💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 582
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 305
Е? Гого е бил фаворит на Георги се разбира от тая снимка,да.. но как разбра, че Гого поздрави Геоерги от нея? Гого сам си каза че Подкрепя Филип и Алекса.
Гого не бил поздравил Георги.... Глупости големи дрънкате! И Гого е бил на Жоро фаворит! От профила на Жоро... Аман от всички простотии и глупости, които се изписаха!

# 4 306
  • София
Аз ли нещо не съм добре или... Кубът, както и да го завъртиш, си е куб...

# 4 307
Който и от тримата да спечели, все ще е заслужено - по различни причини. Алекса от тези тримата имаше най-успешна обща стратегия и социална игра; Филип е абсолютен доказан шампион на арената; Жорката/Аквамен е най-бърз и ловък, а също и достатъчно съобразителен и сръчен. Общо взето за мен лек превес като заслуги за крайна победа има Филип, но всеки заслужава достатъчно.

# 4 308
Ако Алекса ги бие на пъзел и този път, всички съмнения за нагласен победител се оправдават

# 4 309
  • София
Инженерчето си е инженерче, много умно подходи с куба.

# 4 310
  • София
Сега наваксвам със страниците назад и виждам разочарованието на хората от това, че Гого подкрепя Алекса, разбирам го, но не разбирам изненадата. Той цял сезон беше част от коалицията на Алекса, беше "безстрашен" само две седмици и след това отново беше събран със старата си коалиция. Напълно последователен ми се струва в реакциите си.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 02:10 от La Vikinga

# 4 311
Е? Гого е бил фаворит на Георги се разбира от тая снимка,да.. но как разбра, че Гого поздрави Геоерги от нея? Гого сам си каза че Подкрепя Филип и Алекса.
Гого не бил поздравил Георги.... Глупости големи дрънкате! И Гого е бил на Жоро фаворит! От профила на Жоро... Аман от всички простотии и глупости, които се изписаха!

Снимката говори сама за себе си! Това ако не е поздрав към Жорката, че го е бил... Тогава незнам какво е!?
А това, че Гого е казал, че Подкрепя Фифо и Алекса... Какво? Няма право да казва какво харесва ли и като не е посочил Жорко... Значи край... Гого е еди какъв си. Много не коректен коментар. Казвате на бялото-черно. А и добре. Но фактите са си факти!

# 4 312
Ей, жестоко е да гледаш Филип на силов компонент. Топ е.
Айде Фифо и Жоре!!!!!

# 4 313
  • Варна
Как може да завъртиш куб и това да окаже разлика?

# 4 314
Ако Алекса ги бие на пъзел и този път, всички съмнения за нагласен победител се оправдават
Така се говори от известно време, че точно на пъзел ги бие, а през останалото време е назад от тях.

# 4 315
  • Брюксел / София
Аз пък се чудя защо само 150 кг ще тежат веригите, не са ли поне 500 кг - не ми ги хвали Simple Smile
Кому е нужно да мъкнат тези тежести: ок, направете ги тежки веригите, но макс до 70—80 кг…, а не да мъкнат като луди…
Юлиан беше страхотен на финала на първи сезон, сега фифо и Георги са радост за окото.
Алекса пак изостава, ама ще е първи!

# 4 316
  • София
Алекса е последен, каква изненада! Да видим сега как ще го добутат и тук до първото място.

# 4 317
Каквото и да стане след малко, за мен победител е моят фаворит от ден 1 -Филип💛

# 4 318
Ама не разбрах какво говори за себе си снимката? Тя е постната от Георги, че Гого му е фаворит. Е,и? Това само показва качества на Георги, не на Гого. Какъв поздрав от Гого, че Георги го е бил, къде е ?.  

Снимката говори сама за себе си! Това ако не е поздрав към Жорката, че го е бил... Тогава незнам какво е!?
А това, че Гого е казал, че Подкрепя Фифо и Алекса... Какво? Няма право да казва какво харесва ли и като не е посочил Жорко... Значи край... Гого е еди какъв си. Много не коректен коментар. Казвате на бялото-черно. А и добре. Но фактите са си факти!

# 4 319
В паузата на мача включих да гледам … е, как пък всички копират Фифо Sad

Общи условия

Активация на акаунт