💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 496
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 680
Браво, Алекса! Аз имам няколко причини да го смятам за достоен победител, макар, че аз лично щях да се радвам и на останалите момчета, защото също много се раздадоха.
1. Той наистина искаше да играе играта, хората го намрзаиха заради жена му, която реално не знаеше за какво става въпрос. Самата продукция е вкарала Алекса само, за да се похвали, че има Елица(олимпийска шампиопнка) в каста. За това и тя направи много глупави грешки, като при влизнето на Веси и обърка играта на мъжа си.
2. Много от участниците усещаха Алекса силен, за твоа се и обърнаха срещу него.
3. Той не предаде никой от коалицията си до последно.
4. Болшинството от мъжете го уважават. Той се държа спортменски с тях.
5. С побутване на всеки може да се спекулира, но за мен няма такова нещо.
6. Хората, когато не харесват някой повтарят, че е нагласено. Така щеше да стане с Юлиян, ако беше спечелил с битка, не го харесваха и щяха да се оплакват.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 07:06 от AglayaDreams.

# 4 681
При излизането от водата Жорката влачи веригата едно 50метра повече, докато на Алекса поста беше много близо и там той навакса преднината на Фифо и Жоро. Ако постовете им бяха разменени - на Жоро и на Алекса- то можеше да видим друг победител.
Браво на Жорката - тежка силова игра, в която той реално беше най-слаб физически, съвсем малко му оставаше да победи.
За мен той е победителя на сезона - най-много елиминации, стигна до финала без коалиция, никога не каза лоша дума, а кой ли не го напада. Много позитивен, чаровен и винаги усмихнат, дори когато губи.
Дали и Георги точно това ни казва с този пост?

# 4 682
Алекса цял сезон беше бутан и излъчван, гласили са го за победител от самото начало, то е очевидно. Не е трудно за продукцията и да нагласят игри с предимство.

Мани и Фейгин постъпиха стратегически правилно, смешно ми е все още да продължавам да чета как били предатели 😂

Партито е снимано лятото преди излъчването, в последствие се оформиха лагери при гледането на синхроните, както случката с пух и Алекса.

За мен достойният победител беше Фифо , физиономията му беше много разочарована, напълно възможно е загубата да е продуцентско решение.

# 4 683
Театър, не гледах, беше ясно. Язък за момчетата - Георги, Гого и Фифо. Успех в живота им желая.
Аз нямам проблем, нито че е чужденец победителя(миналия сезон бях ОК с Андрей), има и качества, игра, не се е скатавал, дори с побутването нямам чак такъв проблем. Проблема ми е че след Капитонова, пореден участник в риалити с отвратително поведение стига до финал и печели, става норма кофти хора да финтират много по-добри от тях като личности. И това е лош пример, който се лее от ТВ. Отвратена съм, що за цинични хора правят тези шоута 👎

# 4 684
  • София
Аз се ядосах на себе си, че си причиних финала. Полуфинала повече ме издразни, Алекса в момента в който се добра до топчетата ги вкара. Явно неговите плоскости бяха под по подходящ ъгъл.  Сега някой ще каже, ама те си избираха цвят, само дето Алекса имаше право пръв да го направи и знаеше, че трябва да е жълто. Имаше и прегради,  уж да спират вятъра или да не е видимо как ъгъла на плоскостите е различен. През двете игри Алекса  беше най-слаб и накрая спечели с активната намеса на продукцията.
За мен финална битка с такива неща които могат да се манипулират като заровени въжета и  елементи на късмета разни топчета и кубчета по които да стрелят не трябва да има. Това с рибата пък изобщо не трябва да съществува, за мен това е най-подходящата игра за манипулации.
Според мен манипулацията започна още със синхроните на Алекса при резервите, за казармата и разни други глупости, които са били заснети на по-късен етап, за да се привлече вниманието и стане любимец. На любимците, грешките по-лесно се прощават. Тъй като това ми е първи сезон се чудех защо отделят толкова време на човек, който е в резервите.
Не ме е яд, че  Алекса спечели, той си изигра ролята. Яд ме е, че се ядосах независимо от това, че знаех кой е победителя и че знаех, че ще има намеса.
Това ми беше първи сезон който гледам и изобщо нямам намерение да гледам предишните, за бъдещите ако няма друго на хоризонта, може би.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 07:28 от Алекс :)

# 4 685
След като изгледах епизода мога да дам обективното си мнение. На първата игра е по-чудо как Алекса успя от 4ти да стане първи.... Той беше леко казано трагичен.... Не знам как изведнъж стана толкова добър на пъзелите и почна да ги реди толкова бързо... И на последния елемент с топчетата първия път едвам 1 вкара, а на полуфинала ги вкара за 2 минути...И тук поради липса на късмет и забавяне с пъзела другия ми фаворит (Гого) отпадна. На финала битката беше добра не мога да се оплача, само не разбрах, защо Филип удряше с тъпата страна на чука? Хем водещия няколко пъти каза, че го прави грешно, ама явно е бил далече или в паниката Фифо не го е чул. Ако беше използвал правилно чука щеше да стигне с още по-голяма преднина на пъзела, като не знам дали това щеше да промени нещо. На пъзела Фифо закъса яко, Алекса дойде и почна да реди все едно цял живот е редял пъзели и направо изрина пъзела. Моя човек беше стигнал някъде до средата и се отчая... Лоша шега им изиграха тея пъзели на него и Гогата.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 12:16 от Димитър Балтов 727388

# 4 686
-

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 20:54 от Tahiti

# 4 687
  • София
Добре, че по-рано успях да разбера, че Калеко е победителят. Отдалеч се настроих да не се ядосвам как Продукцията ще нагласи Гого, Жорето и Филип.
От коментарите съдя, че Фифо е бил наистина близо до крайната победа, но спусъкът "засече" в точния момент. Гледахме най-силният сезон откъм каст и битки, но с крайно лош мениджмънт на историята.

Искам си от горещото кафе на СлаБе Simple Smile

# 4 688
  • София
Според мен коментарите на Димо са записани след играта и са монтирани.
Аз се усъмних, че Фифо нарочно използва тъпата страна, защото му е наредено Алекса да спечели и той така му даваше време да го настигне и да му покаже, че въпреки това е по-силен от него.
Фифо малко като  Валери преди да отпадне, мотаеше се на пъзела за да даде шанс на Алекса и да не личи подпирането от продукцията.

# 4 689
  • София
Ако са избрали за победител този, за който ще има най- голям хейт са улучили точно в десятката.

А може би беше планувано Жени да е на финал и всички да са доволни от победата на Алекса срещу нея.

# 4 690
За мен продукцията нарочно бута най-мразения, за да дразни зрителя и той повече време след финала да се вълнува от предаването и да коментира. Нещо подобно стана с Ергенът и Капиталова. Съжалявам, но на мен не ми се занимава. Честито на Алекса и чао на продукцията. Няма да си хабя времето да коментирам колко е било нечестно, те това искат.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 10:48 от Serene__

# 4 691
Сезон 3 до момента, беше с най-достоен победител. И да е имало и там някакви побутвания, Андрей имаше много качества и си заслужи победа.
Сезон 4 - от първи до последен епизод, монтажистите правеха прекалено обсебващи кадрите на дон Алесио. Издигаха го като Бог, а никой не се усети, че така накараха зрителя още повече да го намрази. Майтапа на страни, но май наистина са имали за цел да дарят тези пари на сърбина и Елица, за да си заживеят в България по-спокойно. Нищо чудно Ерски да почне да се състезава за България в чест на победата в ИВ 🤣
А за договорите - всеки участник чете, подписва, но моля ви се, всеки е с надеждата за честна игра и честна победа. Филип е бил един от тези, но после като вижда как стоят нещата и кой е очеизвадно побутван, колкото и да иска да не спази договора, явно не може, заради глобите. Не сме толкова тъпи, та да не знаем за тези клаузи.

# 4 692
Най-неприятното ми е как Ела-ревлата ни мисли за малоумни и твърди, че на Алеко профила е блокирал от много интерес.
Какво да каже Кристиано Роналдо с 50 милиона след като отборът му спечели Европейското например… или Кание Уест като пусне откачено стори. Наш Алеко сигурно повече от тях генерира.

# 4 693
Напълно разбирам Филип и Чакалчето, че не са били с тълпата да гледат финала. Прецакан от продукцията на самия финал и заради договора дори не може да ги съди! Rage
Убедена съм, че нещо не е било наред с пъзела му. Все пак остава абсолютният любимец на хората! Yellow Heart

# 4 694
  • Пловдив
Не съм доволна от победителя, но смятам, че Алекса си спечели честно последната битка. Не веднъж е доказвал, че има точна ръка и подходяща психика. За съжаление смятах, че Фифо е с желязната психика, но се пропука на финала. Явно голямата награда и това, че имаше реален шанс за я спечели, го извади от равновесие. А точно Жоро, който е уж припрян и де поддава на емоции, се представи много устойчиво и психически. Тук спорта играе голяма роля. Иначе съм съгласна, че до финала Алекса имаше късмет,  и на играта с Валери, когато трябваше да отпадне, и после на капитанската, че дори и с Мирела . Отделно самото участници му постлаха, никой не им  е виновен ,че не го номинираха. Ето, неговата коалиция с Виктория си отиде до финала. Ами много добра стратегия се оказа.

Общи условия

Активация на акаунт