседите ако пускат промота, че сърбин е спечелил в България. Всъщност готин реванш ще е да го пуснат и в сръбския вариант Алекса, там ще ми е много интересно дали ще го търпят да се прави на маймуна, както при нас. Залагам, че ще е доста по-тих и незапомнящ се.

# 3 625
  • София
Днес ни дават почивен ден- затишие пред буря.

# 3 626
  • София
Всъщност готин реванш ще е да го пуснат и в сръбския вариант Алекса, там ще ми е много интересно дали ще го търпят да се прави на маймуна, както при нас. Залагам, че ще е доста по-тих и незапомнящ се.
За момент помислих, че ще предложиш българин да спечели дебютният сезон на ИВ Сърбия Grinning Дали не звучи хипер нелепо, както почти всеки формат у нас чужденец да е първенец Grinning

# 3 627
Да си олимпийски медалист, че дори и шампион е нещо голямо, но ако олимпиадата е най-великия форум, то футбола е най-великата игра.
Сравнения между Стоичков и който и да е друг български спортист не са уместни.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 13:57 от Aaliyah13

# 3 628
И гледайте сега след всички коментари колко прозрачна е продукцията и как се е издала още отначало кой бива гласен за победител и утре - бааам! Печели друг, а не обичайният заподозрян. Ох, стискам палци Hands ThumbsupHands FistHands Facepunch (въпреки че на мен Алекса ми е по-симпатичен, отколкото на повечето съфорумци, но все пак не ми е в топ 3)
Междувременно нашата "непредставителна" извадка е набъбнала още малко като брой гласували. И тук да кажа (не че е кой знае колко важно, ама да се погъделичкаме малко), че си говорихме със сестра ми, която се занимава със социология и статистика, и тя ми обясни, че тази бройка гласували действително е недостатъчна за едно истинско и официално проучване и естествено то няма научна стойност (това, което всички ние знаем и без да сме социолози Wink ), ОБАЧЕ личният й професионален опит й подсказвал, че при едно истинско такова, проведено по всички изисквания и норми, резултатите няма да бъдат много по-различни. Може би ще има малки разлики, но не много съществени Wink

# 3 629
  • пустинен пъпеш
[quote author]
Гого пред камера също само се усмихва, намества си думите,
[/quote]
Той хубаво не е издавал, че разчита на Виктория, но очевидно от дискретност и на нея е забравил да каже, защото тя остана най-изненадана от всички. Joy
[/quote]
Само на мен ли ми се стори,че камерата показа изненадата на Виктория,когато Гого произнесе името й,и първоначално тя остана с впечатление,че я номинира,преди той да изясни,че взаимно са си пазили гърбовете от първия ден на игрите

Общи условия

Активация на акаунт