💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 486
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 650
  • Tenerife
Не ме интересува кой е българин, кой сърбин, кой казахстанец и т.н! Харесвам си някого като личност и играч и се вълнувам за него. Браво на Алекса! Много се радвам, че той победи! Да си харчат където искат парите с Елица и със здраве да е! 🍀✌❤

# 4 651
  • SF
При излизането от водата Жорката влачи веригата едно 50метра повече, докато на Алекса поста беше много близо и там той навакса преднината на Фифо и Жоро. Ако постовете им бяха разменени - на Жоро и на Алекса- то можеше да видим друг победител.
Браво на Жорката - тежка силова игра, в която той реално беше най-слаб физически, съвсем малко му оставаше да победи.
За мен той е победителя на сезона - най-много елиминации, стигна до финала без коалиция, никога не каза лоша дума, а кой ли не го напада. Много позитивен, чаровен и винаги усмихнат, дори когато губи.

Винаги е правило впечатление, че при перпендикулярно на морето нареждане на племената или отделните състезатели, разстоянията, които трябва да изминат тичайки, или носейки тежест, са различни. Чудя се как никой никъде не е негодувал.
Явно им обясняват, че няма как. Теренът нито ще е еднакво равен, нито пясъкът ще е еднакво мокър по цялото трасе, нито може по друг начин да се разположи морето спрямо конструкциите.
Но аз понеже виках за Георги, също се хванах за тези фатални метри разстояние.
В крайна сметка това са само едни телевизионни игри. Няма метър, сантиметър, хронометър. Нито знаем тези вериги наистина ли тежат еднакво, нито дали са еднакво дълги.
Когато редиха пъзелите на първата битка, Димо веднага "одобри" пъзела на Филип, а за Георги и за Гого му отне ценни секунди. За Алекса също беше мигновен.

# 4 652
Не ме интересува кой е българин, кой сърбин, кой казахстанец и т.н! Харесвам си някого като личност и играч и се вълнувам за него. Браво на Алекса! Много се радвам, че той победи! Да си харчат където искат парите с Елица и със здраве да е! 🍀✌❤
Мен също не ме интересува,  но победителят просто не е той!

# 4 653
На финалния пъзел все едно бяха стопирали Фифо да не реди, докато Алексата не го мине и не спечели. Изглеждаше като отделна игра. Напълно нереална за мен. Нека им е честит победителят в сериала на продукцията. Победителите на масовата част от зрителите са други. Достойните, умни, силни и възпитани три момчета - Фифо, Георги и Гого.
Не се ядосвам. Просто не одобрявам и не приемам за реалистични финалните кадри на сериала 😉

# 4 654
Минах през ИГ
Под снимката и поста на страницата на ИВ за победата на Алекса има 966 коментара, 90% негативни Simple Smile
Такова чудо никога не е било, поне аз не помня.

# 4 655
  • SF
Bengun, няма и какво да спориш с мене. Аз не съм страна по договора. Няма нищо неприемливо в този договор. Иначе кой кандидат ще им го подпише. Четем някакви извадки, а още колко страници съдържат... Адвокати са ги писали и не са нищо по-различно от стандартни договори за риалити формати. Явно не сте виждали и сте впечатлени.
Вратички има. Затова са договорите, за да се опишат в тях. Имат готови анекси и при война как да действат. Ако мобилизират момчетата, на финала участват жени - примерно последните три отпаднали. Освен ако..... ПРОДУКЦИЯТА НЕ РЕШИ да са последните отпаднали от всяко племе, и да върнат Мани в игра. Simple Smile 
Както искате, така ги четете тези части от договорите. Така с едно оградено "продуцентът има право да преснима, без участникът да може да откаже" - ами, има право, разбира се.
Нали знаете, че поради технически причини и негоден материал за монтиране, тази година се преиграха някои игри. И то така са се преиграли, че победителите не са били подменени. Е, точно това касаят оградените части от договорите.

# 4 656
  • Tenerife
Мен също не ме интересува,  но победителят просто не е той!

Няма да вляза в подобен спор. Винаги ще има недоволни...

# 4 657
  • SF
Няма да вляза в подобен спор. Винаги ще има недоволни...

Винаги ще има предимно недоволни.
90% негативни е след всяко риалити. Нито Добрин се е радвал на Честита победа над Юлиян, нито миналата година Андрей беше приветстван, нито разни фермерски победители... Ние обичаме да мразим.
За мене Жени беше другата главна героиня за сезона, с интересна игра, според нейните лични качества - тя пък е 100% мразена. Според мене е неразбрана, но...

# 4 658
О,  аз не споря. Гледам предаването, слушам участниците  и чета анкетите. Не бих използвала мразя за "Добър ден".

# 4 659
От ИГ на Генчо Simple Smile

# 4 660
За мен Игрите приключиха с отпадането на Гогчо. От там нататък ми беше все тая.

Фифо ми приличаше на един мой колега, с който вечно спорим, защото според него жените нямат работа в професия като електроинж. Саксист в тоя а отношение до ента степен... Затова може би не го харесвах. Но не оспорвам качествата му.
Ако трябва да съм обективна се опитаха да го изгонят в Играта с Пух, ама втория се контузи и не я довършиха.

Георги го поздравявам за доброто представяне, но в реалният живот не бих общувала с хора като него - съвършенни егоисти.

Алекса ми е типаж за купон и маса. Добре се представи, ама ми е някак олекнал и незнам въобще какво да кажа за него... Затова и през целият сезон почти не съм го коментирала.

П.с Ако Гайтанов беше влезнал щяха да се чудя за него ли да съм или за Гогчо.

# 4 661
  • София
Някой написа, че не трябва да има пъзел във финал. Трябва, и играта тази вечер показа защо трябва да има. Защото мозъка винаги трябва да е преди мускулите.
Няма как да убедиш в това българския зрител.

Да не би профилът на Алекса в инстаграм да е изтрит…🤔
Не е изтрит от Алекса. Деактивиран е, защото е докладван от потребители. Няма да коментирам тази постъпка, тя говори сама по себе си.

# 4 662
Снимките от договорите на играчите напълно го потвърждават това. Жалко избрания победител Алекса. Филип е истинският победител.
Къде могат да се видят тези снимки?
Бяха ги постнали в една от темите, ама къде беше ще ви излъжа.

Това ми е най-голямата интрига, да ги видя тези договори! Ако някой ги има, моля да ги пусне пак. Може и на ЛС да ми ги прати. Благодаря предварително.

# 4 663
Аз също съм за пъзел на финал или полуфинал. Съгласна мозъка е важен. Ама първо тези пъзели от четири години са едни и същи- много лесно могат да се наизустят. Това не те прави мозък ,а зубрач. И второ топченца и всякакъв вид игри на късмета нямат работа там. Защо например не сложиха пъзел с части, който трудно може да бъде манипулиран ,а не слайд ,който само Бог знае как е разбъркан за всеки.А топченцата бяха напълно излишни. Можеха да сложат фунийки ,прашка, стрелба с лък , баланс с топче ,каквото и да е в което късмета играе по- малка роля. А за финала ,това не игра ,това си е хамалско мъкнене. Рязко се върнаха на тъпизмите от сезон 1. Ужас. Толкова по- комплексни и красиви игри е имало. И всеки друг финал би бил хиляда пъти по-красив и смислен.

# 4 664
Да не би профилът на Алекса в инстаграм да е изтрит…🤔
Не е изтрит от Алекса. Деактивиран е, защото е докладван от потребители. Няма да коментирам тази постъпка, тя говори сама по себе си.
Безумна история.
Продукция --> Сценарии --> Играчи --> генериран хейт от публиката --> Играчите
Безумие е хейта да се насочва към играчите, а не към Продукцията за мен лично.
Реално участниците обират негативите на Продукцията. Щеше да е гениално, ако не беше отвратително.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 02:31 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт