💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 876
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 750
Калеко Алеко - Фифо - Гого - Георги - Виктория от 20:00
срещу
САЩ - Иран и Англия - Уелс от 21:00

Как мислите, какви са шансовете на ИВ ?
Ще гледам май само полуфинала на живо аз Simple Smile

# 3 751
А утре на полуфинала 1 или 2 отпадат или не се знае

# 3 752
  • София
Елица е пуснала въпроси, интересен тайминг.
Аз мисля, че щеше да е по-добре Мира да откаже да участва в Надкаст, а Жени да отиде. Първата нямаше да развали доброто впечатление, а втората можеше да обясни много неща и да обърне зрителските настроения. На мен лично щеше да ми е много интересен Надкаст с нея.

# 3 753
Генчо в момента отговаря на въпроси в Инстаграма.Елица и Алекса също .

# 3 754
Какво съм проспала??
Защо няма днес ИВ?

# 3 755
  • София
Ама вие какво сте очаквали от Мирослава?
Тя е жена на мъжа си и нищо повече. И в предаването беше сянка първо на Елица, после на Алекса.
Чета и какви глупости е наговорила. Мисля нейния надкаст да е втория, който ще пропусна. Другия е с Алекса.
Мира спомняте ли си колко безпомощна беше когато се опита да спори с Генчо? И като се усети, че няма нито богат речник, нито идея как да му опонира се разплака от безпомощност.
Единствения плюс е, че чисто физически се справи с игрите в които нямаше плуване и не е мрънкала, когато са били на реката или стопанството. Не е малко, но това раболепство спрямо ''силните на деня'' е толкова смешно и нелепо, че така и не можах да я харесам истински.
Видеото и с Куков ще го подмина също. Куков отдавна ми изпадна от всякакви класации. Не спря да трупа рейтинг на гърба на Гената, а не може да му стъпи на малкия пръст. Клоун.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 20:57 от Diavolo

# 3 756
Трябва да ѝ се признае на Продукцията, че ни оставиха четиримата най-добри на финала. Откога чакаме да ги видим в многокомпонентна битка един срещу друг. И Вики за разнообразие.
Можеха да ги оставят да отпаднат безславно, кой от Джафа, кой от Мира...

Ауууу, да! По едно време имаше слух, че Гого е преметнат по този начин и... щеше да е край на моя зрителски интерес. От четиримата най-добри за мен липсва само Валери, слагам го наравно с Жорето (че Гого и Филип са ми недостижими Simple Smile ). Ама изтегли Валерката къса клечка, иначе на трасето смачка Алексата като буболечка.

# 3 757
Извинявам се за моята непросветеност ,но искам да попитам в кой отбор е играла волейбол най силната жена Виктория. Блатодаря.

# 3 758
Калеко Алеко - Фифо - Гого - Георги - Виктория от 20:00
срещу
САЩ - Иран и Англия - Уелс от 21:00

Как мислите, какви са шансовете на ИВ ?
Ще гледам май само полуфинала на живо аз Simple Smile

И да нямаше мачове,пак нямаше да гледам измисления им финал с измисления им победител. Smile

# 3 759
Дяволче, по принцип чакам всеки НадкасТ с нетърпение, даже, ако някой се забави... с някой и друг час... ръчкам Джаро с въпроса кога ще го пусне... Но тези, които си споменал, и аз ще пропусна...

# 3 760
Аз мисля, че щеше да е по-добре Мира да откаже да участва в Надкаст, а Жени да отиде. Първата нямаше да развали доброто впечатление, а втората можеше да обясни много неща и да обърне зрителските настроения. На мен лично щеше да ми е много интересен Надкаст с нея.

Каквото и да каже Жени в Надкаста, няма да обърне зрителските нагласи. Тя и в предаването беше толкова мразена, че нямаше нейна мимика едва ли не, която да не предизвика тонове хейт. Разбирам защо иска да се дистанцира. Малко хора биха издържали на подобна омраза.

# 3 761
Благодаря на добрите хора, които казват кой играч пуска въпроси в Инстаграм, тъй като аз не следя никой и няма как да разбера.

От изражението на Елица при отговорите й предусещам гръм в рая 🤣. Някой май е получил суплес в петък вечерта 🤣.

Генчо май е русофил, а те сърбите също са с Русия, та може с Алекса да се помирят 🤣

# 3 762
Знам, че днес няма епизод, ама  понеже някак си ми стана  навик😄 искам да пожелая на всички Приятно гледане ...,утре. 😁 Нека се насладим на един красив и недокоснат от продукцията  финал. 😁 Може пак да му е на късмет на Гого. 🤞 Според Закона за привличането "Когато силно вярваш в нещо, то се сбъдва." Че и аз така силно вярвам ,че Гого ще е победител.😁🤞🤞🤞 Пък и нали "мъдрите хора "  са казали : Полят изпит, взет изпит.  и по случая от мен Наздраве.😁 И понеже аз ще гледам все едно Алекса не е там, броя местата за подреждане без него. Давай Гого , разбий...😁😁😁

# 3 763
Яд ме е, че утре удобно ще претупат всичко наведнъж.

и аз си го мислех. че иначе кой ще гледа финал алекса срещу виктория... Sad
единият стига на крачка от чека, но рязко спира, разкъсван от съмнения... изчаква другият да дойде, накрая двмата стоят неподжижно, плачат и взимно се убеждават: "ти го вземи, не - ти го вземи, благодаря ти, не - аз ти благодаря!". Sad Sad
😅😅😅😅 това си го представих нагледно 🤣🤣🤣

# 3 764
  • София
И аз им писах на Дечо и Туджарката ако могат да склонят Жени за Надкаст, защото точно този Надкаст според мен ще счупи рекорда по гледаемост, но тя просто не иска. Иска да забрави за игрите, тежи и хейта. Мен ме е яд, че така я нападнаха и то с такива обиди и епитети онези във фейсбука. Отвратително беше.
Но тя има изказ и поглед над нещата и е перфектния събеседник.
Аз като си писах с тях им споделих, че Жени и Генчо ще съберат най-много гледания, дори повече от Гого и Фифо.
На 3 място ми е Алекса, защото е сладкодумец и може да прави шоу, сигурно също ще събере много гледания, а и доста хора ще са любопитни какво ще разправя, а и какви въпроси ще му задават водещите, дали ще се политкоректни или не.
Нашите въпроси са доста неудобни, любопитно ми е дали ще му ги зададат и как ще се измъкне.
Така че: Жени, Генчо и Алекса. Потенциални горещи надкасти: Мани и Вики. Такива ни бяха очакванията.
И някъде там идват любимците на народа, Гого, Фифо и Жоро.
Но пък ще видим, може и все пак любимците да бият, ама се съмнявам.
Но Жени щеше да е ТОПА.

Общи условия

Активация на акаунт