💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 772
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 215
  • София
Отпадна и последният мой фаворит. За съжаление - правилна прогноза. Но така искрено се радваше и окуражаваше Алекса след загубата, Виктория също, хубаво беше да видя, че искрено се подкрепят, не ме e яд, защото виждам, че него не го е яд. Напротив, в момента е ухилен до уши и се е снимал с всички участници в бара, които са се събрали да гледат финала. Браво, Гого! Ти беше много различен тип състезател, със специфични умения, които досега не бяха показвни в този формат, влезе и излизаш с усмивка. Heart

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 22:06 от La Vikinga

# 4 216
  • Другата България
Наистина ли току що Гого каза на Алекса : “И да БИЕШ!“
На Алекса? Чак си върнах, за да го чуя отново. WTF???
При все, че Фифо е там? А на него измрънка нещо. Ааааа, не искам накрая да си развалям мнението за него, обачееее....
А, и подмина Гошо. Защо всички подминават Гошо?
Че това момче си го победи честно!

# 4 217
Гого си се отпадна сам. Никой не му е виновен. Важното е че Виктория не го победи.
И аз мисля така.
Беше най-добър по трасето физически, но мисленето го подведе.

# 4 218
Аз пък казвам Фифо или Жорката. И ха дано, че оня клоун за нищо не става.

# 4 219
  • София
Гого големец! Много е готин! И камерата го обича много !

Защо не харесва Георги?

# 4 220
Е, не и се изпълни желанието на Виктория и Жоро Е на финал!

# 4 221
Гого големец! Много е готин! И камерата го обича много !

Защо не харесва Георги?
Защото харесва Алекса.

# 4 222
  • Пловдив
"Или Филип или Алекса" - Гого

Хайде бе хора... Георги е на финал. Засвидетелствайте му малко качествата и, че заслужава да бъде тук.
Точно. И продукцията и играчите се държат ужасно високомерно към това момче, а то заслужава уважение. Жалко, че няма да спечели, а заслужава. Ами грозно отношение към Георги. Мачкай,Жоре.

# 4 223
Какво чувам, по дяволите? Гого да не е глътнал тромпет? Това от него ли излизаше?
Помислих, че откачам Joy

# 4 224
Не е много коректно да се казва че Гого е загубил за секунда, защото въобще не е ясно след колко време щеше да вкара топчето.

# 4 225
Не, Гого.
Георги не изкара чист късмет. Мястото на Георги беше на този финал, както и твоето.
На друг не беше.
Чакалче, покани Жоро във форума да прочете, нека види когато има време какво мислят хората за него и как го подкрепят! Simple Smile

# 4 226
  • София
Аз стискам палци с ръцете и краката на Жорката. И след този полу-финал не мога да си представя битка, в която Алекса без предимство ще победи и Фифо, и Георги, които го превъзхождат във всяко едно отношение.
Той и Гого превъзхожда всички, но отпадна... просто малшанс... 
Така че... всеки може да победи всеки. Blush

# 4 227
Пъзелите им бяха покрити ... сърбина си избра къде да играе ... дъските на които отскачаха  топчетата също може да бъдат манипулирани .. наклон и всичко

# 4 228
И аз смятах това Гогче. Присвоявам си реплика рИва  Heart

# 4 229
  • софия
Хахахаха, сладур. С песен напусна. Евалата, Гогчо! Успех в живота, ти го можеш и го заслужаваш!

Общи условия

Активация на акаунт