💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 516
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 665
Браво на Алекса! От първия ден в който запита,какви българи са да оставят да ги води чужденец,ми се искаше някой да го удави в дивата река.Исках Виктория да примъкне преди него сандъка.Фаворита ми отпадна преди финала,но съм доволна,че емоционално оперирания Фифо не спечели!

# 4 666
Не видях някой да коментира предварително СВЪРЗАНИТЕ  по двойки парчета от пъзела, които Алекса вади готови от сандъка (виждат се отначало 4 готови двойки). При Филип се вижда 1 малка двойка най-отгоре, при Жоро не се вижда. Не става ясно дали за всеки има предварително свързани части или работата е на избирателен принцип.
Освен това:
1. Синята макара и лодка са най-близо до синята кула, в сравнение с останалите
2. Самите кули на Филип и Жоро също са по-далеч от морето и лодките. Така Жоро трябва да си мъкне първата верига от най-далечната лодка до най-далечната кула, за разлика от .. победителя. Ако трябваше да мъкнат надуваем пояс нямаше да е от такова значение, но при 50 кг товар в пясък ...

# 4 667
  • софия
Да не би профилът на Алекса в инстаграм да е изтрит…🤔
Не е изтрит от Алекса. Деактивиран е, защото е докладван от потребители. Няма да коментирам тази постъпка, тя говори сама по себе си.
Безумна история.
Продукция --> Сценарии --> Играчи --> генериран хейт от публиката --> Играчите
Безумие е хейта да се насочва към играчите, а не към Продукцията за мен лично.
Реално участниците обират негативите на Продукцията. Щеше да е гениално, ако не беше отвратително.
Ей това се опитвам да разбера. Защо си го изкарват на играчите. Отговорът ми няма да се хареса, за това ще го спестя.😄
 Сезонът го оцених, като добър. Мисля, че беше най-силният и от към каст също. С много запомнящи се герои. Ярки и физически подготвени личности бяха всички. Единственото, което ми липсваше тази година е маратонската игра на племената в която Андрей разби. Много я обичам.

# 4 668
  • София
Безумна история.
Безумие е хейта да се носочва към играчите, а не към Продукцията за мен лично.
Реално участниците обират негативите на Продукцията. Щеше да е гениално, ако не беше отвратително.
Съгласна съм с основното, но не мога да прехвърля цялата вина на продукцията, защото зрителите носят отговорност за действията си и думите си, които в някои от случаите са много по-недостойни от думите и действията, на които те се възмущават. Аз също се вълнувам, дори понякога злорадствам, но винаги споделям това с мои приятели или в моите социални мрежи, които са достъпни за... мои роднини, приятели, познати, и никога не си изливам негативните емоции в личните профили на хората, нито ги етикетирам, за да кажа нещо лошо. Срам ме е дори да им пратя лично съобщение, в което да ги поздравя, защото са непознати и не знам как да се обърна към тях. А да предприема действия, с които да деактивирам нечий профил, да отнема нечия платформа, никога не съм помисляла. Има причина да съществува функцията за докладване и тя е защото много хора могат да разпространяват опасни идеи в интернет или да узурпират нечия самоличност, да извършват финансови измами etc., за "открадната самоличност" съм докладвала, но ми е чудно какъв мотив са посочили потребителите, докладвали Алекса. Елица потвърди в своя история, че той не е деактивирал или трил профила си.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 03:40 от La Vikinga

# 4 669
  • софия
Безумна история.
Безумие е хейта да се носочва към играчите, а не към Продукцията за мен лично.
Съгласна съм с основното, но не мога да прехвърля цялата вина на продукцията, защото зрителите носят отговорност за действията си и думите си, които в някои от случаите са много по-недостойни от думите и действията, на които те се възмущават. Аз също се вълнувам, дори понякога злорадствам, но винаги споделям това с мои приятели или в моите социални мрежи, които са достъпни за...  мои роднини, приятели, познати, и никога не си изливам негативните емоции в личните профили на хората, нито ги етикетирам, за да кажа нещо лошо. Срам ме е дори да им пратя лично съобщение, в което да ги поздравя, защото са непознати и не знам как да се обърна към тях. А да предприема действия, с които да деактивирам нечий профил, да отнема нечия платформа, никога не съм помисляла. Има причина да съществува функцията за докладване и тя е защото много хора могат да разпространяват опасни идеи в интернет или да узурпират нечия самоличност, да извършват финансови измами etc., за "открадната самоличност" съм докладвала, но ми е чудно какъв мотив са посочили потребителите, докладвали Алекса. Елица потвърди в своя история, че той не е деактивирал или трил профила си.
Мисля, че Бен каза същото. Продукцията не е виновна за интелигентността на зрителя. Такова ни е нивото. И аз, като Мери, ама няколко пъти се опитвам да кажа, че героите са пешки. Че не виждам един да е побутван за негова угода. Всяко побутване е за да си изиграе добре играта самата продукция. За това и не спирам да се чудя и мая на всеки, който говори с ненавист и омраза към някой участник.

# 4 670
Всички участници какво са правили на Резиденцията след Игрите!? Много снимки, клипове и прочие лъснаха. Пък уж скарани Joy "Изтормозените" и "тероризираните" от Вики и Алекса много ухилен, много щастливи... Бошлаф глупости за саботажът им. Joy След всичко това - върви обяснява, че нямаш сестра. Злата троица са долни лъжци!

Тук Жорката и Алекса се забавляват в басеина. Клипче е в профила на Зорница.

Това не е от сега ,а веднага след финала на живо.Още е лято ,всички са по къси дрехи и се цопкат в басейна.Не се знаят и интригите още.

# 4 671
  • Sunshine state
Много ме е яд, че Филип не спечели, направо ще си изям не знам какво от яд!!! Знаете, че харесвах Алекса, НО на Фифо масата на пъзела беше с жълт фон, което за мен лично е допълнително затруднение. Отделно не мисля, че е ОК да има предимство на финалната битка за класиране на финала. Фифо водеше до последно и ме е яд, та място не мога да си намеря.. 🤬
За мен победителят е Филип. От ден първи ми беше любимец, та чак до края. Той беше най-добрият играч! Браво, Фифо! 🥇🏆
Алекса се представи достойно, но това е моето мнение.
Връщам се да чета, че бързах да коментирам и не съм ви прочела.

# 4 672
  • София
Още много, много снимки от партито след края на заснемането на формата:

Скрит текст:

# 4 673
Elpida  за саботажа и тормоза всички са знаели на партито, обаче много се обичат, а Алекса и Пухчо застанали един до друг и ухилени и между тях седнала на колянце Елица... Незнам какво да кажа... А уж щяха да се бият Joy

# 4 674
  • София
Още снимки след края на заснемането но предаването, споделени от Цветан:

Скрит текст:

Gift за mon day:

Скрит текст:

# 4 675
Битката на Юли, Добрин и Панчев.
Без водната част. Класика.
Там прецакан беше Панчев на математическата част, вероятно тук ще е Фифо на кода или пъзела.
Класика! Не изневеряват на стила си продуцентите.

Браво на Гошо, наравно с Фифо е. Алекса потресаващо бавен.
Каква водна част!? След ентото преиграване в Елинпелинското поле,вода НЕМа
Точно и аз да си кажа мнението и се закачам за тези постове, че и на мен веднага ми светна финалната битка 1 сезон и как нарочно съсипаха чиста победа на Юли.
Еми нямаше вода само при тях и да, беше няколко пъти преигравана, ама си замълчаха, но зрителите бяхме наясно.
Как да дадат плуване, като победителят Добрин влизаше с пояс и беше чист удавник.
Само да теглеше умееше тежести и да прави салта, ама еко дрън-дрън , Юли женомразец го изкарваха изначално. То те не изневериха на тази си линия вече 4 сезона, ама сега вече стана драстично с чудото.

Поздравявам финалистите и най-вече Георги. Абсолютно равностоен, дори по мое мнение беше в по-лоша позиция сложен (разпределен) от продукцията нарочно -по-дълги разстояния като че ли имаше да изминава.
Най-слаб, плувец пред бореца Алекса и Фифо си беше силов. Това все едно Гого да сложим там с веригите и по-добре сякаш, че отпадна човека, защото ....просто тази битка нямаше шанс. Още в първи сезон беше така да се добутат Весо и Добрин. Чудеса направиха да елиминират Юли и пак не успяха, освен с измислен зрителски вот.
Така си и продължават, но там имаше и математическа част, каквато тук в нито една игра не видяхме, а само теглене, влачене и това беше основното, за да избутат Алекса или Филип.

Фифо или прегоря от напрежение и желание, или наистина е имало такава намеса (не ми е ясно обаче как може да забраниш на участник да спечели формат, в който се е записал с такава цел) Плуването беше просто за цвят, там не беше основната тежест на играта, а тегленето, влаченето и изобщо гледах за пореден път някакви булдозери сякаш. Това не е битка за финал, а нагласена победа за някой умишлено. Не ти трябва мисъл, ловкост, бързина, а тяга само.

Аз явно съм много смотана, ама си признавам, че се връзвам на думите на Алекса. Знам, че има доза преиграване, ама чак пък толкоз... така и не разбрах дали е искрен или позьор.
Жалко за Гого, ама и да беше стигнал финал, нямаше шанс там.
Втори се класира за мен Георги, вярно спряха реденето на пъзела, ама той вече беше изпреварил Фифо, а и дали изобщо Фифо щеше и да го подреди вече се съмнявам.

За мен пъзелите са излишни в такива формати, но...може нещо друго комбинирано, ама да ми редят нещо си..., освен там на масата с баланса примерно..
Като цяло все повече се разочаровам. Гледам го, като сериал комедиен, ама на моменти се ядосвам. Постъпката на Мани и Фейгин ще ми остане най-противния момент и от четирите формата. 3 финалисти имаше от супергероите и не разбирам защо Алекса да е изтормозил Фейгин, като тя беше първата изпратена на елиминация от племето си "за да придобиела самочувствие уж", ако помните (Алекса още си се бореше за място от резервите)
Най-хубав и интересен, запомнящ се, цветен беше за мен 1 сезон.
Най-смешен ми беше 2 сезон и релаксиращ (големи образи бяха там)
Най-безличен ми беше 3 сезон, но отличавам Морунов и Андрей, също и Стоян. Там една Мани ...пак продукцията.
Най-разочароващ ми е 4 сезон. За вас не знам, но мен Джаферович ме натовари много, съсипа ми нервните клетки и уби всяка надежда за спортменство, игри и воля. Социален елемен, стратегия за мен никога не са били лицемерие и подлост, цинизми от жена пък съвсем и то в ефир. Сори, мое мнение. Няма как да простя и на две момичета ехидните усмивчици, когато техните съотборници се раздаваха да съхранят племето. Най-разнообразното, най-странното, но ето че бяха и най-много останалите до края от него.
5 сезон не знам ще гледам ли, то като няма друго човек се закача, но горчивия привкус остава (подготвен си, ама пак горчи)
Разочарована съм не толкова от победителя, а от дадената битка и подбраните компоненти в нея.

# 4 676
  • Sunshine state
Сезон 1 и 4 за мен са най-добри. 2 и 3 (особено 3) са ми безлични.

# 4 677
Сезон 1 и 4 за мен са най-добри. 2 и 3 (особено 3) са ми безлични.
Съгласна съм. Но както съм се смяла с Майонезата на стопанството...това никога не е било. Имаше и един култув момент, когато един (не му помня името май Сащо беше тръгнал да се дави и да се спаси от Катя след една битка. Другите играят, побеждават, радват се (май така беше) , а тези двамата на един голям дънер се разправят , бе направо ...помня, че рядко съм се смяла така някога. Ники ми пълнеше душата с говора си, действията си, апетита си, а и най-вече с последната си битка (направо отсвири продукцията и заяви, че са нагласили играта, седна и отказа да играе), както и други моменти.
В трети Мани също създаваше емоции, ама на гърба на победите за съотборниците си, изкриви се целият формат с нея и съсипа цяло племе по желание и решение на самата продукция де.
Този сезон бяха най-комплексни играчите. Съжалявам само за Гайтанов, виждах го за достоен противник на всеки и момче, което можеше да стигне финала, ама... пък и симпатично, възпитано и т.н.
Този сезон не знам дали ще го запомня с победителя толкова, колкото с безумната постъпка на две момичета и с жената - чудо. Ще запомня Гого, Фифо и Георги, че дори Генчо. Другите повечето за съжаление ...жените социални, стратези, ама....една Радостина ги слагаше в малкия си джоб, брилянтна (ако се гледа стратегия и мисъл и пак дразнеше, не вървят такива тънки сметки с изтъркани лозунги за слаб пол, дрън-дрън. Това са игри и състезание, вярно формат, ама се дават пари. В първи сезон се даваха 200х и времената, цените бяха други и си бяха пари. Сега...и пак хората искат да се докажат някои и да вземат награда за труда си., за успеха си...аз така разбирам нещата поне. Млади хора, ама не са пешки да ги ползват за без нищо.

# 4 678
  • Sunshine state
Фани, абсолютно съм съгласна с всичко. Ники Майонезата и Мани са направо 😂. Поради други причини написах за евзон 1 и 4 иначе. 😘

# 4 679
  • earth
"Игрите могат да бъдат прегигравани... неограничен брой пъти... и участникът няма право да откаже участие..."
Ебаси!

Общи условия

Активация на акаунт