💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 516
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 560
  • София
Не съм гледал, само превъртях набързо последните 30 мин. и изчетох набързо последните страници
Тази пародия няма да я гледам.
А статистиките на Бенгън нямат никаква стойност вече.

Знаете ли защо Филип не реши пъзела? Не защото не го знае, а защото така му беше наредено.
Крайно време е да се каже истината и този фарс да престане и продуцентите да бъдат сменени.
От вчера имам сигурна информация, че на капитанската битка с ''Гладната смърт'' е планирано да отпадне човек, но нямаше как да е Алекса. Не са разчели играчите и самата игра и са променили сценария в движение.

Толкоз за този пореден жалък сезон, обида за всички истински фенове

Победителя е незаслужен и е шамар за всички ценители.

Пореден омаскарен сезон!

ФАРС

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 23:41 от Diavolo

# 4 561
Някой има ли сведение дали има сръПско Игри на волята, че да се пиша кат участница!

# 4 562
Финалната битка си беше силова, избрана като за борчето Алекса - то бутане, дърпане, влачене. Та Жорето плувецът щом беше на косъм след него, видно колко е силен и добър сърбинът.

Сигурно обаче не се очаква борче да е толкова добро на пъзели Simple Smile
Ама така се оказа Stuck Out Tongue

# 4 563
Всички участници какво са правили на Резиденцията след Игрите!? Много снимки, клипове и прочие лъснаха. Пък уж скарани Joy "Изтормозените" и "тероризираните" от Вики и Алекса много ухилен, много щастливи... Бошлаф глупости за саботажът им. Joy След всичко това - върви обяснява, че нямаш сестра. Злата троица са долни лъжци!

Тук Жорката и Алекса се забавляват в басеина. Клипче е в профила на Зорница.

# 4 564
Аз една игра съм гледала като хората и това беше битката на резервите, в която победителите Филип, Вики и Зори влязоха в племената. Тогава Алекса ми направи впечатление, че е сравнително посредствен играч и не особено умен. Тогава пъзелът беше елементарен, а той дълго го умува. Мисля си - тогава продукцията не беше решила да почне да го бута и лансира. Но сценарият се промени. Изведнъж на Алекса му изградиха образа на мастър стратег. За мен той си остана посредствен играч с малко между ушите. Но пък е нахален и хитър.
И съм убедена, че Филип не е глупав и некадърен и е допуснал тези елементарни грешки по сценарий.

# 4 565
  • София
Въобще не съм доволна, че спечели Алекса, за мен Георги, Филип и Гого заслужаваха много повече спрямо това, което показаха цял сезон. Алекса спечели честно пъзела, но у мен винаги ще има съмнение дали на другите елементи не е имал помощ.

Кой водят официално на второ място, че изпуснах? На мен ми се видя, че Георги също повесе Филип на пъзела, но може и да бъркам.

# 4 566
Много се радвам ,че не изгледах финала, особено като Ви чета тук. Най- тъпата възможна битка ,тази от сезон 1. Тя си е направо кой е най- добрия хамалин.😁 Да са ни честити Игри на Волята, които заприличаха на Игри на Късмета. Един от най- космическите ,като физически възможности играч отпадна от топченца.🤣🤣🤣 Инженерчето го превърнали в хамалче. Гената отпадна от седемпръстата кралица на пъзели. Валери от игран вече пъзел , а Мишето от хвърляне на пояс в дупка . Най- добрия плувец участвал някога го закичиха със 150 кг тежести. УАУ велики са просто продуцентите.🤮 Чисто си е на Късмет работата не на Воля. Определено трябва да си сменят заглавието.😁 А в едно съседно конкурентно предаване ги карат да гладуват по дни.Те трябва да се прекръстят на игри на Волята, а не  късметлийското предаване на Тъпареви. И най-много ме е яд ,че сега едва ли ще видим друг подобен на Гогата играч,особено на световно ниво такъв.Те трябва да са луди след целия този Цирк да се запишат. Но пък за феновете на борбата ,кроусфита,плуването, фитнеса и волейбола ще е голям кеф.😁 И накрая равносметката ми : Съжалявам ,че си причиних това и най- добрия сезон е 3-ти .😁😁😁

# 4 567
  • Другата България
На мен този финал ми остави неприятен привкус заради представянето на Гого. Голямо разочарование от него, и то на финалната права. Явно времето, което прекара с Алекса в племето на Супергероите наистина го е сближило повече с Алекса, отколкото с Фифо в племето на Безстрашните. В което няма лошо всъщност, просто други индикации виждах от него. Това с Георги пък съвсем ме разочарова, сега и да се извинява, все тая, понякога човек трябва да гледа и да вижда малко по-далеч от носа си. Не можа да преживее в първия момент, че “аматьорчето“ Гошо го победи, и то за секунди. Е, все тая, мачът е свирен.

Не съм и предполагала, че Алекса не е харесван защото е сърбин, просто и такива мнения срещах тук-там, затова го споменах. Аз пък точно затова го харесвам, защото е сърбин.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 00:09 от Merri_An

# 4 568
  • София
Що за българи са тия в организацията на тая пародия?! Ако чужденецът беше наистина достоен не е проблем, но да го буташ брутално през цялото време.... Да не говорим, че ако беше българин в чужда продукция, колкото и да е достоен, пак щяха да го прецакат. Ей това сме.... Съединението правило силата - да, ама е било по времето на Кубрат, Крум, Симеон. От тогава насам само предатели и крадци :/
Явно не си наясно с българската история. Такива съюзи са правени през цялата човешка история /включително и по времето на изброените от теб/, че направо не е за вярване. Поинтересувай се! Когато някой проповядва патриотизъм е длъжен да познава историята си!
Повярвай, наясно съм с историята. И спирам до тук, че ЗДРАВО ще се разминем!
Вече го направихме... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 569
Не съм гледал, само превъртях набързо последните 30 мин. и изчетох набързо последните страници
Тази пародия няма да я гледам.
А статистиките на Бенгън нямат никаква стойност вече.

Знаете ли защо Филип не реши пъзела? Не защото не го знае, а защото така му беше наредено.
Крайно време е да се каже истината и този фарс да престане и продуцентите да бъдат сменени.
От вчера имам сигурна информация, че на капитанската битка с ''Гладната смърт'' е планувало да отпадне човек, но нямаше как да е Алекса. Не са разчели играчите и самата игра и са променили сценария в движение.

Толкоз за този пореден жалък сезон, обида за всички истински фенове

Победителя е незаслужен и е шамар за всички ценители.

Пореден омаскарен сезон!

ФАРС
Снимките от договорите на играчите напълно го потвърждават това. Жалко избрания победител Алекса. Филип е истинският победител.

# 4 570
Обзор на финала:
Ралица събира всички около огъня и почва да ги хвали за трудният им път до финала. Продукцията чрез нея специално благодари на Алекса, че е дошъл от Сърбия да покаже на българските жени що е то истински муж! Фенките на Алекса пред екрана се просълзяват, но крият сълзите от мъжете си. Всички финалисти също се насълзяват на видеата с поздрави от най-близките им. Фейгин явно е преглътнала разочарованието, защото усмихната стиска палци на Жорката. Цецо призовава Виктория да ги смачка. Елица казва на Алекса как той е най-достойният!
На полуфиналната битка се затваря кръгът. Първата битка на резервите става битка на полуфиналистите. Алекса на няколко пъти изглежда сякаш ще умре, докато копае, но той е влязъл да научи българите и на друго - воля! Гого надхитрява всички и първи стига до пъзела, но там се паникьосва и губи много време. Фифо стига първи до финалният елемент с топчетата и отбелязва 1 почти веднага. После и той забива. Алекса изведнъж живва и отвява всички на топки, с малко помощ от продукцията. Никой не може да го бие на топки! Жоро за 1 секунда успява да победи Гого и става последният финалист. Вики още не е минала първото препятствие. Тя е супер разочарована, че не е била никаква конкуренция на мъжете. Най-големият сексист на сезона - Фифо - я поздравява първи. Вики и Гого напускат Ирги на волята. Гого си тръгва с подсвиркване и завет към Алекса да спечели.
Финалната битка е тежка и за игра и за гледане. На зрителите им е писнало от влачене на вериги, но на продукцията-не! Мъжете с мъки минават трасето, но Филип е най-бърз. Там обаче го чака пъзелът. Минутите си вървят, а той така и не нарежда нищо повече от 1/4 от него. Алекса го настига и нарежда пъзела. Жоро също успява да стигне до пъзела и изпреварва Фифо. Алекса разбива шифърът и печели финала! Мъжете се поздравяват за оспорваната битка и се прегръщат! Алекса благодари на Бог, изпява една песен пред знамето с името си и вдига чека!
Завесата пада...

# 4 571
Финалната битка си беше силова, избрана като за борчето Алекса - то бутане, дърпане, влачене. Та Жорето плувецът щом беше на косъм след него, видно колко е силен и добър сърбинът.
И съответно, колко наиситна този път добър е Жорето. Simple Smile Иначе в десетката.

# 4 572
Ако наистина има нагласени, бутани победители в такива игри - остава неясна мотивацията на продуцентите, защото едва ли това подобрява зрителския интерес. Тогава на някого дори може да му хрумне следната конспирация: разбират се предварително с някого (или двама), че ще им се помага да спечелят, но с уговорката, че задкулисно няма да им платят пълната печалба. Така продуцентите биха спестили някой лев, че и наградата не е съвсем леко перо от бюджета.

Но честно казано - всичко това не може да ме откаже от ИВ. Играта ми е най-интересна; битките, след копирането им в Десафио от Сървайвър, са доразвити по начин, който намирам за по-добре балансиран; и да! - даже харесвам водещите, на пук на хейта срещу тях. Предпочитам победителят да не се определя с гласуване, както е в други игри.

# 4 573
  • Бургас/Пз
А защо пъзелите бяха с различен цвят? На всеки фон частите се виждат по различен начин. На жълто е едно, на червено друго, на синьо трето. Това изобщо не е равнопоставено за тримата участници

# 4 574
УОООООООООООТ???????
Ама кво се учудвам, след преиграния финал в първи сезон...

Общи условия

Активация на акаунт