💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 876
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 795
  • Другата България
Интервюта с Женя щяха да са интересни на любители на стратегии ако бяха показани такива. Когато вместо тях видяното са интриги и нескопосани опити за манипулации на зрителя и участниците, то интереса автоматично се трансферира в безинтерес.

# 3 796
  • софия
Добро утро, банда! Кафета, като за последно ще се раздават днес.
 За довечера съм се заредила с червено, домашно вино и мисля да си спретна малък празник.
 Много искам да ни изненадат с финала и да не е предизвестен, много искам и битката да е, като за финал. Успех на всички оцелели във формата и в темата!

# 3 797
Добро утро, банда! Кафета, като за последно ще се раздават днес.
 За довечера съм се заредила с червено, домашно вино и мисля да си спретна малък празник.
 Много искам да ни изненадат с финала и да не е предизвестен, много искам и битката да е, като за финал. Успех на всички оцелели във формата и в темата!

Добро утро, Слабче. Heart Как като за последно бе!? Няма ли да дъвчев участниците поне още известно време в другата тема за Игрите между двата сезона!? Кво ще правя без теб, Джой 05, Алия и другите кикимори... М!? Heart EyesHug

# 3 798
  • София
На някои хора живот в изолация не им понася и това ги карат да се държат като различни хора. Много от нас ако имат възможност да се видят от страни в някои ситуации също биха се срамували от себе си. Но в този момент на това място са мислили по този начин и са действали така както са го усещали в този момент. За себе си мога да кажа, че е имало не един и два случая в които съм реагирала неадекватно и след време съм се чудила как съм могла да го направя.
Има и друго нещо, това което виждаме е малка част от живота им вътре, монтирано по сценарий с цел да има интрига и да се манипулира мнението на зрителите в предварително зададена посока.
Голяма част от играчите  твърдят, че Жени навън е друг човек. В началото се събираха повече, защото все още не бяха видели монтажа и светлината в която ги показват на зрителите. След това започнаха да се събират на групички, да не се харесват и то под въздействието на видяното.
На мен би ми било интересно какво би казала Жени.

# 3 799
Настъпи и дългоочаквания ден.Аз днес дори си взех почивка Tada  Нямам търпение за довечера и после за лайфовете Nerd
Ето една извадка 

# 3 800
Още една новина с анкета макар и да не пишат, от къде точно са взели резултатите:  Единодушно зрителите са гласували за Филип. Той печели пред останалите с цели 45%. Следват го атрактивният Гого с 24%, веднага след него е Георги - с 22%. На последните места са Алекса и Виктория, съответно по 8% и 1%. https://www.iwoman.bg/izvestna/show/zritelite-izbraha-svoja-pobe … WQRj99Ol9e5B0088Q
Елица отговаряше на въпроси в ИГ:
С Алекса ще си имате ли бебе скоро?
Много близко бяхме до това да бъде скоро.

# 3 801
  • софия
Много шантаво ми се вижда това, постоянно питане към Ели за бебе. Видно е, че искат. Защо се задават толкова нетактични въпроси.
 Еми, като за последно, че довечера ще е кървава и мътна.  Кой оцелее, може и до кафе да додрапа в сряда сутрин. 🤣

# 3 802
  • София
Аз днеска имам уговорка с приятел, и няма да гледам Joy На вас ви пожелавам много емоции довечера, и дано са предимно хубави Laughing Ако победителят ме изненада приятно, сигурно ще гледам на запис, иначе не обещавам Relieved

# 3 803
Продължава да се лансира версията, че Мрънкащата Тройка са били тормозени. Ама това го твърдят само те.
Никой друг не го е видял, усетил, забелязал.Ако наричат “тормоз“ нехаресването, то и аз ги “тормозя“. Е, не само тях де.

Колко човека искаш да ти го потвърдят?Чуй какво казва Елица на Фейгин след като отпадна.Каза и: Фейгин, не се страхувай от Алекса.
Според теб защо Фейгин се страхува от Алекса?Ей така без причина.Един ден бяха заедно и вече Елица знаеше, че Фейгин се страхува от Алекса.Случайност?

# 3 804
  • София
Добро утро с последното кафе на СлаБе.

Три месеца форумни битки и накрая почти всички се чупим за финала с всевъзможни причини Grinning

# 3 805
Добро утро с последното кафе на СлаБе.

Три месеца форумни битки и накрая почти всички се чупим за финала с всевъзможни причини Grinning

Ми да! Те ще ни цакат с топла бира, ама ха!

# 3 806
  • София
И аз няма да мога да гледам, но ще си го пусна утре. Ще се опитам да не научавам победителя и ще се надявам да бъда изненадана.

# 3 807
Ааа, без тия с "последното" кафе. Тук може и да сме се сдърпвали за опашките от време на време, но беше и приятно. Не че ще пиша между сезоните, но съм сигурна, че ще емигрираме и към други теми- например готварските предавания?! За довечера само се моля да не заспя. И дано всички разни спойлери да са неверни.

# 3 808
Ами ако качвате снимки на Гого, няма да се отървете от мен Simple Smile

# 3 809
Брутро!Днес за вечеря ще направя една пицичка в чест на Жорето и се нареждаме пред тв за финала.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 09:54 от Bimbiflo

Общи условия

Активация на акаунт