💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 529
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 800
Скрит текст:
Не, не нерешим.
Пъзелът си е решим, просто както стана с Валери, но там причината беше друга.
Вероятно няма човек, който да смята, че Валери онзи пъзел не можа да го нареди, защото....не може да го нареди.
Горе-долу същото.
Мотаеш се и се въртиш, имитирайки дейност, докато чакаш съседа да свърши това, за което са обещали да му платят, а ти пък от своя страна три месеца си се бъхтил за същото нещо и едва накрая си схванал, че на съседа отдавна му е обещан резултатът, за който си вложил труда си.
Какво са ти казали за Валери? Че и до мен достигна една много интересна информация, която тръгва от достоверен източник, но е минала през няколко човека и може да е преиначена, затова не я споделям. Намеквала съм я като теория Grinning
Един връх на този триъгълник щеше да е доказано тъп. И Мама се намеси Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 14:14 от Bengun

# 4 801
  • Другата България
Истината в тоя случай е много субективно понятие, както и фактите.
Истината за един не значи, че това е общовалидната истина.
И е ....несериозно да се представя като такава.
Истина е, че сега е  14:01 часа. И че датата е 30.11. И че Православната църква чества Свети Андрей /честито на именниците между другото/.
Всичко останало са хипотези и лични интерпретации.
Аз поне вярвам на хората, които работят за сериалчето още от самото начало, на вече бивши участници, чието инфо до момента е било достоверно на 99,99%.  И чиято истина е такава, а не “истина“.

# 4 802
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Истината е, че Фифо зацикли на този пъзел снощи.
Както и Гого на неговия на полуфинала.
Дори и да е зациклил, това по никакъв начин не оневинява продукцията за всичките предимства и помощ, с които бутаха Алекса и то така елементарно и очевидно. Обидно е! Четирите му сдвоени парчета са всъщност сигурно 1/4 от целия пъзел. Цялото му трасе беше най-късото от трите във всички компоненти на играта - лодката му беше най-близо до мрежата за прескачане, т.е. - най-малко плуване. Макарата му беше най-близо до кулата му, а кулата - най-близо до водата. Нечестни предимства, които можеха да се избегнат изключително лесно. При добро желание, разбира се.
Георги е много будно и умно дете, още на първата верига се видя /някой по-напред даже беше постнал снимка от негово стори с точния момент/, че се светна колко е прецакан и някак изгуби устрем, спря да бърза. И въпреки това се оказа, че е по-добър от Алекса, настигна го въпреки изоставането си.
Филип през цялото време на играта мислеше - сети се как да си търкаля по-бързо варелите, как да си направи удобна стълба от "кубовете", как да завърти последния паралелепипед, за да го движи по-бързо. Но да приемем, че от умора някак не се сети да разбива с острата част на брадвата и да си подреди елементарния пъзел....

# 4 803
  • софия
Гого разказа защо се е самопрецакал с топчето на полуфинала. От бързане е бутнал едната платформа по която отскача топчето и после, колкото и да се е опитвал да я намести, резултата го видяхме.

# 4 804

Иначе предимството на Калеко Алеко в полуфинала за 350 гроша беше смешно, лично мнение.
И според мен предимството беше смешно, ама горе долу заради него стигна до финал. Беше най-зле на полуфинала (Виктория не я броим).

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 15:15 от Димитър Балтов 727388

# 4 805
  • Другата България
Гого разказа защо се е самопрецакал с топчето на полуфинала. От бързане е бутнал едната платформа по която отскача топчето и после, колкото и да се е опитвал да я намести, резултата го видяхме.
За пъзелчето нещо разказа ли? Онова, покритото?

# 4 806
  • Tenerife
Няма да вляза в подобен спор. Винаги ще има недоволни...

Винаги ще има предимно недоволни.
90% негативни е след всяко риалити. Нито Добрин се е радвал на Честита победа над Юлиян, нито миналата година Андрей беше приветстван, нито разни фермерски победители... Ние обичаме да мразим.
За мене Жени беше другата главна героиня за сезона, с интересна игра, според нейните лични качества - тя пък е 100% мразена. Според мене е неразбрана, но...

Напълно съм съгласна!
На мен не ми допада Гого и не разбирам всеобщата истерия по него, но ако беше спечелил той, вместо да бълвам омраза щях да го поздравя за победата и да замълча.

# 4 807
И аз помня за Валери на финала, както казваше "Хайде бе Зори, давай бе Зори" т.е. нямаше търпение да свърши това.
А относно "победителя" за мен най-големия цирк беше, като запя.Kукавица ли пя, какво пя не знам. Наистина е подигравка с останалите участници.

# 4 808
  • София
Не знаех, че е толкова често срещано явление майки да контролират личния живот на синовете си в средата на 20-те, но съдейки по това колко лесно се приема тази теза, явно аз съм живяла в заблуда. Не казвам, че не може да е вярно, просто аз преживявам културен шок, когато се опитвам да го рационализирам.

# 4 809
  • Другата България
Скрит текст:
Дори и да е зациклил, това по никакъв начин не оневинява продукцията за всичките предимства и помощ, с които бутаха Алекса и то така елементарно и очевидно. Обидно е! Четирите му сдвоени парчета са всъщност сигурно 1/4 от целия пъзел. Цялото му трасе беше най-късото от трите във всички компоненти на играта - лодката му беше най-близо до мрежата за прескачане, т.е. - най-малко плуване. Макарата му беше най-близо до кулата му, а кулата - най-близо до водата. Нечестни предимства, които можеха да се избегнат изключително лесно. При добро желание, разбира се.
Георги е много будно и умно дете, още на първата верига се видя /някой по-напред даже беше постнал снимка от негово стори с точния момент/, че се светна колко е прецакан и някак изгуби устрем, спря да бърза. И въпреки това се оказа, че е по-добър от Алекса, настигна го въпреки изоставането си.
Филип през цялото време на играта мислеше - сети се как да си търкаля по-бързо варелите, как да си направи удобна стълба от "кубовете", как да завърти последния паралелепипед, за да го движи по-бързо. Но да приемем, че от умора някак не се сети да разбива с острата част на брадвата и да си подреди елементарния пъзел....
Нали? Да го приемем, като “истината“. Ама като го повтор/ят/ многократно едни хора, други няма да повярват в тази “истина“, въпреки общовалидното правило, че една лъжа, повторена многократно, става истина. Всъщност, зависи от аудиторията......

# 4 810
Добре, каква е контра тезата ?

# 4 811
  • Другата България
Че Мани и Фейгин са му скрили на Филип части от пъзела и заради това не можа да се справи.
А сега сериозно. При положение, че от два часа поне аз си излагам тезата последователно и аргументирано, за мен въпросът е ......несериозен. А време за излишно лалалайстване и повтаряне на едно и също нямам.

# 4 812
Не знаех, че е толкова често срещано явление майки да контролират личния живот на синовете си в средата на 20-те, но съдейки по това колко лесно се приема тази теза, явно аз съм живяла в заблуда. Не казвам, че не може да е вярно, просто аз преживявам културен шок, когато се опитвам да го рационализирам.

Аз също съм изключително потресена, дори и не разбирам причината това да се случи. Да не говорим, че според на Валери поне позиционирането по социални мрежи и като цяло - не ми изглежда някой, който да се опитва да създава профил на добро момче или да го контролира майка му.

Не знам, аз може би от работа, но от доста време не се изненадвам от възможностите на много кадърни хора да прецакат елементарни задачи.

За Фифо и чука съм даже склонна да предположа, че може и от гордост и инат да не е променил стратегията си.

# 4 813
Доста абсурдно би било ако наистина е вярно това за Валери. Все пак както и La Vikinga оставам леко с едно на ум, но е интересна информация.
За съжаление около Валери останаха много повече неизвестни отколкото да разбрахме неща. Явно има доза истина с "изчистването" на имиджа му.
Така и не разбрахме какво се е случло с Мирела (не че са ни длъжни разбира се), а на подкастите Валери се правеше на глупав, че нищо не разбира, нищо не е видял или чул в играта, което мен искрено ме подразни и започнах да не му симпатизирам.
Все пак си влезнал в една ТВ игра, поне след отпадането си обясни как си играл, защо и бъди смел да си кажеш истината, какво като хората ще си кажат нещо...

# 4 814
  • Другата България
Той затова излезе, именно за да не се налага да се чисти имиджа му.
Няма и да чуем нещо официално нито от Валери, нито от Мирела. Не очаквайте.
И може би е по-добре така.

Общи условия

Активация на акаунт