💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 629
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 290
Разбира се, че плуването ще е сведено до минимум 🤐

# 4 291
Аз не харесах и Филип, но той е честен, хладнокръвен, на арената машина. Ако спечели, ще съм напълно ок.
Алекса не харесах по много причини, първата от които е, че е чужденец, но не е последната. Писано е много. Няма да го харесам и сега. Това е- социална игра. Изигра я по сценария, но за мен не се получи.

# 4 292
  • софия
Уау, битката ще е епична.

# 4 293
Сигурна съм,че ако Българин е в сръбските Игри на волята,те нямаше да го допуснат до финал.Щеше да е изпращан винаги на номинации,нямаше да има никакъв приятел,щяха да му стъжват живота и НИКОГА,ама никога,нямаше да бъде допуснат да стигне до финал.Докато ние,приемаме и даже повече от себе си уважаваме чуждите.
Няма как да знаем това!
Важна е "социалната игра" и пълнежа на междуушното пространство.Емо имаше уникален шанс в сръбско предаване, ама предпочете да  им набие канчетата .
Успех!

# 4 294
Силова игра- трудно за Георги.

# 4 295
С тези вериги на са дали шанс на Георги. Няма смисъл и на Филип да стискам палци. То е решено.

# 4 296
Гого не бил поздравил Георги.... Глупости големи дрънкате! И Гого е бил на Жоро фаворит! От профила на Жоро... Аман от всички простотии и глупости, които се изписаха!

# 4 297
Разбира се, че плуването ще е сведено до минимум 🤐

Е, да иначе Леонсю си е пътник Simple Smile

# 4 298
Много досаден и протяжен финал! Можеше да е два часа преспокойно.
Чудя се защо финала не е в отделен епизод, а всичко накуп дават.

# 4 299
Сигурна съм,че ако Българин е в сръбските Игри на волята,те нямаше да го допуснат до финал.Щеше да е изпращан винаги на номинации,нямаше да има никакъв приятел,щяха да му стъжват живота и НИКОГА,ама никога,нямаше да бъде допуснат да стигне до финал.Докато ние,приемаме и даже повече от себе си уважаваме чуждите.
Това говори добре за нас и лошо за тях Simple Smile

# 4 300
  • София
Част от тази битка е от финалната в сезон 1 обаче Blush

# 4 301
Битката изглежда много интересна  и многокомпонентна, малко тия пъзели накрая не ми харесват, но са си част от играта. Дано е хубав финала, макар и купен.

# 4 302
Играта е много добра, браво.
Добре подбрана за финал като компоненти и комплексност.

# 4 303
  • София
Част от тази битка е от финалната в сезон 1 обаче Blush

Да, безумното влачене на веригите...

Поне са на плажа, а не в полето. Grinning

# 4 304

Общи условия

Активация на акаунт