💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 529
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 990
  • Другата България
Няма как да минем без това за най-истинския мъж от мъжете......натякването на Ралица.
Ейййй, аман от желанието да тъпчат тия прекрасни български момчета, които седят до него, и тези, които отпаднаха.
“Дойдох, видях, победих“. Мдаааа, те жокер ни дали още в самото начало.

# 3 991
Надявам се водещата не се обръща към участниците по реда им на отпадане, би било прекалено. Sob
Да бе да, прекалено.
Не ги надценявай.
Точно така ще завършат според мен тази вечер.

# 3 992
Алесио премиер!

# 3 993
Мазохист съм, гледам
Доста...не знам..

# 3 994
Фифо как гледа, горкият, докато слуша тези глупости. Виждам в очите му желание да си затегне по-силно и пооо-силно шалчето около врата.

# 3 995
  • София
Страшно снизходително отношение на водещата, все едно Жоро някак случайно е попаднал на финал.
И го убеждава в това, което иска да чуе: "Георги, сигурно си бил от тези, които пред телевизора мислят, че е лесно" - "Не, винаги съм вярвал, когато са ми казвали, че е трудно." "Но сигурно си си мислил..." Trollface

# 3 996
  • Където морето целува небето...
Алехандро нямал самочувствие и не бил човек, който казва "Аз, аз, аз!"??? Хайде бе! И един мармот...
Приятно гледане на скалъпеното отпадане на играчи като Гого и Фифо!

# 3 997
Надявам се водещата не се обръща към участниците по реда им на отпадане, би било прекалено. Sob
Е, то Ралица да не е врачка Joy
Ясно e защо започнаха с Вики, защото е единствената дама там, а мъжете - е там не знам как са определили реда Grinning

# 3 998
Пфу, точно като подредени според класирането ми изглежда.
И накрая специално внимание към най-достойния мъж, пример за всички българи. Ужасен ужасон.

# 3 999
Дано Елица да си направи някаква равносметка за човека си и най-малкото да спре с ревовете.

# 4 000
Ох, и какво, Арекса ни бил пример. Сладури.
Да, пример е- отрицателен пример😀За мен, като жена ми е грозноват, нисък и с неприятен характер, лицемерно поведение…а и едно чувство за хумор има😵💫!
Доминантен, амбициозен, но с усещането че е недооценен, вечно нащрек в търсене на враг, лъжа, скрит умисъл, а и не особено умен…хитър- да, тарикат- да, но умен😉 С една дума- с нищо не компенсира- “селски бек”, милиони като него🤣

# 4 001
  • София
За Фифо съм, Георги измести Гого от второто ми място - скромен, не е досаден, мълчи си, за да не отговаря на простотията на някои хора. Достойно представяне. Номер 3 ми е Гого.

# 4 002
Пожелавам на всички така да гледаме финалният епизод 🙌🏻 С малко хапване, с малко пийване, и да се опитваме да гледаме позитивно над нещата 🤍
Нека взимаме пример от Жорко 🤣

# 4 003
За Фифо 2 минутки спомени. Попретупаха го! А към Жорето доста снисходително отношение! Офф, дано ни изненадат, ама надали...

# 4 004
  • София
Седя си сама пред телевизора и си се смея на реакциите на Малкия Мук.

Общи условия

Активация на акаунт