💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 980
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 780
За мен спортният елемент от Игрите е водещ. Например много харесвах Куков, който беше в много неизгодна позиция когато Генчо се беше окопал в Непобедими, но не оставаше длъжен на нападките срещу себе си. Но когато излезе срещу Генчо на арената, еми сори. Не че харесах Генчо повече след победата му, но Куков вече не беше моя човек и признах пред себе си, че си е заслужил да отпадне.
Така че харесвам устати екстроверти, но ако ги няма на арената, не са моите хора. Затова харесвам и Вики и Алекса. Спортната злоба ме кефи. Като леко отклонение харесвам Фифо и Гого, които не са екстроверти, но се борят със зъби, нокти, кожа и всичко.
Гласувах за Гого в последната анкета, но съм доволна от всеки от 5 те финалисти.
И пак да кажа, този смях и забава на последната битка с въртящите се бурета, слвд като отпаднаха отровните Мани и Жени, еми да, такава спортна весела ненатоварена атмосфера искам да гледам.
И псолвдвн послепис, че се обсъждаше преди време в темата. В The box на Desadio 2022 видях, че трасетата се минават от жени и мъже на отделно, тоест трасетата са еднакви, но се състезават по пол. Освен когато е отборна игра, тогава мъжете винаги помагат на жените. Има значение за състезанието,  все пак жените нямат толкова мускули. Може в стария вариант на Desafio Super Hunmans да е различно и нашите Игри на волята да са по него, не знам, не съм си го пуснала още.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 23:31 от Marabababy

# 3 781
Елица никак не е доволна от гушкането на Виктория и Алекса. Справка, сторитата ѝ от тази вечер

# 3 782
Моите проценти, за който го интересува 🤣
33 % Гого
33 % Фифо
34 % Алекса

Гогито нямаше да изостава ако бях чула от него някой писък по важна тема 🤣, крайна дори рязка позиция, но да я изтропа силно. Стайлингът му също ме притеснява 🤣.
Фифо можеше и да ми е на първо място ако умееше да губи. Само там му е проблема, сексизма много си му отива 🤣.
Алекса нямаше да води ако не беше толкова краен и сърцат, ако ще и да театралничи. Обичам хора, на които думата се чува от девет планини в десета 🤣.

По отношение на красотата това е голяма мъка и не мога да ги подредя 🤣.

По отношение на тялото от шията надолу 🤣 - гърдите на Гого, дупето на Алекса и краката на Фифо 🤣.

# 3 783
Точно краката на Фифо....криви и недобри.

# 3 784
Ами да ти кажа и аз да съм щях да се подразня на мястото на Елица. От старна на Алекса си беше само приятелство, обаче от страна на Виктория,  доста се съмнявам, че е само това.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 23:38 от AglayaDreams.

# 3 785
Елица никак не е доволна от гушкането на Виктория и Алекса. Справка, сторитата ѝ от тази вечер

Оф, честно да Ви кажа, абсолютно, "грам не ме интересува" тяхната любовна история, драма, сълзи и лигавене, които прецакаха половината предаване и бяха щедро наградени с екранно време и се говори, че и с още нещо, което предстои да видим утре дали е така.

# 3 786
  • София
За Жени да си напиша свръх непопулярното мнение (даже може да ме броите към 2мата фена). :
- Силно подозирам, че е участието и е без редовни кастинги - това за мен е основната подкрепа от продукцията
- Тя е в жълтото племе, познава се реално с Валери, Мирела е виждала веднъж, а Мишето и Рали са нови хора, с които тя се коалира след първата игра, на плажа.
- Рали и Мишето не са фенки на Мирела, защото очакват, че тя ще играе основно с нейния човек от преди предаването. Някак се разбират обаче и стават 6ца в племе от 7.
- Идва Фифо, категорично отрязва Мишето и Жени (негови отговори на този въпрос + техни думи за същото), идеално за 6цата - номинират тези, които не са в нея.
- Жени - очевидно се представя с името си, цялото племе вика Жени, когато е на терен. Но, Димо, че и Ралица не спират да повтарят фамилията на мъжа ѝ. Не, че им се получи съвсем, но към края почти успяха да научат хората вътре да я наричат така.
И още много мога да напиша, но като цяло не мисля, че Жени е била любимка на продукцията. Напротив - използваха си я, защото силно са подозирали според мен, че ще обере масовия хейт, накрая си я изгониха (тук вече съм съгласна, не беше на нивото в игрите на голяма част от участниците, но пък поне се беше подготвяла за разлика от тях), но определено ми е по-интересно да чуя какво има да каже тя (макар и ограничено, заради договора) отколкото Мира.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 11:58 от gg__

# 3 787
  • София
Aaliyah13, а плочките? Grinning

# 3 788
  • София
Жени не дължи нищо на българския зрител, коментиращ из социалните мрежи и форуми. Подкрепям решението да не трупа рейтинг на други хора и медии за сметка на своето спокойствие. Интервютата с нея щяха да са интересни за почитателите на стратегии и риалити телевизия, хората, гледащи спортни състезания с мотото "сила, чест и обиди към непознати", нямаше да научат нищо интересно. Nerd

# 3 789
А пък аз мисля, че видях повече отколото ми се иска от Джаферович, както и от някои други играчи, и повече нямам никакво намерение да си губя времето с нейни публични изяви.

# 3 790
  • София
Резюме на отговорите на Генчо в Instagram (90% чрез видео):

Не помни кога се е запознал с приятелката си, защото вероятно се познават от деца, тъй като градът, в който живеят е малък. Заедно са от по-малко от година.

Би участвал с удоволствие в друго риалити с натрупания от "Игри на волята" опит, но смята, че не са много форматите, за които е подходящ. Едва ли ще го видим във "Фермата", защото по договор няма право да участва.

Доволен е от преживяното в "Игри на волята". Това го каза в отговора на един въпрос относно това дали се е чувствал недооценен от останалите играчи, каза, че не са длъжни да показват, че го ценят.

На въпроса "кой искаш да спечели" каза, че не може да отговори безпристрастно, защото знае резултата. (Каза го с гробовен тон и ми напомни на Тодор, когато във финалната седмица с насмешка съобщи в IG live, че "големият мъж" ще спечели втори сезон.)

Най-близък е с Аспарух и с Георги от участниците.

На въпрос какво мисли за Филип, Генчо отговори, че го намира за най-подготвения участник тази година.

Поддържа ли връзка с Алекса, Виктория и Елица - само доколкото се налага.

Последовател коментира думите му в подкаста на Неделчо и Туджаров, че не смята себе си за подходящ за финалист - каза, че добрата самооценка е важна - във формата, в която е бил в предаването, не е бил в състояние да го спечели. Ако го поканят в "All Stars" сезон ще положи повече усилия, за да се подготви.

Със Зорница още не са се сдобрили - той обвинява нея за публикуването на историята, в момента са просто познати.

Ако трябва да си избере опонент на финала между Филип и Гого - определено би избрал Филип, защото мисли, че има по-голям шанс да получат силова битка. Смята Гого за доста пъргав и силен в повече неща (мисля, че има предвид в по-различни компоненти, от тези, в които самият Генчо е силен) и ако битката е подходяща за Гого - то ще го направи за смях, а ако е подходяща за Генчо - Генчо ще го отнесе на компонент с тежести.

Като малък е мечтал да бъде професиоанален спортист.

Новата му физическа форма след предаването се дължи на балансирано хранене.

Генчо продължава да отговаря на въпроси след кратка пауза и сега каза, че "Игри на волята" е едно от "най-гадните му преживявания", но му харесва какво е последвало (предполагам визира признанието на публиката към него).

Какво мисли за Ралица - добър човек и много подготвена за игрите, съжалява, че последната ѝ битка е била нелепа.

Какво мисли за Евгения - една от най-подготвените участнички във формата, но стилът ѝ на игра е бил "Survivor". Извън формата е страхотен човек и Генчо изпитва респект към нея.

Утре Генчо планира IG live с Георги след финала на "Игри на волята".

Снимка:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 03:26 от La Vikinga

# 3 791
  • Sunshine state
А пък аз мисля, че видях повече отколото ми се иска от Джаферович, както и от някои други играчи, и повече нямам никакво намерение да си губя времето с нейни публични изяви.
Абсолютно на същото мнение съм. Не бих гледала нищо с нея, та аз едва я изтраях в предаването. Достатъчно й гледах и анализите в първи сезон от студиото..

# 3 792
Не съм следила дискусиите този сезон , но ми е интересно дали сте обсъждали полузатвореното ляво око на Жени, какво й е?  В някои моменти много личи асиметрията. Несполучлива пластична операция или нещо друго?

# 3 793
Обсъждано е, да. По време на първата ѝ бременност е получила пареза на лицев нерв. Не са могли да започнат навреме лечение заради бременността и затова последствията остават и до днес.
Не съм следила дискусиите този сезон , но ми е интересно дали сте обсъждали полузатвореното ляво око на Жени, какво й е?  В някои моменти много личи асиметрията. Несполучлива пластична операция или нещо друго?

# 3 794
Jenaiassez, благодаря за пояснението.

Общи условия

Активация на акаунт