💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 516
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 635
Всичко може да бъде ПРЕИГРАВАНО. Това говори достатъчно.

# 4 636
  • Другата България
Разбира се, че няма нищо /не/нормално в това всички битки и дуели, вкл. и финалната да бъдат преигравани докато.....спечели който трябва. Аз дори си мисля, че това е най-нормалното нещо на света в такива формати, и следва да се патентова. Преиграване до откат, с промяна на правила в движение и без регламент, за да може все пак да съответства на заглавието си - “Игри на волята“. Вероятно се визира волята все някога определен участник да /не/ извие врата на определен продуцент, образно казано.....

# 4 637
От целия сезон най- много харесвам анкетите.😁 Друго Гого❤- извънземен, а Гайтанчето наслада за очите.😍 Заради това сезона го писах задоволителен.😁 Е те тъй  де доволна съм.😁 Най- добрия сезон за мен си остава сезон 3. Сезона с най- силен мъжки каст, с най - много забава, с добър победител , с участници като Морунов ,Марти ,Неделчо, Стоян ,Рабухчиев, Андрей и т.н. Истински отговарящи на значението за Сила и Чест , както и на Воля. За последната седмица ми е Рали, жената не спряла да играе битки една след друга. И на второ място Гого- с две втори места и едно първо и само с един глас за номинации.😁 Най - комплексни за мъже Гого, Фифо, Валери и Жорето, а за жени Мишето , Зори и може би Елица. Но в анкетата посочих само Гого и Фифо и Валери.( нямаше гласове за повече 😁 ) Незнам дали догодина пак ще гледам ,доста ме разочароваха тази. Аз по принцип почнах да гледам от трети сезон , чак след това първи и втори и перспективата ми беше различна. Но сега след трети - голямо израстване и четвърти- малък крах, незнам дали ще си причиня пети. Но за All stars със сигурност ще съм. Няма начин да си пропусна фаворитите, особено разпределени в отбори. 😁 Може за сефте да няма слаб отбор ( все едно няма да е ИВ 😁 ). Дано да го доживеем де, а не да се срине идеята, че той Дечо с тези хонорари...и свидливата продукция, нещата не миришат добре. 😁😁😁

# 4 638
Всичко може да бъде ПРЕИГРАВАНО. Това говори достатъчно.
Разбира се, че няма нищо /не/нормално в това всички битки и дуели, вкл. и финалната да бъдат преигравани докато.....спечели който трябва. Аз дори си мисля, че това е най-нормалното нещо на света в такива формати, и следва да се патентова. Преиграване до откат, с промяна на правила в движение и без регламент, за да може все пак да съответства на заглавието си - “Игри на волята“. Вероятно се визира волята все някога определен участник да /не/ извие врата на определен продуцент, образно казано.....

Пак казвам :

Не намирам нищо ненормално в тези клаузи аз лично.
Завързване на панталонките е клаузата с преиграване/презаснемане на игрите.
За да станат валидни тези клаузи имат нужда от съгласието на участника под формата на подпис.
А щом са готови да ги подпишат - след това могат да се ядосват само на себе си.

# 4 639
Една от редакторите на предаването.... Хората с най-големи сърца... Какво повече да кажа по въпроса?

# 4 640
За пръв път да съм на мнение, че трябваше победителят да се определи с смс-и. Поне в този случай щеше да е Фифо или Жорката. В крайна сметка и зрителите не пасем трева и отново видяхме кой е бутан и кой не, кой какви физически и други качества има. Както каза сутринта Ралица (водещата) при Гала, “Ще победи този с най-много качества." Не уточнява какви, просто качества. С това и тя леко намекна, че победителят има качества, но какви са.. всеки да си прави изводите.

# 4 641
  • Другата България
Въпреки, че се бях примирила със загубата на Фифо, още отдавна - който пише от самото начало тук, знае, та въпреки това, малко ме е яд. За малко беше, за малко......не заради чека, а защото много труд е вложил, за да постигне това, което е предвид, че не му е професия и не се занимава със спорт професионално. Това са часове наред тренировки, и наистина труд и подготовка. Ама като си няма гадже, което да го промотира, така ще е.
Хайде, лека нощ от мен.

# 4 642
За пръв път да съм на мнение, че трябваше победителят да се определи с смс-и. Поне в този случай щеше да е Фифо или Жорката. В крайна сметка и зрителите не пасем трева и отново видяхме кой е бутан и кой не, кой какви физически и други качества има. Както каза сутринта Ралица (водещата) при Гала, “Ще победи този с най-много качества." Не уточнява какви, просто качества. С това и тя леко намекна, че победителят има качества, но какви са.. всеки да си прави изводите.
Тц.
Тази Продукция страда от голяма аматьорщина ... понякога Simple Smile
Можеше да има шок след СМС вота - при грешка в софтуера можеше пак Добрин да спечели.

# 4 643
Туджаров за Гого!

Алекса и Аспарух един до друг нахилени и гледащи финала... Пък щяха да се бият Joy

# 4 644
  • SF

Това не означава, че победителят ще се подменя или ще се преиграва играта, докато конкретен набелязан състезател не спечели.
Целта на тези условия е да се гарантира  заснемането и монтаж на телевизионен продукт.
Какво става, ако за финала двама от тримата (или и тримата) участници са тежко контузени или болни от Ковид, например. Или възникнат атмосферни условия,  които прекратяват битката и съответно заснемането. Финален епизод с победител трябва да има. От Алекса до Гайтанов - всички са наясно с условията на договорите и са ги подписали още преди да са сигурни, че ще бъдат във финалния каст.
Договорите съвсем не се изчерпват с това, че продуцентът ще преснима играта толкова пъти, колкото е необходимо.
Договорите ги обвързват и за определен период, след излъчване на предаването. Заснетият материал е собственост на продукцията и тя може да го използва по своя преценка, без да търси съгласието на участниците за период от 5 години, освен ако някой не е договорил друго.
Следващите 8000 кандидата ще трябва да са готови да подпишат същите условия. Други няма да им бъдат предложени, освен ако не се явят Стефка Костадинова и Христо Стоичков.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 01:26 от Esmee

# 4 645
При излизането от водата Жорката влачи веригата едно 50метра повече, докато на Алекса поста беше много близо и там той навакса преднината на Фифо и Жоро. Ако постовете им бяха разменени - на Жоро и на Алекса- то можеше да видим друг победител.
Браво на Жорката - тежка силова игра, в която той реално беше най-слаб физически, съвсем малко му оставаше да победи.
За мен той е победителя на сезона - най-много елиминации, стигна до финала без коалиция, никога не каза лоша дума, а кой ли не го напада. Много позитивен, чаровен и винаги усмихнат, дори когато губи.

# 4 646
  • Другата България
Бен, не е нужно да го казваш пак. Прочетох го още първия път. И трети път да го кажеш, това няма да промени нищо, що се отнася до личното ми мнение по въпроса. И то не се базира на тези две снимки, сложих ги заради ...който питаше, за тия договори знам още от преди 4 години и вярвай, тези две страници далеч не са единственото нещо, което скандализира в тях. И което пише по дефолт. Кой, защо и по какъв начин ги е подписвал е предмет на друг разговор, който не е нито за темата, а май и по принцип.

# 4 647
Скрит текст:

Това не означава, че победителят ще се подменя или ще се преиграва играта, докато конкретен набелязан състезател не спечели.
Целта на тези условия е да се гарантира  заснемането и монтаж на телевизионен продукт.
Какво става, ако за финала двама от тримата (или и тримата) участници са тежко контузени или болни от Ковид, например. Или възникнат атмосферни условия,  които прекратяват битката и съответно заснемането. Финален епизод с победител трябва да има. От Алекса до Гайтанов - всички са наясно с условията на договорите и са ги подписали още преди да са сигурни, че ще бъдат във финалния каст.
Договорите не се изчерпват с това, че по желание продуцентът ще преснима играта толкова пъти, колкото иска.
Договорите ги обвързват и за определен период, след излъчване на предаването - години продължава. Заснетият материал е собственост на продукцията и тя може да го използва по своя преценка, без да съгласието на участниците за период от 5 години, освен ако някой не е договорил друго.
Следващите 8000 кандидата ще трябва да са готови да подпишат същите условия. Други няма да им бъдат предложени, освен ако не се явят Стефка Костадинова и Христо Стоичков.
Не искам да влизам в излишен спор, но от прочетеното в договорите не следва подчертаното. Напротив, има вратичка, ясно видима.

Иначе я ясно, че играчите имат пълното право да подпишат договора и да участват в сезона или да не го подпишат и да гледат сезона по телевизията. Там всеки си има глава на раменете - да мисли с нея.

Толкова от мен по темата с договорите.

# 4 648
Може и да ни сложиха прекръстващия се пред името си Алекса за победител, но аз не приемам полуфиналът и финалът да се определят с топченца и пъзели.
За мен игрите се решиха до момента на пъзелите и там победителите са ясни - Фифо, Гого и Жоро. Това е 🤗🤗🤗

# 4 649
Гледала съм и 4-те сезона, предишният - 3 се получи най-балансиран спорт-социална игра-забавни моменти-достоен победител. Макар че и там имаше видими елементи на нагласяне. Този сезон не само го гледах, ами и го живях, само заради участника Гого. И изтърпях всичките им там драматични бози, лидерски и стратегически претенции и целия предвидим сценарий с предизвестен край.

Догодина, дори Чък Норис да докарат да играе - отказвам да се занимавам повече с глупости.

Общи условия

Активация на акаунт